Ako riešiť problém s ochranou proti krádeži na taške?
Ahojte, pred asi troma rokmi som si kúpila jednu tašku/kabelku, ktorú som však nenosila, bola iba skladovaná. Teraz som ju vytiahla, že ju idem dať na vinted, išla som ju nafotiť a ja tam vidím, tu vec, proti ukradnutiu, normálne mi ju zabudli dať dole. Je tak vo vnúti, že to nebolo vidno. Nerozumiem, že som si to predtým nevšimla. Čo teraz? Nemým už od nej blok a nie som si istá, v ktorom obchode som ju kúpila. Mám dva typy v jednom nákupnom centre.Čo teraz? Ak prídem do obchodu po 3r, že tam som ju asi kupovala, tak ma obvinia, že som ju ukradla...
@anonym_autor mne sa stalo podobne z eshopu mi poslali aj s tým. Opýtala som sa v zopár obchodoch, či by mi to nedalo dole, nikto nechcel dať. Tak som šla ku vietnamcom a bez problémov mi to zložil dole.
@anonym_autor nemáš v okolí šikovného muža (ktorý má náradie a ideálne aj dielenský zverák?) On to odstráni deštruovaním tej vecičky.
@anonym_autor my sme tiez tak raz kupili detske oblecko a bolo to zvnutornej strany,vsimla som si az doma,ale muz to dal dole nejakym naradim,myslim ze to tak stlacil a to povolilo a odpadlo.
Ale to bol len ten klasicky,niektori davaju s tou tekutinou vnutry,to neviem jedine pobehat obchody.
@anonym_autor to by malo ist oddelit manualne,s trochou sily..len si davaj pozor ked je to kozenkova kabelka,ze ju das na vinted a po par pouzitiach sa im moze trhat ta kozenka.ja som takto raz predavala nove nenosene cizmy,ale tiez teda len skladovane par rokov v krabici a pani mi poslala foto a skoro som odpadla,ze ta kozenka sa uplne jej rozpadala ked si ich obula..tak som vracala peniaze samozrejme..to len tak btw
Hlasim, ze vyriesene, bola som u vietnamcov, @anonym_3c55c5 dakujem 🙂
Keby to niekoho ešte zaujímalo, tak sa dá dá napríklad jemnou pílkou odpíliť ten pupček dokola pri jeho úpätí, a potom sa to celé rozpadne.

Vyhľadaj na YouTube návod, ako to dať dole