icon

Cena zmrzliny vo vašom meste? Poďme sa podeliť!

zuzulienocka78
Dnes o 07:34

Ahojte, boli ste už tento rok? Koľko stojí u vás?
My sme boli v Žiline, kopček 2 eurá, každá sme si dali 2 kopčeky, teda 8 eur v lufte :-/
V rámci výletu som privrela oko, ale nie to už prehnaná cena?
Minuloročnú cenu si nepamätám :-/

Strana
z2
janka2501
Dnes o 10:04

Tomasov 1e, sorbety 1.50

226lenka
Dnes o 10:31

U nás zmrzlina kam chodime 1,70, minulý rok stala 1,50

rachel36a
Dnes o 10:37

U nas v MT minulý rok 1,60, tento rok 1,80...ale porcia riadna , veľká...dvojitú by sme ani nezjedli

jelka21
Dnes o 10:56

Ja som mala naposledy kopcekovu zmrzku v Prahe, pistaciova, v prepocte 3,50, ale stalo to zato. Ta chut a porcia, mnaaaam.

carolynka
Dnes o 11:04

Dublin city centre, €5.80 za kopcek

anonym_bdd9d1
Dnes o 11:10

@zuzulienocka78 u nas na dedine, siroko daleko najlepsia zmrzka v okoli BB, kopcek 1,20 ako minuly rok, dokonca rozsirili sortiment, viac prichuti. Ale ten jeden kopcek je aj za 2 take klasicke, ak si chces dat dvojitu, najlepsie do nadobky, inak Ti kydne na zem, detom (3 a 5 rokov) davame polovicny kopcek, pan nam dava za 60 centov 🥰

madeincssr
Dnes o 11:30
@anonym_bdd9d1

@zuzulienocka78 u nas na dedine, siroko daleko najlepsia zmrzka v okoli BB, kopcek 1,20 ako minuly rok, dokonca rozsirili sortiment, viac prichuti. Ale ten jeden kopcek je aj za 2 take klasicke, ak si chces dat dvojitu, najlepsie do nadobky, inak Ti kydne na zem, detom (3 a 5 rokov) davame polovicny kopcek, pan nam dava za 60 centov 🥰

@anonym_bdd9d1 nooo, a že sa to nedá... Presne takýchto ľudí podporme nakupovaním aj pochváľme osobne, keď je tovar/služba výborná.

hsara99
Dnes o 11:34

TT - chodime už roky len do jednej vybranej zmrzlinárne, ktorú si robí sám pán talian a je neuveriteľná. Stojí 1.5€ kopčeky ale dala by som aj 2€ aj viac, takú som nejedla aninrpiamo v Taliansku 😁. A teda kopček taký, že mám problém dojesť.

romino
Dnes o 11:38
@anonym_bdd9d1

@anonym_bdd9d1 treba napisat konkretne .. ktora dedina ? Minule som zbadal v Selciach taku moznost .. najblizsie sa tam chcem zastavit. Mozno som aj trafil ? 🙂

zafir01
Dnes o 11:51

@zuzulienocka78 mam 4 deti . Dedina okres pb a kopcek 1,3 ... je to este taka akceptovatelna suma , no pri 4 detoch ,ktore maju zmrzku cestou zo skoly , to uz naskace

mimaapeto
Dnes o 12:10

od 1,50 po 2€ a to teda nie sme veľké mesto... šupla som do mrazničky Carte dor dve vaničky boli v lidli v akcii a litrovú vienetu tiež za 3,99 a na chvíľu sme zahojený+ nejaké nanunky keď sú v akcii tak tiež už mám v šuplíku.... zmrlinu máme radi a radšej si ju dám na výletoch ako u nás v meste len tak ...

anjelic
Dnes o 12:19

Vráble 1,20-1,80€. Keďže ja som zmrzlinový maniak (mohla by som ju na raňajky, obed, večeru a kedykoľvek medzi tým 😁), tak som neskutočne vďačná synovi zato, že mi kúpil na narodeniny zmrzlinovač Ninja. Veď ja by som skrachovala pri tých cenách 😱. A v Lidli tie zmrzliny už tiež kvalitou upadajú, tá chuť už nie je to čo bývalo.

zunaf
Dnes o 13:21
@anonym_bdd9d1

@anonym_bdd9d1 Selce? ❤

anonym_ecb085
Dnes o 14:42

0,70€ 1 kopček 🩷 Šaca

januska2
Dnes o 17:23

Nemecko obrovský kopček a ten hrubý kornut 1.60

linalinabizu
Dnes o 17:26

Najlacnejšiu som videla za 0,70€ v Šaci (KE)

madeincssr
Dnes o 17:47
@januska2

Nemecko obrovský kopček a ten hrubý kornut 1.60

@januska2 panečku, ale to "musí bét ňáké betelné lont" 🙂.

anega79
Dnes o 17:54

Bologna 3.50 kopcek,ale uz so za zmrzlinu aj 9 eur zaplatila🤐

saxana000
Dnes o 18:01

Dedina 1.50
Tento rok to vidim na nanuky v mrazaku.

anonym_bdd9d1
Dnes o 18:30
@romino

@anonym_bdd9d1 treba napisat konkretne .. ktora dedina ? Minule som zbadal v Selciach taku moznost .. najblizsie sa tam chcem zastavit. Mozno som aj trafil ? 🙂

@romino ano, Selce, zmrzlina Kudi 🥰

anonym_bdd9d1
Dnes o 18:35
@zunaf

@anonym_bdd9d1 Selce? ❤

@zunaf ano 😊

Strana
z2