Zlá skúsenosť s nákupom mobilov z inzerátu
Jaaaaj ľudia, kúpil som 2 mobily z inzerátu, čo na fotografii vyzerali malé, ale reálne keď som rozbalil sú velké. Zase to budem musieť ja dať na inzerát aby som sa toho zbavil. Toto nemám rád že keď vidíte len fotku, Ťažké je odhadnúť velkosť. Obom som napísal, nech to vedľa pravítka, a nech tak odfotia. Ani jeden to neurobil, ale tvrdili že sú maličké. A ešte som sa jedného pýtal, je to podobné ako Samsung GT1200i? On že áno. Tak som už netrval na fotke s pravítkom, klikol som kúpiť. Teraz už lutujem. A ten druhý mi viete čo povedal? Že je to podobné ako Samsung B2100 len užší. Dig a je to skoro 2x väčšie. Já hovorím radšej si priplatím trošká ale radšej bazár/záložna/blšák kde to viem zobrať do ruky a pozrieť. Tieto eshopové oné, fakt len v núdzovom prípade keď sa to inde nedá zohnať.
@katkazatka to som nevedel. Ja že len sladkosti. Lebo deti vždy tak zvykli strašiť že nejedz sladkosti lebo dostaneš cukrovku.
@podvody uz ti to 100x pisali. Vies si vygooglit co mozes jest. Urcite nie vysmazene kaloricke, mastne cesto, co ma milion kalorii. To sa neje, ani ked nemas cukrovku. A este pri obezite.
@podvody uz ti to 100x pisali. Vies si vygooglit co mozes jest. Urcite nie vysmazene kaloricke, mastne cesto, co ma milion kalorii. To sa neje, ani ked nemas cukrovku. A este pri obezite.
@katkazatka to je už klasika, že jemu treba všetko písať 100x ale debil si zakaždým spraví po svojom
Dnes príde cigán z Váhoviec, nemá peniaze tak mi ponúka vŕtačku Bosch. Ale ani ja nemám peniaze tak sme sa dohodli že to vymením za tie telefóny. Tak sa zbavím tých telefónov za protihodnotu.
Len mám taký malý problém že simkarta prima ktorú mám ako primárnu z nepkchopitelných dôvodov funguje len v smartfónoch, ktoré chcem dať preč a v tom samsungu ktorý sa mi páči nejde. Ale dávnejšie mi to s tou simkartou funvovalo.
Orange je v našom meste cez víkend zavretý, ale ja mám vlak zadarmo tak viem ísť do Trnavy alebo Bratislavy na otočku do nákuoného centra kde je Orange aj cez víkend do ôsmej večer že by mi vymenili simkartu. Lebo zas do pondelka nemôžem byť nedostupný lebo to je moje primárne číslo tam volajú všetci dôležití. Na Easy karte som len odpísal Helene jednu SMS a už nemám kredit ani na SMS-ku a tam sa mi neoplatí nabiť kredit lebo to je sekundárne číslo, tam ma hladať nebudú.
Viete že tá Easy simkarta je mi v podstate nanič a nieje dôležitá. Nechám ju prepadnúť. Primu mi zase nenačíta mobil ktorý si chcem nechať lebo sa mi najviac páči. Tie čo ju načítajú chcem na kšeft aby odišlo.

@podvody to sú telefóny pre 80 ročných dôchodcov, ktorí už nemajú záujem sa každý rok prispôsobovať novým technológiám.
@sevrin však to som celý ja. Že v časoch ako napr. 2015-2020 som chcel mať Windows XP 😁