Zlá skúsenosť s nákupom mobilov z inzerátu
Jaaaaj ľudia, kúpil som 2 mobily z inzerátu, čo na fotografii vyzerali malé, ale reálne keď som rozbalil sú velké. Zase to budem musieť ja dať na inzerát aby som sa toho zbavil. Toto nemám rád že keď vidíte len fotku, Ťažké je odhadnúť velkosť. Obom som napísal, nech to vedľa pravítka, a nech tak odfotia. Ani jeden to neurobil, ale tvrdili že sú maličké. A ešte som sa jedného pýtal, je to podobné ako Samsung GT1200i? On že áno. Tak som už netrval na fotke s pravítkom, klikol som kúpiť. Teraz už lutujem. A ten druhý mi viete čo povedal? Že je to podobné ako Samsung B2100 len užší. Dig a je to skoro 2x väčšie. Já hovorím radšej si priplatím trošká ale radšej bazár/záložna/blšák kde to viem zobrať do ruky a pozrieť. Tieto eshopové oné, fakt len v núdzovom prípade keď sa to inde nedá zohnať.
Hm. sorry si debil 🙃
@podvody Načo kšeftuješ s kradnutými mobilmi? Ja mám jeden už 7 rokov, Kým funguje, nemám dôvod ho meniť. Aj tak bude skôr technicky zastaralý, než sa reálne pokazí.
A keď si už kupujem nový mobil, tak si ho najprv preklepnem - zistím parametre, prečítam nejaké recenzie a potom kúpim.
Ale niektorí nerozmýšľajú tou šedou hmotou, čo majú v hlave. A toto sú len tvoje problémy, načo s nimi zaťažuješ iných?
@podvody radšej si nabudúce nájdi parametre na internete a porovnaj si to zo svojim 😊
Bože tento traged. Dokedy tu budeš spamovat kona s týmito debilinami?
@podvody Načo kšeftuješ s kradnutými mobilmi? Ja mám jeden už 7 rokov, Kým funguje, nemám dôvod ho meniť. Aj tak bude skôr technicky zastaralý, než sa reálne pokazí.
A keď si už kupujem nový mobil, tak si ho najprv preklepnem - zistím parametre, prečítam nejaké recenzie a potom kúpim.
Ale niektorí nerozmýšľajú tou šedou hmotou, čo majú v hlave. A toto sú len tvoje problémy, načo s nimi zaťažuješ iných?
@anonym_fc9ea3 chcel som sa len vyrozprávať resp. len nahlas rozmýšlam. Aj na Vintede sú také? Tieto som tam kúpil. Zháňam niečo maličké.
Bože tento traged. Dokedy tu budeš spamovat kona s týmito debilinami?
@anonym_e16fef kým sa neminie kredit.
To neviea ai pozriet na internete aky rozmer ma model ktory ides kupovat? Halooo 21storocie, google funguje od r. 1998 takze nie je to ziadna novinka.
Ďakujeme za oznam
Nechápem, prečo toto primitívne individuum nezablokuju vždy, ked sa u objaví s novým menom.
@podvody Wow, toľko zloby a útočenia… Mám pocit, že tento používateľ ešte na nikoho nezaútočil. Jednoducho si žije svoj život, občas sa chce porozprávať a opýtať sa na rôzne veci. Napriek tomu je pravidelne osočovaný. Existujú rôzne ženy aj rôzni muži a každý z nás žije skratka inak. Nemusíme so všetkým súhlasiť, ale trochu rešpektu a slušnosti by naozaj nikomu neuškodilo. Veď preskočte tému.

Rozmery a parametre mobilov si vyhľadaj na stránke https://www.gsmarena.com/