icon

Problémy s nedodržaním termínu: Čo robiť?

kiko5382
23. máj 2026

Ahojte, kamarátka má problém a už je dosť zúfalá tak ma poprosila aby som sa skúsil možno opýtať tu na nejakú radu alebo sa možno nájde niekto kto riešil podobný problém. Minulý týždeň vo štvrtok si kamarátka zakúpila cez český zlavomat korekciu tetovaného obočia kde jej potom po zakupení prišiel aj email že termin je garantovaný a nemusí ďalej nič riešiť. Spoliehala sa teda na to že všetko platí a rezervovala si ubytovanie aj cestu do CZ tak aby sa prispôsobila termínu. Tento týždeň jej ale napísala poskytovatelka služby že 1.6 kedy mala ona rezervovaný termin ona nepracuje. Kamarátka jej teda napísala že ona si ale kvôli tomu terminu rezervovala aj ubytovanie aj cestu na čo jej tá pani odpísala že bohužial ona je mimo republiky a vie jej dať termin až 2.6 čo sme už
mali odchádzať (ja som jej doprovod aby nešla sama). Ona jej zároveň aj napísala že nechápe prečo za ňu slevomat potvrdzuje terminy. Najprv sme teda dúfali že možno by sme to aj stihli ale pani jej napísala že najskôr vie až o 16:00 čož je dosť problém kedže nám mal odchádzať vlak 14:23 do Bratislavy. Každopadne nakoniec ten termin zobrala kedže moc možnosti ani nemala lebo sa jedná o už rozrobenú prácu od konkréntnej pani a taktiež ubytovanie ani cesta sa nedajú stornovať s možnosťou vrátenia peňazí takže buď by to zrušila a časom sa tak či tak musela vratiť alebo si radšej predlži pobyt ale aspoň by tam nemusela znova otáčať cestu. Keby sme si ubytovanie posunuli o deň neskôr tak by musela doplatiť skoro 50€. Písala aj na slevomat podporu lebo dúfala aspoň že možno oni jej pomôžu a nebude v tom až taká stratová skrz chybu ktorú ona ani neurobila a len sa zariadila podľa toho čo jej bolo garantované ale slevomat sa v konečnom dôsledku vyjadril tak že poskytovatelka si mala zablokovať terminy kedy nemôže a možu jej max. tak pomôcť so zmenou terminu ubytovania čo ju bude stáť už spominaných skoro 50€ alebo storno čo teda tiež nič nevyrieši kedže všetko ostatné má už zaplatené a peniaze jej za to už nikto nevráti.

anonym_f6db56
23. máj 2026

Nikdy som sa nezariaďovala podľa termínu kliknutého na portáli bez potvrdenia priamo z prevádzky, väčšinou si zavolám dopredu, než takúto rezerváciu cez zľavomat spravím. Veľa s tým nenarobí, žiaľ má poučenie do budúcna, predĺžila by som si výlet a pozrela si niečo v okolí.

kiko5382
autor
23. máj 2026
@anonym_f6db56

Nikdy som sa nezariaďovala podľa termínu kliknutého na portáli bez potvrdenia priamo z prevádzky, väčšinou si zavolám dopredu, než takúto rezerváciu cez zľavomat spravím. Veľa s tým nenarobí, žiaľ má poučenie do budúcna, predĺžila by som si výlet a pozrela si niečo v okolí.

@anonym_f6db56 Tým že u nej bola aj predtým na prvom sedení a tiež si rezervovala cez slevomat a nebol problém tak si myslela že aj teraz to tak bude

beata_k
23. máj 2026

@kiko5382vo VOP je co napisane? Vzdy je tam "formulka" o zmene terminu.

sara07
23. máj 2026
@kiko5382

@anonym_f6db56 Tým že u nej bola aj predtým na prvom sedení a tiež si rezervovala cez slevomat a nebol problém tak si myslela že aj teraz to tak bude

@kiko5382 a nevyjde to rovanko aj tu ked zrataš cestovne , ubytovanie ?

natalka13
23. máj 2026

Kvoli tetovaniu cez zlavomat plati cestu a hotel?
No hold, neurobi nic. Pani tiez nieje velmi seriozna. Zlavomat bezne potvrdi termin, ved ona ich tam zadava.

kiko5382
autor
23. máj 2026
@sara07

@kiko5382 a nevyjde to rovanko aj tu ked zrataš cestovne , ubytovanie ?

