icon

Ako dnes vyzerali otvorené predajne, mali zákazníkov?

6. apr 2026

Ahojte, otazka najma na tie, ktore robia v akejkolvek predajni a dnes mali otvorene. Ako to dnes vyzeralo? Boli ludia a predavalo sa, ci bolo uplne zbytocne otvorene? Vdaka

Strana
z3
unbeholfen
7. apr 2026

Inák já šem bul nedzelu aj pondzelek len ve večérke a tá bula otevrítá hen.

betulinka1
7. apr 2026
@anonym_364bef

@betulinka1 ináč toto je fakt tiež smiešne. Predavačiek mi je ľúto, ale idem nakupovať 🙃

@anonym_364bef ked bolo otvorene. Tak som isla. Zabudla som vytiahnuť vecer maso z mraznicky a proste sa k obedu nerozmrazi. Keby nie, zariadim sa inak a maju spagety 😉. Proste nevarime tonu jedla na sviatky, šaláty a neviem co, kto vari. Varila som kazdy den cerstve a iba tolko, co sa zjedlo. Pre niekoho divne, pre niekoho normalne.

marsmykkok
7. apr 2026
@anonym_1bddea

@anonym_autor úplná zbytočnosť.Pracujem v obchode,áno aj včera som tam musela stráviť Velkonocny pondelok.Dakujem Fico....tak rada by som toho hrdinu videla makať,konečne....
A ci boli ľudia?Prechádzali sa po predajni....to ako fakt.Prechadzks nie v prirode-nie navsteva rodicov,starych rodicov,kamaratov,alebo len byt doma,ci ist nieksm na vylet...nie,treba sa ist prechadzat po obchode.Denno denne ti istí ľudia každý den v obchode a niektorí si prídu aj 2×za den🙈

@anonym_1bddea A čo že chodia každý deň? Vidno že si predavačka z donútenia a zjavne si neuvedomuješ že zákazníci nie sú príťaž ale radosť, keby neboli zákazníci čo kupujú, krám by sa zavrel celkovo a sedíš bez eura doma.

etelkatelka
7. apr 2026
@unbeholfen

@etelkatelka napríklad milka stix nemajú v každom obchode. Niekedy obehnem 4 a nezoženiem to. Alebo raz som v dvoch obchodoch nezohnal ľadový šalát až v treťom mali. Casto mám chuť na nejaké špeciálnu sladkosť, čo nemajú všade. Alebo energeťák Monster poco loco mango nemajú všade. Akože Monstery majú ale práve ten tam nieje.

@unbeholfen oki. Dík za vysvetlenie, teraz viem, že kupuješ špeciálne potraviny. Ja som za minimalizmus aj v potravinách.
Krásny večer 🖐️

unbeholfen
8. apr 2026
@etelkatelka

@unbeholfen oki. Dík za vysvetlenie, teraz viem, že kupuješ špeciálne potraviny. Ja som za minimalizmus aj v potravinách.
Krásny večer 🖐️

@etelkatelka keby som mal minimalizmus v potravinách tak si poradím v každej večierke. Ale inák v ostatných veciach mám minimalizmus len v jedení si lúbim dopriať a nielen tak hocičo ale špeciálne sladkosti ktoré v mnohých obchodoch nemajú.

unbeholfen
8. apr 2026

Ale musím pochváliť že večierky boli otvorené aj v tie dni keď ostatné obchody boli zatvorené. Na pumpu som nemusel ísť nakupovať tentoraz ani raz.

