icon

Čo ste nakúpili počas Black Friday?

28. nov 2025

Co ste dnes nakupili na black friday a kde su dnes zaujimave zlavy? Inspirujme sa.

Strana
z4
antonka
28. nov 2025

Parný generátor a mobil 👍

tenerifka
28. nov 2025

Parkovanie na letisku😁

nikha2809
28. nov 2025

Niiic...cizmy za 150eur ktoré som obzerala si môžem ale dnes kupit za 180 😂

bessie12
28. nov 2025

@anonym_autor zatiaľ len jednu vec. Lego pre môjho muža. Minulý rok sa mi podarilo kupit PS5 za dobrú cenu. Tiež počas BF.

ivik4
28. nov 2025

Sebe len cizmy , zvysok co som chcela nespadal do BF . Malemu som kupila na Mikulasa svietiaci vianocny vankusik a este drobnost pod stromcek . Ale vlastne muz kupil teraz v tejto ,,akcii" hrniec na suvidovanie a sunkovar a to bola nahoda ze prave teraz. Inak nic take

pokemonkaa
28. nov 2025
sissy27
28. nov 2025

@anonym_autor pandora aj sofia ma 25-30%, douglas 20% pri nakupe cez appku, kiko milano 3+3 gratis

ivik4
28. nov 2025

Inak mesiac dozadu sme kupili americku chladnicku a aj novu pracku a ceny teraz v BF su rovnake ako tie za ktore sme ich kupili my. Nie vsetko je ozaj zlacnene ale vsak to vieme vsetky

dundulica
28. nov 2025

nič

maranta_leuconeura
28. nov 2025

Nic, aj tak je vacsina akcii len fiktivna. Okrem toho black friday zlavy vidim uz od oktobra a urcite budu este do Vianoc. Predaje su tento rok vseobecne slabe, tak sa kazdy snazi zaujat zlavami

anonym_fde68a
28. nov 2025

Black Friday je v 95% pripadoch absolutny podvod na ludoch - veci stoja rovnako, akurat je pri nich stitok -XY % alebo dokonca dany produkt pred nejakym casom nadcenili a teraz falosne znizili na sumu, za aku sa predava pocas zvysok roka. Takze horuckovito nakupovat v tomto akoze Black Friday by mi ani nenapadlo.

sissy27
28. nov 2025

A teda este aby som doplnila - kupila som veci, ktore mam odsledovane a viem, ze tie zlavy boli realne.

patka06
28. nov 2025

Deichmann už minulý víkend, super čižmy za 22,99

bessie12
28. nov 2025
@anonym_fde68a

Black Friday je v 95% pripadoch absolutny podvod na ludoch - veci stoja rovnako, akurat je pri nich stitok -XY % alebo dokonca dany produkt pred nejakym casom nadcenili a teraz falosne znizili na sumu, za aku sa predava pocas zvysok roka. Takze horuckovito nakupovat v tomto akoze Black Friday by mi ani nenapadlo.

@anonym_fde68a záleží ako kde. Napriklad cenu lega, ktore som teraz objednala, sledujem uz nejaký ten čas a vždy to stálo 100€. Teraz som to kúpila za 73€. Takze v tomto prípade ta zľava bola reálna.

zuzanita1609
28. nov 2025

Sa čudujem,že to ešte stále nefunguje ako v USA... otvorí sa predajňa a ľudia ako 🐑🐑 nabehnú do nej a neberú ohľad na čo a koho pošliapu 🤭. Už nám trošku prepína ľudia, či? 😆 (Niečo podobné,ako ked príde apokalypsa v podobe rôznej) 🙄.

bielasovicka
28. nov 2025

Nič

anonym_fde68a
28. nov 2025
@bessie12

@anonym_fde68a záleží ako kde. Napriklad cenu lega, ktore som teraz objednala, sledujem uz nejaký ten čas a vždy to stálo 100€. Teraz som to kúpila za 73€. Takze v tomto prípade ta zľava bola reálna.