@sara07 Jej sa páčila robota tej pani ktorá jej to robila a už tam bola pred mesiacom na samotnom tetovaní a to prebehlo bez problémov. Teraz jej ale jedno obočie dosť vybledlo na niektorých miestach a potrebuje od tej istej pani korekciu kedže pochybuje že by jej tu korekciu urobil niekto iný na robote niekoho iného.

januska12323
23. máj 2026
@kiko5382

@sara07 Jej sa páčila robota tej pani ktorá jej to robila a už tam bola pred mesiacom na samotnom tetovaní a to prebehlo bez problémov. Teraz jej ale jedno obočie dosť vybledlo na niektorých miestach a potrebuje od tej istej pani korekciu kedže pochybuje že by jej tu korekciu urobil niekto iný na robote niekoho iného.

@kiko5382 nuž má 50 eurové poučenie. Vždy si treba skontrolovať termín u poskytovateľa služby. Je úplne jedno o akú službu ide.

kiwi3
23. máj 2026

Mali ste si zabookovat niečo, čo sa dá zrušiť, ved to vôbec nie je problem v dnešnej dobe. Tieto zlavomatove objednávky- to sa zvykne vkuse presúvať. Tých 50 eur je tiež dosť málo za ubytko v súčastnosti. Holt, treba rátať so všetkým. Normálna vec.

anonym_8244a0
23. máj 2026

@kiko5382 majiteľka salónu nemala nechať otvorený kalendár je to jej pochybenie

anonym_4ef389
23. máj 2026

Veď v tom hoteli s ňou budeš aj ty nie? tak polku uhraď za ďalšiu noc ty.

kiko5382
autor
23. máj 2026

Ďakujem vám za odpovede. Sice som zatial bohužial nedostal skoro žiadnu radu alebo niečo čo by nám s tou situáciou mohlo reálne pomôcť a viac som si vypočul kritiku prečo sa nepremyšlalo tak a tak ale aj to treba oceniť. Prosim ak je tu niekto kto už riešil niečo takéto alebo vie naozaj nejakú radu čo by aj mohla pomôcť bez už momentálne zbytočného poučovania tak vám budem vďačný.

anonym_e9752b
23. máj 2026

Aku radu cakas, ak nie je v praci, tak nie je, uz s yym nic neurobis ani Ty a ani my. Ci so myslisn ze ju uprosime, aby do prece prisla? Nezabudni, ze kamaratka potrebuje, aby jej to urobila dobre, tak zbytocne do toho nesturajte a chodte domov neskorsim vlakom

anonym_91f2bf
23. máj 2026

@kiko5382 neviem,ako to funguje s termínmi,ale neter takto cez zľavomat poskytovala masáže a termín si museli ľudia objednať priamo u nej

tiezjedna
23. máj 2026
@kiko5382

@kiko5382 tak to je teda smolík... Pani asi nebude moc šikovná. Kamarátka má ponaučenie do budúcna.

kiko5382
autor
23. máj 2026
@anonym_e9752b

Aku radu cakas, ak nie je v praci, tak nie je, uz s yym nic neurobis ani Ty a ani my. Ci so myslisn ze ju uprosime, aby do prece prisla? Nezabudni, ze kamaratka potrebuje, aby jej to urobila dobre, tak zbytocne do toho nesturajte a chodte domov neskorsim vlakom

@anonym_e9752b Človek sa sem prišiel slušne opýtať či náhodou niekto niečo podobné neriešil so slevomatom. Každemu normálnemu človeku je jasné že ten termin asi platiť nebude ale kľudne by pomohla aj hocijaká rada alebo skusenosť človeka čo k tomu má reálne niečo povedať. Viete od čoho vôbec táto stránka je? Ak si všimnete tak si sem veľakrat človek príde pre normálnu radu. Ak mu nemáte čo ponuknuť a očividne máte potrebu byť ešte aj neprijemná tak je niekedy lepšie radšej sa zdržať komentára. Ani ja tu nepišem mamičkám čo sa pýtaju na niečo ohľadom dieťaťa či akože mám teraz k nej isť a vyriešiť to za ňu a či nepremyšlala dopredu alebo čo😃 Prajem pekný deň a dúfam že som jediný ktorému ste takto úplne zbytočne odpovedala❤️