icon

Platia už zmeny pri nakupovaní z čínskych stránok?

7. júl 2026

Už nastala zmena pri nakupovaní veci z čínskych stránok?

patrike
7. júl 2026

Dobre rano, ano, od 1.7

stellarstar
7. júl 2026

Treba nastaviť eu sklad

patrike
7. júl 2026
@stellarstar

Treba nastaviť eu sklad

@stellarstar co je sice fajn napad, ale plno veci je len priamo v Cine ...

anonym_f99952
7. júl 2026

Ked je tam eu sklad, nemala by si platit nic.. ale ceny sli pekne hore, veci co som si kupovala za 1€ su teraz aj tak za 4-5€

anonym_0eb06a
7. júl 2026
@anonym_f99952

Ked je tam eu sklad, nemala by si platit nic.. ale ceny sli pekne hore, veci co som si kupovala za 1€ su teraz aj tak za 4-5€

@anonym_f99952 cena v eu sklade o 5x vyššia ako bežná cena.

anonym_0eb06a
7. júl 2026

Tento pohár jeden som kúpila na Temu za 6 eur. Inak v Tedi som ho našla za 3 eur. Oni dva poháre z EÚ skladu predávajú za 51,35 eur.

biba_18
7. júl 2026

aspoň nebudeme zasypaní tými čínskymi hovadinami…

tzatzik
7. júl 2026
@biba_18

aspoň nebudeme zasypaní tými čínskymi hovadinami…

@biba_18 Veľa tých čínskych hovadín je lepších ako naše alebo u nás ani neexistujú.

kikusenka1
7. júl 2026
@tzatzik

@biba_18 Veľa tých čínskych hovadín je lepších ako naše alebo u nás ani neexistujú.

@tzatzik ja si tam kupujem kvetináče. Teda kupovala... clo ma odradilo. Take ake som nasla tam aj ked som ich často guglila tak som ich na svk nenasla.

anonym_081daf
7. júl 2026
@anonym_0eb06a

Tento pohár jeden som kúpila na Temu za 6 eur. Inak v Tedi som ho našla za 3 eur. Oni dva poháre z EÚ skladu predávajú za 51,35 eur.

@anonym_0eb06a takéto šialené príliš vysoké ceny si nastavia vtedy, keď to nemajú na sklade. Je to pre nich jednoduchšie ako odstrániť z ponuky a potom zas po naskladnení nahadzovať.

biba_18
7. júl 2026
@tzatzik

@tzatzik a omnoho viac je omnoho horších a zbytočných 😏

anonym_8ea6df
8. júl 2026

Mám aplikáciu Temu a nenašla som, kde to nastaviť.
Bude aspoň kľud. Ja som začala až v júni s nákupmi. Pár drobností ...

enusamt
8. júl 2026
@anonym_8ea6df

Mám aplikáciu Temu a nenašla som, kde to nastaviť.
Bude aspoň kľud. Ja som začala až v júni s nákupmi. Pár drobností ...

@anonym_8ea6df to sa ani neda vyslovene nastavit.. zatial.. napise sa do vyhladavaca co hladas, potom kliknes na filtre a uplne dole nalavo bude dorucuje sa z.. a bud je tam moznost aj miestny sklad alebo len temu

bosorkabb
8. júl 2026

Áno už priráta k cene clo a poplatky ku každej veci zvlášť.

tzatzik
8. júl 2026
@biba_18

@tzatzik a omnoho viac je omnoho horších a zbytočných 😏

@biba_18 Áno, tak si ich nekupuj. Stále platí, že tie zvyšné potrebujeme kupovať tam, keďže inde nie sú alebo si ich nemôžeme dovoliť.