Ešte keď štátne sviatky boli po starom tak pumpy a večierky mali hody. Viem že majitel večierky sa vyslovene chystal na to a posilnil prevádzku. Na pumpe stáli rady, a mali vypredané.

anonym_364bef
8. apr 2026
@anonym_1bddea

@anonym_autor úplná zbytočnosť.Pracujem v obchode,áno aj včera som tam musela stráviť Velkonocny pondelok.Dakujem Fico....tak rada by som toho hrdinu videla makať,konečne....
A ci boli ľudia?Prechádzali sa po predajni....to ako fakt.Prechadzks nie v prirode-nie navsteva rodicov,starych rodicov,kamaratov,alebo len byt doma,ci ist nieksm na vylet...nie,treba sa ist prechadzat po obchode.Denno denne ti istí ľudia každý den v obchode a niektorí si prídu aj 2×za den🙈

@anonym_1bddea keď ti vadia zákazníci a ľudia, prečo si nehľadáš prácu inde? Pri zvieratách a hnoji by ťa nikto neobťažoval

anonym_b1b14a
8. apr 2026

@anonym_autor my ske boli v potravinach, zahradnictve aj detom kupit veci na turistiku 🤷🏼‍♀️ ludi bolo menej ako bezne vikendove dni, podla mna vela ludom ani nedoslo ze je vlastne otvorene. Nam to padlo vhod a predlzeny vikend sme si uzili v zahrade na bicykloch a len tak s detmi.

anonym_364bef
8. apr 2026
@anonym_1bddea

@anonym_364bef porovnávať obchod s lekárom,hasičom je úbohé a smiešne.Co je horšie,horiaci dom či umierajú člen rodiny a k tomu nemáš po....y jogurt???!!!Co je horšie?porovnávas niečo čo sa porovnávať vobec nedá.Si smiešna.Ja som včera musela ísť od rodiny a stráviť v obchode celý ddn.Videla som co nakupovali ti ľudia.Tvoj príspevok je úbohý a smiešny.

@anonym_1bddea máš mať také pritipožiarne opatrenia a prevenciu, aby ti dom nevyhorel. Požiare sú každý deň. Kedy má byť potom hasič s rodinou? Tiež si môže povedať, že by rád bol, A umierajúci? Tiež odchádzajú a druhý svet každým dňom. Lekár si tiež môže povedať, že by bol rád doma. Tu len zakomplexované predavačky vidia svoju profesiu ako honorabilitu a pritom majú rozpis a plán zmien ako každá iná profesia 🤷‍♀️

unbeholfen
8. apr 2026

Jak vlastne celé vzniklo? Lebo ondia že v niektorých krajinách je v nedele zatvorené. A doťahujú sa že či má/nemá byť. Vyriešia to tie automatizované smart obchody bez obsluhy.

moonlight1210
8. apr 2026

@mirage
@natalka13
@etelkatelka

Ja som kupivala nedavko mikrozeleninu v Kaufe, lebo som tam nahodou bola. Potom v Lidli javorive pletienky s orechami, lebo odtial mi chutia najviac, aj ked ich maju inak vsade.
A nakoniec v Tescu 2 tricka na doma, lebo presne viem, ktore mi odtial sedia a budem urcite s nimi spokojna aj bez skusania a zdrzovania.

Ci som povinna, napriek miznostiam, sa uspokojit iba s tym, co maju v 1 obchode?
Alebo si kupit tie pletienky, co mi nechutia? Alebo tricko, co mi uplne nesedi? Ale je tom v 1 obchode?
Alebo si nekupit nic, lebo nie je podla vas normalne ist do 3 obchodov naraz len pre 3 veci? (Alebo ked uz, tak vsade velky nakup?)

Isto ste s takym nazorom iba nemiestne zartovali, vsak?

mirage
8. apr 2026
@moonlight1210

@mirage
@natalka13
@etelkatelka

Ja som kupivala nedavko mikrozeleninu v Kaufe, lebo som tam nahodou bola. Potom v Lidli javorive pletienky s orechami, lebo odtial mi chutia najviac, aj ked ich maju inak vsade.
A nakoniec v Tescu 2 tricka na doma, lebo presne viem, ktore mi odtial sedia a budem urcite s nimi spokojna aj bez skusania a zdrzovania.

