Čo ste nakúpili počas Black Friday?
Co ste dnes nakupili na black friday a kde su dnes zaujimave zlavy? Inspirujme sa.
Parkovanie na letisku😁
Niiic...cizmy za 150eur ktoré som obzerala si môžem ale dnes kupit za 180 😂
@anonym_autor zatiaľ len jednu vec. Lego pre môjho muža. Minulý rok sa mi podarilo kupit PS5 za dobrú cenu. Tiež počas BF.
Sebe len cizmy , zvysok co som chcela nespadal do BF . Malemu som kupila na Mikulasa svietiaci vianocny vankusik a este drobnost pod stromcek . Ale vlastne muz kupil teraz v tejto ,,akcii" hrniec na suvidovanie a sunkovar a to bola nahoda ze prave teraz. Inak nic take
vitaminy https://www.abczdravia.sk/
@anonym_autor pandora aj sofia ma 25-30%, douglas 20% pri nakupe cez appku, kiko milano 3+3 gratis
Inak mesiac dozadu sme kupili americku chladnicku a aj novu pracku a ceny teraz v BF su rovnake ako tie za ktore sme ich kupili my. Nie vsetko je ozaj zlacnene ale vsak to vieme vsetky
nič
Nic, aj tak je vacsina akcii len fiktivna. Okrem toho black friday zlavy vidim uz od oktobra a urcite budu este do Vianoc. Predaje su tento rok vseobecne slabe, tak sa kazdy snazi zaujat zlavami
Black Friday je v 95% pripadoch absolutny podvod na ludoch - veci stoja rovnako, akurat je pri nich stitok -XY % alebo dokonca dany produkt pred nejakym casom nadcenili a teraz falosne znizili na sumu, za aku sa predava pocas zvysok roka. Takze horuckovito nakupovat v tomto akoze Black Friday by mi ani nenapadlo.
A teda este aby som doplnila - kupila som veci, ktore mam odsledovane a viem, ze tie zlavy boli realne.
Deichmann už minulý víkend, super čižmy za 22,99
Black Friday je v 95% pripadoch absolutny podvod na ludoch - veci stoja rovnako, akurat je pri nich stitok -XY % alebo dokonca dany produkt pred nejakym casom nadcenili a teraz falosne znizili na sumu, za aku sa predava pocas zvysok roka. Takze horuckovito nakupovat v tomto akoze Black Friday by mi ani nenapadlo.
@anonym_fde68a záleží ako kde. Napriklad cenu lega, ktore som teraz objednala, sledujem uz nejaký ten čas a vždy to stálo 100€. Teraz som to kúpila za 73€. Takze v tomto prípade ta zľava bola reálna.
Sa čudujem,že to ešte stále nefunguje ako v USA... otvorí sa predajňa a ľudia ako 🐑🐑 nabehnú do nej a neberú ohľad na čo a koho pošliapu 🤭. Už nám trošku prepína ľudia, či? 😆 (Niečo podobné,ako ked príde apokalypsa v podobe rôznej) 🙄.
Nič
@anonym_fde68a záleží ako kde. Napriklad cenu lega, ktore som teraz objednala, sledujem uz nejaký ten čas a vždy to stálo 100€. Teraz som to kúpila za 73€. Takze v tomto prípade ta zľava bola reálna.
@bessie12 ano, existuju vynimky (ako aj pisem), ktore potvrdia pravidlo, ale zvacsa (z mojej skusenosti) je to ako pisem hore, prosty marketingovy odrb na ludoch🥲
@bessie12 ano, existuju vynimky (ako aj pisem), ktore potvrdia pravidlo, ale zvacsa (z mojej skusenosti) je to ako pisem hore, prosty marketingovy odrb na ludoch🥲
@anonym_fde68a ano, inak s tým súhlasím. Umelo navýšia cenu a predaju to za starú cenu pred tzv. zľavou 🙈
Hrnce a panvice a ešte chcem notebook pre muza ,toho drbne keď príde
Menštruačné nohavicky (spávam v nich v tie dni), hodinky pre mamu na Vianoce, vlnene sako pre manžela na Vianoce a ešte cez víkend kúpim fotoknihu 3x (este ju sfinisujem). Všetko v zľave oproti pôvodnej cene, ktorú som mala vopred odsledovanu, cize sa nenechám nachytať ;). A zároveň u mňa platí, že všetky tieto kúsky by som bola kúpila aj keby v zľave neboli, keďže to boli plánované nákupy. Ešte možno darčeky pre syna na Vianoce kúpime, ak sa k tomu dostaneme cez víkend…
Voňavku z Notina, niečo z HEBE a včera som robila objednavku Medicube zo Stylevany, tesim sa 🙂
Nic
Mobil, kozmetiku, ruksak, topanky, jedlo.. samozrejme to sledujem pocas roka a viem ake su ceny a nekupujem len preto, ze -%
@anonym_autor koberec, detskú školskú tašku, mobil, detské cizmy. Všetko som už potrebovala takže zľava potesila
Sa čudujem,že to ešte stále nefunguje ako v USA... otvorí sa predajňa a ľudia ako 🐑🐑 nabehnú do nej a neberú ohľad na čo a koho pošliapu 🤭. Už nám trošku prepína ľudia, či? 😆 (Niečo podobné,ako ked príde apokalypsa v podobe rôznej) 🙄.
@zuzanita1609 prepina akurat tak tebe. Co je zle na tom kupit si vec v case zliav? Ved nikoho sme neokradli, nezbili, nebrali si uvery. Ja osobne som kupila veci, ktore budu mat vyuzitie a kupila by som by
som ich aj bez zlavy. A podobne odpovede vidim aj u ostatnych, ziadne sialenosti.
@zuzanita1609 prepina akurat tak tebe. Co je zle na tom kupit si vec v case zliav? Ved nikoho sme neokradli, nezbili, nebrali si uvery. Ja osobne som kupila veci, ktore budu mat vyuzitie a kupila by som by
som ich aj bez zlavy. A podobne odpovede vidim aj u ostatnych, ziadne sialenosti.
@sissy27 ale to nie sú žiadne zľavy 😉. Su to ceny,čo boli pred mesiacom,iba dali k tomu veľký reklamný prúžok,že "zľava"😜.
Starsiemu synovi topanky, mali 30% zlavu tak sa tesim.
@sissy27 ale to nie sú žiadne zľavy 😉. Su to ceny,čo boli pred mesiacom,iba dali k tomu veľký reklamný prúžok,že "zľava"😜.
@zuzanita1609 nie vsade je to tak. Ceny je potrebné sledovať a podla toho sa neskor zariadiť 🙂
@zuzanita1609 skus si precitat odpovede - viacere mame tie ceny odsledovane pocas celeho roka a to co sme kupili, bolo naozaj v zlave.
Robotický vysávač, ktorý sme obzerali už od leta. Ale keďže nám medzitým odišla práčka, tak sme jeho kúpu odložili. Zo zvedavosti sme pozreli ceny cez BF a bol o 80€ lacnejší. Tak už u nás od včera upratuje 😉

Parný generátor a mobil 👍