V akom stave prichádza zelenina z Tesca?
Ahojte, chcem sa opytat, v akom stave vam chodi domov zelenina a ovocie, ked objednavate z Tesca. Mne naposledy v zlom stave mrkva cierna, cibula uplne makka. Je nejaky rozdiel v case, kedy mi poslu krajsiu? Alebo mam do poznamky napisat, ze ak to je nie v 100% stave, nech mi to ani neposielaju? Vdaka za rady
@anonym_autor doteraz som mala aj ovocie aj zeleninu vzdy perfektne
@anonym_bfb632 ja som objednavala 2x..prvy raz vsetko ok a druhy ako som pisala, ale nakup bol veliky zistila som to az doma a nechala som to tak, nebolo toho vela, ale v dalsom nakupe by som sa takej kvalite rada vyhla
@anonym_bfb632 ja som objednavala 2x..prvy raz vsetko ok a druhy ako som pisala, ale nakup bol veliky zistila som to az doma a nechala som to tak, nebolo toho vela, ale v dalsom nakupe by som sa takej kvalite rada vyhla
@anonym_autor nenakupujem takto casto, ale ako pisem, zatial uplne bez problemov
@anonym_autor Od covidu si týždenné nákupy riešim dovozom z Tesca.Za tie roky sa málokedy stalo, že bol problém s kvalitou ovocia/zeleniny.V prípade, že sa náhodou stane, že je kvalita zlá,nie si povinná to prebrať,cenu ti rovno odráta kuriér/ak si platila vopred, vrátia ti peniaze za neprevzaty tovar na účet/.Ak si tovar prevzala a nedostatky zistíš pri rozbaľovani, odfoť a reklamuj cez email.Fotky nekvalitného tovaru do prílohy.Reklamaciu uznajú s dostaneš na výber, buď vrátia cenu alebo dostaneš kupón na ďalší nákup
ak bola cibula makka tak bola vsetka cibula taka. stava sa ano. ja mam zas pocit, ze mi davaju najmensie jablka ake existuju 🙂 neznasam male. A ked kupujem akciove daco tak skor mi to dovezu v rannych casoch ako podvecer
@anonym_autor Od covidu si týždenné nákupy riešim dovozom z Tesca.Za tie roky sa málokedy stalo, že bol problém s kvalitou ovocia/zeleniny.V prípade, že sa náhodou stane, že je kvalita zlá,nie si povinná to prebrať,cenu ti rovno odráta kuriér/ak si platila vopred, vrátia ti peniaze za neprevzaty tovar na účet/.Ak si tovar prevzala a nedostatky zistíš pri rozbaľovani, odfoť a reklamuj cez email.Fotky nekvalitného tovaru do prílohy.Reklamaciu uznajú s dostaneš na výber, buď vrátia cenu alebo dostaneš kupón na ďalší nákup
@anonym_1d1c65 Reklamácie na tesco _sk@tesco.com
ak bola cibula makka tak bola vsetka cibula taka. stava sa ano. ja mam zas pocit, ze mi davaju najmensie jablka ake existuju 🙂 neznasam male. A ked kupujem akciove daco tak skor mi to dovezu v rannych casoch ako podvecer
@ljmmm Nevyberás si čas dovozu tovaru ty?
@anonym_1d1c65 myslela som totak, ze ked kupim jahody v akcii a vyberiem dorucenie o 16:00 tak uz nebudu proste. nahrady nepovolujem, raz som chcela kuracie prsia a ako nahradu poslali kridla 🙂
@ljmmm Jaj, už chápem 😀
@ljmmm tie nákupy sa pripravujú už ráno pred otvorením kamarátka tam pracovala
@anonym_autor objednávam 5 r max spokojnost hlavne zelenina, ovocie
Roky objednavam cez rozne donasky, aj tesco a kazdy cca treti nakup je daco so zeleninou. Nikde mi nedokazu dorucit zeleninu tak, ako by som si ju ja vybrala.
Vzdy mavam ovocie aj zeleninu vo vybornom stave.

@anonym_autor doteraz som mala aj ovocie aj zeleninu vzdy perfektne