Skúsenosti s dioptrickými okuliarmi z Eyerim
Zdravím, máte niekto skúsenosti z dioptrickými okuliarmi z Eyerim? Ďakujem
Aj ja som si objednala cca. 2-3 M dozadu, tiez mali nejake akcie, ak uz okuliare nosis, vies vsetky parametre a aj ake cca. sa ti hodia, tak podla mna super. Inak by som to asi online nekupila 🙂
ked to ma byt tvoj prvy nakup okuliari tak za mna urcite je lespie ist fyzicky do optiky
Nie, dioptrie nosím už pár rokov. Skôr ma zlákala cena. Tak teda skúsim, rám som si skúšala virtuálne tak snáď sadnú aj v reáli
Top obchod. Už len tam kupujem.
Partner ma a pochvaluje si, ja tiez uz dlhsie spekulujem len nemam zmeranu vzdialenost zornic a bojim sa ze sama si to nezmeriam dobre
Aj ja mam okuliare odtiaľ. Som s nimi spokojná.
Mám od nich okuliare a som veľmi spokojná.
@anonym_autor
Zajtra idem do ich ksmenneho obchodu

Ano, mam😍, objednala sol si odtial pred cca 2 tyzdnami okuliare, ked mali este tie sviatocne zlavy.. naskrze sviatky dorucenie prekvapivo celkom rychle, myslim tyzden im to vsehovsudy trvalo. A prisli mi krasne okuliare s dioptrickymi sklami, este som si tam dala aj filter modreho svetla, kedze pracujem vela za pocitacom - vsetko spolu cca 120€ 🙂 za mna brutal za znackove okuliare.
Je to troska take, ze musis vediet, aky typ okuliarov ti sekne, lebo cez net sa tazko vybera (ak nejdes do kamennej predajne vyskusat, ktoru maju tusim len v BA a KE..).. ale za mna spokojnost, asi si tam este jedny objednam.