icon

Overenie účtu na Bazoši: Je to bezpečné?

biia
Včera o 15:22

Ahojte,
vám tiež na Bazoši pýta overenie bankového účtu za poplatok 0,01€? Ak áno urobili ste prevod?

zojanka
Včera o 15:23

@biia áno, urobila som a všetko ok

biia
autor
Včera o 15:25
@zojanka

@biia áno, urobila som a všetko ok

@zojanka ďakujem za Vašu odpoveď 😊 lebo mne prišlo divné keď som to rozklila, že je to mierené na nejakú fyzickú osobu a český IBAN 🫣

biba_18
Včera o 15:28

tá súkromná osoba je prevádzkovateľ bazoša…

anonym_725feb
Včera o 15:28

@biia áno, je to na ochranu

anonym_8eb884
Včera o 15:29

Áno

ivik4
Včera o 15:38

Ano

biia
autor
Včera o 16:13

Ďakujem za odpovede dala som si ho teda overiť 🙏🏼😊

anonym_47aac1
Včera o 16:24

mne to neslo.. skusala som aj cez znamych aj sestru -ani jednemu to neslo ... nastastie som inzerat nasla na inej stranke

anonym_45598f
Včera o 16:44
@biia

@zojanka ďakujem za Vašu odpoveď 😊 lebo mne prišlo divné keď som to rozklila, že je to mierené na nejakú fyzickú osobu a český IBAN 🫣

@biia mne to dáva slovenské číslo účtu
robili sme prevod ešte v marci a do minúty to nabehlo všetko ok

anonym_176f5b
Včera o 17:11

@biia ja som ten cent zaplatila a inzerát mi pridať aj tak neišiel.

biia
autor
Včera o 17:16
@anonym_47aac1

mne to neslo.. skusala som aj cez znamych aj sestru -ani jednemu to neslo ... nastastie som inzerat nasla na inej stranke

@anonym_47aac1 ja som to skúsila ale nie cez QR kód ale zadala som to ručne cez internet banking a zobralo mi to (zadali ste tam aj to číslo pre príjemcu)?

anonym_47aac1
Včera o 17:18
@biia

@anonym_47aac1 ja som to skúsila ale nie cez QR kód ale zadala som to ručne cez internet banking a zobralo mi to (zadali ste tam aj to číslo pre príjemcu)?

@biia hej skusali aj aj .. eniaze vzalo ale nic viac sa nedialo ... skusalo to par dni potom sa na to vykaslali .. mne to neslo vobec kedze som v zahranici.. nastatie som si to uz poriesila cez iny portal