Ci som povinna, napriek miznostiam, sa uspokojit iba s tym, co maju v 1 obchode?
Alebo si kupit tie pletienky, co mi nechutia? Alebo tricko, co mi uplne nesedi? Ale je tom v 1 obchode?
Alebo si nekupit nic, lebo nie je podla vas normalne ist do 3 obchodov naraz len pre 3 veci? (Alebo ked uz, tak vsade velky nakup?)

@moonlight1210 je to tvoja vec, za mňa pochodiť TRI obchody na veľkonočný pondelok kvôli tričkám a pletienkam a potom byť náhodou v Kauflande je pre mňa nepochopiteľné.

moonlight1210
8. apr 2026
@mirage

@moonlight1210 je to tvoja vec, za mňa pochodiť TRI obchody na veľkonočný pondelok kvôli tričkám a pletienkam a potom byť náhodou v Kauflande je pre mňa nepochopiteľné.

@mirage A co by teda bolo pre teba pochopitelne?

mira0611
8. apr 2026
@anonym_364bef

@mira0611 ale prosím ťa, aké rodiny??? To akože lebo je Veľkonočný pondelok má byť rodina spolu? Keď žiješ v harmonickej rodine, máš pekný spoločný deň hocikedy inokedy. To sú také obohraté argumenty ako pokazený vergel. Ozaj a keby ti horel dom, alebo dieťa si zlomí ruku, hasič a lekár tiež by mal byť s rodinou. Ako by si argumentovala potom? Takže tvoj nazor 0 bodov

@anonym_364bef prosim ta otvorene obchody nie su zivotne dolezita sluzba pre fungovanie statu. Mimochodom moj otec ja policajt a mal sluzbu velakrat, aj cez Vianoce a je to uplne nieco ine, ako predavacka v obchode. Som rozvedena, aj predavacka ma deti, ktore maju prazdniny...., a chce so svojimi detmi travit cas.
Ano, su aj take ktore su radi, aspon je tam priplatok za sviatok, ale myslim si, ze vacsina, by bola radsej doma!

etelkatelka
8. apr 2026
@moonlight1210

@mirage
@natalka13
@etelkatelka

@moonlight1210 to je na tebe kde čo kúpiš..
Nemusíš to tu vysvetľovať 👍

moonlight1210
8. apr 2026
@etelkatelka

@moonlight1210 to je na tebe kde čo kúpiš..
Nemusíš to tu vysvetľovať 👍

@etelkatelka to bol len priklad pre ludi, co to nedokazu pochopit a musia sa spytat, ako sa to da.

unbeholfen
8. apr 2026

Začínam byť hladný ale o 10 minút zatvoria už aj Tesco. Billa, Jednota, Lidl, Kaufland sú už zatvorené. Už len večierka a pumpy… Štve ma že prečo práve v našom meste nieje nonstop jednota. Okolité dediny to majú a my nie.

anonym_1bddea
9. apr 2026
@anonym_364bef

@anonym_1bddea keď ti vadia zákazníci a ľudia, prečo si nehľadáš prácu inde? Pri zvieratách a hnoji by ťa nikto neobťažoval

@anonym_364bef ved kľudne chod kydat hnoj,keď to máš tak rada.

unbeholfen
9. apr 2026

Napríklad farmári majú tiež nonstop provoz… Ale mali sme vždy rozpus zmien, a nerobili sme viac ako 165 hodín, aj nonstop provozy sa dajú tak rozvrhnúť aby mal každý dostatok voľna. Len sa to neviaže na kalendárne dni ale na rozpis.

anonym_364bef
9. apr 2026
@anonym_1bddea

@anonym_364bef ved kľudne chod kydat hnoj,keď to máš tak rada.

@anonym_1bddea ja? Mňa moja práca baví a dobre vynáša. Nepotrebujem nadávať na zákazníkov, ako ty v prípade otvorenej predajne. Ak niekto neznáša tento typ práce načo sa týra? Stačí ísť pracovať k zvieratám 🤷‍♀️

Strana
z3