Arogantná predavačka: Má zmysel písať recenziu?
V potravinách blízko nášho baráku máme jedne potraviny. Pracuje tam jedna predavačka, ktorá sa nevie (alebo nechce) slušne správať. Nebudem opisovať všetky situácie, čo som s ňou zažila, stačí pár z nich na ilustráciu. Ponáhľate sa ráno do práce a prídete si kúpiť raňajky. Nechce sa vám minútu hľadať vernostnú kartu a tak poviete predavačke, nech to nechá tak. Ona mi arogantne odpovedala v tom zmysle, že to je moja starosť, aby som si zbierala body, za ktoré dostanem zľavu a nie jej. Raz ráno som sa tiež ponáhľala a na samoobslužnej pokladni som namiesto croissantu s džemom klikla na obyčajný maslový. Poprosila som ju, aby mi to vystornovala, a ona sa ma arogantne opýtala, že prečo som klikla na iný croissant.
Raz mi na samoobslužnej pokladni neodvážilo cukety a ona mi povedala, že to tam neviem poriadne položiť. Dnes som stratila nervy a chcela som na dotyčnú napísať recenziu na nete. Všimla som si, že už štyria iní zákazníci tak spravili predo mnou a potravinový reťazec sa každému z nich ospravedlnil a sľúbil, že vec prešetrí. Všetci písali to isté, že dotyčná predavačka je nepríjemná k zákazníkom. Tak som si povedala, či má vôbec zmysel, niečo im tam písať.
Chápem, že je ťažké zohnať pokladníkov na predajňu, keďže to nie je veľmi dobre platená práca, ale aj tak. Veď tá žena nenesie žiadne dôsledky za svoje správanie.
@anonym_autor ži a nechaj žiť . Nerieš , choď ďalej . Možno tá žena má nejaké problémy možno so sebou. Nikdy nevieš. Proste kašli na to
@anonym_autor ahoj, áno, napísala by som. Jedného dňa možno reťazcu pretečie pohár trpezlivosti a začnú hľadať za ňu náhradu.
@anonym_158754 a este holt sa casto pouziva😄
@anonym_be41d2 áno,nespisovný čechizmus🙄 a ešte keď to napíšu ako holD....
Má. Takéto správanie si dovoliť nesmie. Keď všetko prejdeme akože sa nič nedeje, títo ľudia si budú myslieť, že je to ok. Ja som dnes podala sťažnosť na strážníka Mestskej polície, príšerné správanie a to si týchto zložiek veľmi vážim.
@motylik2559
@margotka17
Budiš je názov obce na Slovensku i názov prírodnej minerálnej vody, ktorá tu pramení. Výrazom budiž sa v češtine vyjadruje dovolenie, pripustenie, prisvedčenie. V slovenčine mu zodpovedajú výrazy dobre, áno, hej; prosím, nech, napr. Mohu to ukončit? – Budiž. – Môžem to skončiť? – Prosím/Ale hej.
Oči mi krvácajú,keď toto denno denne vidím na koňovi.Dnes som to už nezvládla..........
@anonym_158754 prepáč, myslela som si, že som vo voľnom debatnom krúžku, kde nemusím klásť dôraz na všetko spisovne. Zrejme budeš pani učiteľka slovenského jazyka, ktorá ešte aj mimo prácu upozorňuje, napomína a karha. No, stalo sa, takto som to cítila a takto som to napísala.

@motylik2559
@margotka17
Budiš je názov obce na Slovensku i názov prírodnej minerálnej vody, ktorá tu pramení. Výrazom budiž sa v češtine vyjadruje dovolenie, pripustenie, prisvedčenie. V slovenčine mu zodpovedajú výrazy dobre, áno, hej; prosím, nech, napr. Mohu to ukončit? – Budiž. – Môžem to skončiť? – Prosím/Ale hej.
Oči mi krvácajú,keď toto denno denne vidím na koňovi.Dnes som to už nezvládla..........
@anonym_158754 a este holt sa casto pouziva😄