icon

Kde kúpiť turecké značkové veci online?

elisabett
20. máj 2026

Ahojte neviete náhodou o nejakom online obchode alebo niečom odkiaľ si objednať značkové turecké veci? samozrejme viem že to je napodobnenina ale veľa ľudí teraz objednáva online a tak by ma záujmami skadial. Ďakujem

Strana
z2
dajna8
20. máj 2026

Ja by som sa len opytala, ze co vas vedie k tomu, aby ste nakupovali napodobeniny? Ved je to vidno, ze to nie je original.

vevesh
20. máj 2026

Online turecky obchod jedine waikiki lc. Inac klasika do istanbulu na otocku s kufrom ci na dovolenke vynovit satnik...

anonym_a9b0eb
20. máj 2026

My ideme do Turecka prvy krat,hned v cestovke nas upozornili,nech si toho vela neberieme.Ze je to tam lacne a vsetko mozne aj nemozne.Tak uz muz sa tam chysta,ja som kukla kde maju pri hotely trhovisko,tak pojdeme tam na nakupi.Aspon ten prvy den,kupat sa uz neoplati,tak pojdeme popozerat.

biba_18
20. máj 2026

značkové turecké handry, no to ma podrž ...

anonym_6429d3
20. máj 2026

Ake znackove turecke veci myslis? Ake znacky maju turci?

extempore
20. máj 2026

Autorka, vieš o tom, že podporuješ krádež a šedú ekonomiku? Ľudia, to sa vážne nehanbíte chodiť vo fake veciach?? Veď tá lacnota z toho kričí na kilometer. Hlavne, keď sa momentálne razí trend quiet luxury.

klarissa25
20. máj 2026

Toto je pre mna maxinalny otras. Napodobeniny fake veci. Ked nemas na original tak si kup radsej nieco “neznackove”

anonym_b06dc4
20. máj 2026

Rataj s tým, že keď ti to stopnú colníci, budeš musieť vysvetľovať, prečo si si objednala ilegálny tovar, medzi ktorý falzifikáty patria

bomba36
20. máj 2026

Trochu si odporuješ, buď sú tie handry značkové, alebo fejky.
Ale celkovo som nikdy nerozumela tým honom za značkami, ktoré vám aj tak ušijú deti v Číne v tej istej fabrike ako pre Pepčo

bg92
20. máj 2026

Znackove turecke veci myslis fejky?

anonym_1d8cf9
20. máj 2026

@elisabett Turci to volajú ,, originál fejk,,

anonym_7b67d0
20. máj 2026
@anonym_6429d3

Ake znackove turecke veci myslis? Ake znacky maju turci?

@anonym_6429d3 Beko asi mysli 🙂 🙂

anonym_68245e
20. máj 2026
@anonym_a9b0eb

My ideme do Turecka prvy krat,hned v cestovke nas upozornili,nech si toho vela neberieme.Ze je to tam lacne a vsetko mozne aj nemozne.Tak uz muz sa tam chysta,ja som kukla kde maju pri hotely trhovisko,tak pojdeme tam na nakupi.Aspon ten prvy den,kupat sa uz neoplati,tak pojdeme popozerat.

@anonym_a9b0eb prebohaaa, jasne že si vezmite všetko čo potrebujete 😁 snáď nechceš nosiť v 35 stupňoch neopraté oblečenie otrasného materiálu , po ktorom v skladoch lezú a kakajú potkany 😁

adulka07
20. máj 2026

Chodíme do Turecka na dovolenku a cestou naspäť žasnem na letisku že väčšina ľudí má na sebe tričko Gucci, Armani...na nohách nové Lacoste tenisky a kabelky Moschino a LV...

anonym_a9b0eb
20. máj 2026
@anonym_68245e

@anonym_a9b0eb prebohaaa, jasne že si vezmite všetko čo potrebujete 😁 snáď nechceš nosiť v 35 stupňoch neopraté oblečenie otrasného materiálu , po ktorom v skladoch lezú a kakajú potkany 😁

@anonym_68245e samozrejme,ze zoberieme vsetko ale nie v takom mnozstve ako predtym .Ale na tie trhy sa chystame.

zuzana2910
20. máj 2026

A dobrí sú aj slovenskí turisti s tureckými "značkovými" slnečnými okuliarmi. Za 3 až 5 eur, keď ich prídu upravovať, rovnať, sroby meniť do optiky...nepochopia, ze stačí položiť na zem a zašľapnúť, ten šmejd, aj keď Prada, Ray ban, Versace a.i.

anonym_aad338
20. máj 2026

Neblazni, jednak su fejky trosku trapne, jednak my sme v TR boli 2x a to je katastrofa. Nic som si tam nekupila. Syn dres ronalda 🤣 ze to bolo kvoli matrosu nenositelne ani spominat nebudem… a muz sa ulakomil na trenky… po jednom prani isli smer kos 😅
Nevraviac, ze vacsinou to je strasna sedlacina

anonym_618ae0
20. máj 2026
@anonym_a9b0eb

@anonym_68245e samozrejme,ze zoberieme vsetko ale nie v takom mnozstve ako predtym .Ale na tie trhy sa chystame.

