icon

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?

valria
Dnes o 06:52

Zdravím, podľa vás je OK, že na webstránke Dráčika je toto? (Nemyslím tým reklamu na dovoz...). Viem, že im už dlhšie zašibáva, ale prečo provokujú, hlavne v čase, keď im hrozí zatváranie prevádzok? Zdochýnajúci kôň?

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?
valria
autor
Dnes o 08:41
@zuzana2910

Podľa mňa ok, majiteľ nikomu neublížil daným písmom.

@zuzana2910 ublížil prinajmenšom slovenčine!🙂

zuzana2910
Dnes o 09:02
@valria

@zuzana2910 ublížil prinajmenšom slovenčine!🙂

@valria slovenčina prepáči.

mala_arkana
Dnes o 09:03

@valria Ja som si myslela, ze tento verejny outing majitela Dracika je davno znama vec. Moj nazor je, ze tento clovek potrebuje ustavnu liecbu, v praxi to vsak riesim tak, ze odtial neobjednavam a nijak tento biznis nepodporujem.

mimaapeto
Dnes o 09:04

mám rada hračkárstvo dráčik... rada vidím čo kupujem a podľa mňa majú aj najväčšie predajne... ak dráčik skončí bude to veľká škoda, a názory si môže každý vyjadrovať.. .

weronika171717
Dnes o 09:05

Súhlasím s jeho názormi. A nepotrebujem sa schovávať za anonym ako niektoré .... .

len_nig
Dnes o 09:06

V poriadku to určite nie je, nepáčilo by sa mi to ani keby prezentuje názory s ktorými súhlasím....preto tam už nenakupujem

baskustek
Dnes o 09:07

Veď toto robí už minimálne desaťročie a stále funguje aj má zákazníkov

valria
autor
Dnes o 09:08
@weronika171717

Súhlasím s jeho názormi. A nepotrebujem sa schovávať za anonym ako niektoré .... .

@weronika171717 Svoje " názory" nech si prezentuje na súkromnom profile, geroj, ale nie v mene firmy, v ktorej určite pracujú aj takí, čo s tým nesúhlasia, príp. aj gejovia či lezby. Či aj tých lustruje a diskriminuje??

mala_arkana
Dnes o 09:08
@valria

@weronika171717 Svoje " názory" nech si prezentuje na súkromnom profile, geroj, ale nie v mene firmy, v ktorej určite pracujú aj takí, čo s tým nesúhlasia, príp. aj gejovia či lezby. Či aj tých lustruje a diskriminuje??

@valria No tych asi prepustil prvych, ked prepustal v dosledku poklesu trzieb.

anonym_e3500a
Dnes o 09:10
@pr85

@valria Čo je také hrozne na tom, že napísal svoj názor na LGBTI uchylov, ktorí majú potrebu exihovat (polo)nahí na verejnosti? Ináč osobe poznám pár gayov a lesieb (mám ich v robote a okolí), ale ani jeden z nich necíti potrebu ísť na príde a dať si na seba masku psa a byť na vodítku a verejné to prezentovať.

@pr85 kolko homosexuálov si videl chodiť na vodítku na ulici. Ty si duševným mrzák. Vraj krestan. Hnus.

earlgrey
Dnes o 09:12

Ja keď idem na eshop Dráčika, mňa žiadne reklamy a články nezaujímajú, je mi to absolútne jedno, ja tam idem hľadať hračku a keď ju nájdem, tak ju kúpim.

simca06022011
Dnes o 09:13

Ano podla mna je to ok, je to jeho obchod, stranka, moze si tam propagovat co chce. Keby tam bola pozitivna pochvala pridov, tak by to take sokantne pre kopu ludi nebolo a debata by nebola, ze?
Celkovo mi pride ale usmevne, ako sa nejak ocakava, ze sa niekto musi k niecomu vyjadrit (videla som polutovanie na FB nad prezidentom, ze ked je pride, nic nepopraje pochodujucim, ale ma na fb ze maju steniatka.. ako keby to bola povinnost :D asi niekto je smutny, ze su ludia, co ich to vobec nezaujima a nepotrebuju sa k tomu nijak vyjadrit). Ale to je teda ina tema. K teme: mame tu slobodu, demokraciu = kazdy si moze vyjadrit svoj nazor.

natalka13
Dnes o 09:13
@pr85

@valria Čo je také hrozne na tom, že napísal svoj názor na LGBTI uchylov, ktorí majú potrebu exihovat (polo)nahí na verejnosti? Ináč osobe poznám pár gayov a lesieb (mám ich v robote a okolí), ale ani jeden z nich necíti potrebu ísť na príde a dať si na seba masku psa a byť na vodítku a verejné to prezentovať.

