Chýbal vam pri kabelke Pinko zo Zalanda dust bag?
Dobrý deň.
Pred pár dňami som si prvýkrát objednala kabelku Pinko zo Zalanda. Keď mi prišla, v balení chýbal dust bag. Vlastním už niekoľko týchto kabeliek (nie však zo Zalanda) a dust bag nechýba ani jednej. Preto neviem, či je to pri Zalande štandard alebo v tom balení proste chýba. Zalando na maily prostredníctvom formuláru nereaguje. Má teda niekto rovnakú skúsenosť? Vlastní niekto takúto kabelku zo Zalanda?
@ellasmommy nemyslím si, že by zrovna tak obrovský obchodný reťazec ako Zalando predával napodobeniny. Určite by dust bag mal byť súčasťou balenia. Predopkladám však, že kabelka bola už raz vrátená, a jednoducho sa tam toto neskontrolovalo správne. Zalando mi vždy odpovedalo na maily, trvalo to síce dlhšie, aj tých 4-5 dní.
Tie veci nekontrolujú, mne už z jedného eshopu-factcool prišla aj nová bunda s veľkou dierou, poslala som naspäť aj s popisom a brali to ako normálne vrátenie-čo ma naštvalo lebo pošta bola na moje náklady a brala som posledný kus a potom bola znova dostupná teda ju predávali dalej. A z about you som si raz objednala normálne teplákovú súpravu a došli len tepláky, vrátila som to a vôbec neriešili kde je bunda a tiež predávali dalej...
Teda takéto shopy sú dobré aj pre špekulantov že objednajú napríklad súpravu, mikinu si nechajú a tepláky vrátia a vrátia im peniaze alebo predávajú sami fake kabelky a potrebujú originál obal alebo fake tenisky a potrebujú originál krabicu, tak vrátia bez obalu.
Dust bag??? A to je čo?
Dust bag??? A to je čo?
@anonym_e22aeb prachové vrecko na kabelku. Mala by ho mat kazda kvalitná kabelka.
Zalando urcite nepredava fejky…
Aj mne prišli zo Zalando veľakrát tenisky v inom ako oreginánom balení. Proste len v nejakej hnedej krabici .. Čiže to bude aj tento prípad ..
A to bez toho dustbagu, či čo to je, sa nedá kabelka nosiť, či ako? K čomu to pomôže?
Podla mna je original len nejaka zakaznicka co mala tu kabelku doma pred tebou ukradla z balenia čo sa dalo 😃
Pri kolekciach pre outlety tam nemusi byt take iste balenie, ako by si dostala v ich obchode. Urcite Zalando nepredava ziadne fake produkty.
A to bez toho dustbagu, či čo to je, sa nedá kabelka nosiť, či ako? K čomu to pomôže?
@anonym_48eb64 jasne, ze sa da kabelka nosit bez dust bagu, rovnako ako sa da nosit teplakova suprava bez vrchneho dielu, preto dufam, ze ked si vy kupite v blizkej dobe nejaky hodnotnejsi kusok a v baleni vam nepride nieco, co k tomu patri, tak si to spokojne nechate, lebo sa to da nosit aj tak 😂 vobec nejde o to ci sa kabelka bez toho da/neda nosit, ide o to, ze ked raz k baleniu patri, ma tam byt
@ellasmommy ja mam taku skusenost z vianoc, kedy som objednavala kabelku od Karl lagerfield a tiez prisla bez dust bagu. Odpoved od zalanda bola, ze “dust bag nie je sucastou vsetkych kabeliek”. Cize podla mna sa tieto vrecka z nejakeho dovodu kradnu a kontrola vratiek zo strany zalanda zlyhava
@anonym_48eb64 jasne, ze sa da kabelka nosit bez dust bagu, rovnako ako sa da nosit teplakova suprava bez vrchneho dielu, preto dufam, ze ked si vy kupite v blizkej dobe nejaky hodnotnejsi kusok a v baleni vam nepride nieco, co k tomu patri, tak si to spokojne nechate, lebo sa to da nosit aj tak 😂 vobec nejde o to ci sa kabelka bez toho da/neda nosit, ide o to, ze ked raz k baleniu patri, ma tam byt
@ellasmommy ja mam taku skusenost z vianoc, kedy som objednavala kabelku od Karl lagerfield a tiez prisla bez dust bagu. Odpoved od zalanda bola, ze “dust bag nie je sucastou vsetkych kabeliek”. Cize podla mna sa tieto vrecka z nejakeho dovodu kradnu a kontrola vratiek zo strany zalanda zlyhava
@lolaluu Presne, ja teda nosievam vždy lem jednu kabelku, teda nepotrebujem vtedy ten bag na uskladnenie, ale po roku-roku a pol posúvam dalej cez bazár a proste kto mi to kúpi z druhej ruky bez toho obalu? Kto mi bude veriť že nie je to fake? Je to proste súčasť tej kabelky a malo by to tam byť, to podobne ako keby nedali napríklad dlhé ramienko ku kabelke ktoré tam malo byť...
@ellasmommy Ak si kupovala kabelku v plnej sume a nie v zľave, tak to fakt dosť naštve, keďže to nie je kabelka za 20 Eur. Ale zo Zalanda to fake nebude, to sa nemusíš báť, to by si fakt nedovolili.
S dcérou som bola tento mesiac v outletcity Metzingen v DE. Tiež sme ako darček kupovali drahšiu kabelku zn. Kate Spade. Dali nám ju originál zabalenú v plastovom obale a darčekovej taške. Myslela som si, že v kabelke bude zabalený aj dust bag. Žiaľ, neskontrolovali sme ju v obchode, ale neskôr a už sa nám nechcelo vracať. Ináč by som sa v obchode bola na to opýtala.
Teraz som pozerala nejaké diskusie na tému dust bag a nedeje sa to len u nás, ale asi na celom svete. Hlavne, ak sú tie kabelky ako outlet resp. v zľave. Ale veľa kočiek tam píše, že kupovali kabelku aj za plnú sumu a dust bag nebol dodaný. Že zákaznícky servis im proste odpísal, že dust bag nie je v každom balení pravidlom. Niektorým dokonca odpísali, že aby si kabelku zabalili do obliečky od vankúša alebo do nejakého mäkkého obalu😂 Toto fakt nepochopím. Predávajú drahé kabelky, ale obyčajné prachové vrecko, ktorého výroba stojí pár centov, nie sú schopní dodať a ešte odpíšu takú capinu. Lebo tu ani nejde tak o to vrecko, ale o princíp.
Plne súhlasím s jednou odpoveďou, ktorá tam bola, citujem: "V podstate ma to núti vrátiť tašku, pretože táto odpoveď je nielen absurdná, ale aj neúctivá voči zákazníkom. Ak sa chcú prezentovať ako luxusná značka, mali by sa tak aj správať!"
Prikladám link, ak si chceš tú diskusiu prečítať:
https://www.reddit.com/r/Coach/comments/1qbhbzw...
Aj mne prišli zo Zalando veľakrát tenisky v inom ako oreginánom balení. Proste len v nejakej hnedej krabici .. Čiže to bude aj tento prípad ..
@marsmykkok factcool aj preto skrachovali, že mali celkom pekne fotky a čínsky a poľský smejd
@anonym_057796 ja som kupovala tenisky v Pandorfe a tiež nemajú vrchný kryt na krabici nie je to nič výnimočné.V popise býva napísané či obsahuje dustbag

@ellasmommy Ja som si od nich raz kúpila kabelku Coach a prišlo mi to len v takom sáčku, tak som to hneď vrátila…Potvrdilo sa mi, že tam asi “ originály” nemajú…