@anonym_a9b0eb my sme z tych trhov doslova usli. Nie len ze su to vsetky handry, ceny tiez vobec neboli nizke a este v kazdom jednom stanku nas otravoval nejaky turek. Ale su aj zeny co si to vyslovene uzivaju (nakupovanie aj to otravovanie) a chodia potom hrdo v tricku armani z turecka 😂

anonym_a9b0eb
20. máj 2026
@anonym_618ae0

@anonym_a9b0eb my sme z tych trhov doslova usli. Nie len ze su to vsetky handry, ceny tiez vobec neboli nizke a este v kazdom jednom stanku nas otravoval nejaky turek. Ale su aj zeny co si to vyslovene uzivaju (nakupovanie aj to otravovanie) a chodia potom hrdo v tricku armani z turecka 😂

@anonym_618ae0 no zomna dobra vyjednavacka nikdy nebola,na to bol vzdy muz.Aj v Tunise ho volali,ze bandita.Ja by som kupila aj za tu cenu,co tam maju napisane.

anonym_1e613e
20. máj 2026
@anonym_aad338

Neblazni, jednak su fejky trosku trapne, jednak my sme v TR boli 2x a to je katastrofa. Nic som si tam nekupila. Syn dres ronalda 🤣 ze to bolo kvoli matrosu nenositelne ani spominat nebudem… a muz sa ulakomil na trenky… po jednom prani isli smer kos 😅
Nevraviac, ze vacsinou to je strasna sedlacina

@anonym_aad338 ani tie originály vystavujúce na obdiv stádovité značky nie sú bohviečo.

anonym_263d76
20. máj 2026

@elisabett turecké značkové napodobeniny? No to je sila

anonym_0e1e5f
20. máj 2026

@elisabett niektoré veci majú fakt krásne ale po mesiaci budete všetko vyhadzovať...

anonym_aad338
20. máj 2026
@anonym_1e613e

@anonym_aad338 ani tie originály vystavujúce na obdiv stádovité značky nie sú bohviečo.

@anonym_1e613e ved iste, ze nie. Ale tie turecke kricia uz z daleka lacnotou… o kvalite nevravim. A teda ked nemam na original, tak nerozumem vyznam fejkom.

extempore
20. máj 2026

Moja kamoška sa minulý rok v lete vrátila z Turecka a kúpila si tam "vuitonku". A ešte spokojná, že aký dokonalý fejk má, že vyzerá na 100% ako originál. Pozerám na tú vuitonku a hneď som ju schladila. Nakrivo ušité, tie nápisy LV nelícovali, uchá zle prišité. Vnútri sa už párala podšívka, rúčky neboli kožené.. a to teda nie som odborník, ale na kilometer z toho bolo vidieť, že je to fejk.

kofa77
20. máj 2026
@adulka07

Chodíme do Turecka na dovolenku a cestou naspäť žasnem na letisku že väčšina ľudí má na sebe tričko Gucci, Armani...na nohách nové Lacoste tenisky a kabelky Moschino a LV...

@adulka07 a vsetci sa tlacia na let nizkorozpoctovkou 😀

katkazatka
20. máj 2026
@anonym_a9b0eb

@anonym_a9b0eb Bola som v Turecku pred dvomi rokmi. Lacné tam nie je nič, sú to predražené čínske šmejdy, respektíve turecké. Fejkové kabelky za 50-60 € ktoré už zďaleka kričia, že som nevkusná a lacná.
@elisabett turecké značkové veci sú oxymoron😁

guudy
20. máj 2026

My teda chodime na dovolenky do Turecka kazdy rok (cca poslednych 18 rokov), ale na trhu sme neboli ani raz. Magnetky sme kupili len prvykrat😅. Odvtedy nic. Ba nie, minuly rok som mala problem s chrbatom, tak som si tam kupila za krabicku silnych liekov proti bolesti. Precitala som si pribalovy letak a hned ma bolest presla😁. Tie lieky su u nas iba na predpis.

anonym_75d11e
20. máj 2026

O tureckych smejdoch ani nebudem pisat. To je ina liga. 🙈🤣Ja sa zasmejem aj na original oznackovanych turistoch na letisku, s ukrutnym napisom nike , adidas a podobne na mikine, aj ked original vyrobok, ale na letisku? Ved to do cvicenie treba nosit, nie medzi ludi na letisko a do mesta

anonym_aad338
20. máj 2026
@anonym_75d11e

O tureckych smejdoch ani nebudem pisat. To je ina liga. 🙈🤣Ja sa zasmejem aj na original oznackovanych turistoch na letisku, s ukrutnym napisom nike , adidas a podobne na mikine, aj ked original vyrobok, ale na letisku? Ved to do cvicenie treba nosit, nie medzi ludi na letisko a do mesta

@anonym_75d11e tak to zas neprehanaj. Ja sice mikiny nevlastnym, ale vobec mi nepride smiesna mikina na letisku

biba_18
20. máj 2026
@anonym_75d11e

@anonym_75d11e adidas aj nike majú aj street módu, nie iba športovú…

nikoletta1712
20. máj 2026
@anonym_75d11e

@anonym_75d11e A ja milujem mikinu na letisku❤️…

Strana
z2