@pr85 aj ked pise nazor na krestanov, covid, povinne ockovanie deti je v poriadku?
Od covidu dracik ignorujem a aj vela inych ludi co poznam. len nech krachne, luto mi bude iba zamestnancov.

simca06022011
Dnes o 09:14
@valria

@valria je to jeho firma... ak sa niekomu nepaci tam pracovat = nemusi, vsak? :D myslim, ze on je znamy svojimi nazormi, a nik nemoze byt prekvapeny a pohorseny. Ak je, staci dracik obist...

anonym_10e180
Dnes o 09:17

Po prve, absolutne suhlasim s jeho nazormi a po druhe, je to jeho firma, jeho stranka, moze si tam slobodne pisat co chce a ostatnych do toho absolutne nic nie je . Bodka.

anonym_9980de
Dnes o 09:18
@pr85

@pr85 inak presne. Poznám viacero gayov aj lesbiciek a nemam nic proti nim. Ale to su presne ludia, ktori nemajú potrebu chodit na taketo zhromaždenia a zviditelnovat sa. Práve týmito zhromaždeniami sa ľuďom sprotivia.

valria
autor
Dnes o 09:26
@baskustek

Veď toto robí už minimálne desaťročie a stále funguje aj má zákazníkov

@baskustek Fico tiež odrbáva pomaly dve desaťročia, a stále funguje a má voličov...:(

anonym_f635be
Dnes o 09:39

@valria ved ten pochod bola a je príšernosť každý rok...muž štvornožkuje a má ho na vodítku iný muž a v ruke bic...znazornuje to co? Preboha keby vysli normalne do ulic ale toto mi pridw strašná šaškarna a nie boj za práva....ozaj kde to spejeme

kiwi3
Dnes o 09:40

Tak som aspoň ten obrázok rozklikla... A ty vole, rozvrateny pariz, berlin... to môže žrať len ten, čo sa hrdí tym, že v živote nevystrcil päty zo svojho zapadakova a bezmozgovo papagajuje, že kedysi bolo lepšie. V dračku nekúpim nič ani keby k tomu dávali očkovanie zadarmo/ (vtip).

valria
autor
Dnes o 09:41
@anonym_f635be

@valria ved ten pochod bola a je príšernosť každý rok...muž štvornožkuje a má ho na vodítku iný muž a v ruke bic...znazornuje to co? Preboha keby vysli normalne do ulic ale toto mi pridw strašná šaškarna a nie boj za práva....ozaj kde to spejeme

@anonym_f635be...... a poprosím foto zo slovenských prideov;)

inaemre
Dnes o 09:41

On uz svoje nazory prezentoval aj pocas corony. Takze tam uz roky nenakupujeme. Urcite nestoji o moje "zaockovane" peniaze. Tak ich minam inde 😅

mala_arkana
Dnes o 09:43
@simca06022011

@valria je to jeho firma... ak sa niekomu nepaci tam pracovat = nemusi, vsak? :D myslim, ze on je znamy svojimi nazormi, a nik nemoze byt prekvapeny a pohorseny. Ak je, staci dracik obist...

@simca06022011 Ako podobna logika by sa dala pouzit na to, proti comu bojuje - nepacia sa ti duhove pochody? Super, nemusis na ne chodit.