@bessie12 ano, existuju vynimky (ako aj pisem), ktore potvrdia pravidlo, ale zvacsa (z mojej skusenosti) je to ako pisem hore, prosty marketingovy odrb na ludoch🥲

bessie12
28. nov 2025
@anonym_fde68a

@bessie12 ano, existuju vynimky (ako aj pisem), ktore potvrdia pravidlo, ale zvacsa (z mojej skusenosti) je to ako pisem hore, prosty marketingovy odrb na ludoch🥲

@anonym_fde68a ano, inak s tým súhlasím. Umelo navýšia cenu a predaju to za starú cenu pred tzv. zľavou 🙈

minenkaa
28. nov 2025

Hrnce a panvice a ešte chcem notebook pre muza ,toho drbne keď príde

anonym_b83e81
28. nov 2025

Menštruačné nohavicky (spávam v nich v tie dni), hodinky pre mamu na Vianoce, vlnene sako pre manžela na Vianoce a ešte cez víkend kúpim fotoknihu 3x (este ju sfinisujem). Všetko v zľave oproti pôvodnej cene, ktorú som mala vopred odsledovanu, cize sa nenechám nachytať ;). A zároveň u mňa platí, že všetky tieto kúsky by som bola kúpila aj keby v zľave neboli, keďže to boli plánované nákupy. Ešte možno darčeky pre syna na Vianoce kúpime, ak sa k tomu dostaneme cez víkend…

anonym_71bbce
28. nov 2025

Voňavku z Notina, niečo z HEBE a včera som robila objednavku Medicube zo Stylevany, tesim sa 🙂

viestta
28. nov 2025

Nic

o__o
28. nov 2025

Mobil, kozmetiku, ruksak, topanky, jedlo.. samozrejme to sledujem pocas roka a viem ake su ceny a nekupujem len preto, ze -%

ivka21
28. nov 2025

@anonym_autor koberec, detskú školskú tašku, mobil, detské cizmy. Všetko som už potrebovala takže zľava potesila

sissy27
28. nov 2025
@zuzanita1609

Sa čudujem,že to ešte stále nefunguje ako v USA... otvorí sa predajňa a ľudia ako 🐑🐑 nabehnú do nej a neberú ohľad na čo a koho pošliapu 🤭. Už nám trošku prepína ľudia, či? 😆 (Niečo podobné,ako ked príde apokalypsa v podobe rôznej) 🙄.

@zuzanita1609 prepina akurat tak tebe. Co je zle na tom kupit si vec v case zliav? Ved nikoho sme neokradli, nezbili, nebrali si uvery. Ja osobne som kupila veci, ktore budu mat vyuzitie a kupila by som by
som ich aj bez zlavy. A podobne odpovede vidim aj u ostatnych, ziadne sialenosti.

zuzanita1609
28. nov 2025
@sissy27

@zuzanita1609 prepina akurat tak tebe. Co je zle na tom kupit si vec v case zliav? Ved nikoho sme neokradli, nezbili, nebrali si uvery. Ja osobne som kupila veci, ktore budu mat vyuzitie a kupila by som by
som ich aj bez zlavy. A podobne odpovede vidim aj u ostatnych, ziadne sialenosti.

@sissy27 ale to nie sú žiadne zľavy 😉. Su to ceny,čo boli pred mesiacom,iba dali k tomu veľký reklamný prúžok,že "zľava"😜.

jablkovastrudla
28. nov 2025

Starsiemu synovi topanky, mali 30% zlavu tak sa tesim.

bessie12
28. nov 2025
@zuzanita1609

@sissy27 ale to nie sú žiadne zľavy 😉. Su to ceny,čo boli pred mesiacom,iba dali k tomu veľký reklamný prúžok,že "zľava"😜.

@zuzanita1609 nie vsade je to tak. Ceny je potrebné sledovať a podla toho sa neskor zariadiť 🙂

sissy27
28. nov 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 skus si precitat odpovede - viacere mame tie ceny odsledovane pocas celeho roka a to co sme kupili, bolo naozaj v zlave.

anonym_e89803
28. nov 2025

Robotický vysávač, ktorý sme obzerali už od leta. Ale keďže nám medzitým odišla práčka, tak sme jeho kúpu odložili. Zo zvedavosti sme pozreli ceny cez BF a bol o 80€ lacnejší. Tak už u nás od včera upratuje 😉

Strana
z4