Kazdopadne, ani ja nie som nejaky extra fanusik latexovych psacich masiek, ale tiez si myslim, ze Slovensko ma OVELA vacsie problemy, ktore by sa mali prioritizovat, ako nejaka jednodnova maskarada raz za rok. Tento pan si tym akurat prihrieva svoju celkovu agendu - antivax, Rusko, pandemia bola podvod, Soros a zidojasteri, a cely program. Tiez to riesim tak, ze tam nenakupujem, ale podla mojho nazoru podobne vyhlasenia vobec nepatria na webstranky s obsahom pre deti. To nech si riesi na sukromnych blogoch, ked musi.

anonym_bd6fe1
Dnes o 09:46

Zaujimave, ako sa tu vsetky rozhorcovali, ze nikto nezasiahol, ked zavrazdil ex tu zenu v Gelnici. Lebo zrazu kazda pocitila, ze preboha, sme na jednej lodi, jej sa to moze stat to iste. Alebo ze ju niekto moze znasilnit v parku. Ved zena ma predsa svoje prava, aby ju nikto v parku neznasilnil, aj keby tam rovno chodila naha o polnoci. Takisto lgbti,... su ludia, ich rpava chrani ustava, maju svoje prava na zivot, sukromie, slobodu. Ale ak niekto to iste nasilie robi lgbti, inym, tak ha ha chi chi, tak im treba, sami si za to mozu. Nasilie je vzdy len nasilie.

anonym_d7f794
Dnes o 09:49
@anonym_4aaf63

@anonym_d7f794 to ta oznacime aj tak, ty homofobka

@anonym_4aaf63 :D hej hej, clovek s niecim nesuhlasi a hned je homofob :D classic comedy

simca06022011
Dnes o 09:50
@mala_arkana

@simca06022011 Ako podobna logika by sa dala pouzit na to, proti comu bojuje - nepacia sa ti duhove pochody? Super, nemusis na ne chodit.

Kazdopadne, ani ja nie som nejaky extra fanusik latexovych psacich masiek, ale tiez si myslim, ze Slovensko ma OVELA vacsie problemy, ktore by sa mali prioritizovat, ako nejaka jednodnova maskarada raz za rok. Tento pan si tym akurat prihrieva svoju celkovu agendu - antivax, Rusko, pandemia bola podvod, Soros a zidojasteri, a cely program. Tiez to riesim tak, ze tam nenakupujem, ale podla mojho nazoru podobne vyhlasenia vobec nepatria na webstranky s obsahom pre deti. To nech si riesi na sukromnych blogoch, ked musi.

@mala_arkana tak ja si zase myslim, ze na tie stranky deti nechodia, ked tak rodicia, nakupovat na eshopoch mozu osoby nad 16rokov. Ak je toto tema, ktora patri denno denne do medii, denno denne na socialne siete, ocakava sa, ze kazdy bude sa vyjadrovat k tomu, rovnako sa ocakava, ze deti budu o tejto problematike poucene uz hadaj od skolky = nevidim dovod v tom, ze si k tomu napise hocikto svoj nazor, aj na tejto strankde, deti tieto temy daaavno vnimaju. Ked sa moze pozitivny, moze sa aj negativny...

anonym_bd6fe1
Dnes o 09:51

Ak niekto lahko vezme prava lgbti,.... zeny su ako dalsie na rade (vid prava zien v rozvojovom svete, zenska obriezka, vrazdy zo "cti",...).

kiwi3
Dnes o 09:53
@anonym_d7f794

@anonym_4aaf63 :D hej hej, clovek s niecim nesuhlasi a hned je homofob :D classic comedy

@anonym_d7f794 ako sa dá nesúhlasiť s inou orientáciou? Ja potom nesúhlasím s gravitaciou... hm, inak naozaj, to dava väčší zmysel, to sa ma aspoň týka.

anonym_8f31b7
Dnes o 09:54

No nemá to čo hľadať na stránke hrackarstva

anonym_853c5b
Dnes o 09:56

Áno, je to v poriadku. Je to jeho firma, jeho stránka, môže na nej prezentovať svoj názor, aj keď je to v tomto prípade takým teda dosť neokrôchanou formou. Mám priateľov gayov, aj lesbičky, žijú úplne normálne životy, absolútne nikto nerieši ich orientáciu a súkromie, ale je diametrálny rozdiel keď niekto z tejto komunity funguje takto a potom ak niekto má potrebu v podstate strápňovať sám seba, svoju sexuálnu orientáciu a celú LGBT komunitu. A presne o tom sú tieto aktivity. Prezentujú sa na nich spôsobom, ktorý nie je v pohode z nijakej roviny a vzbudzujú ním všetky možné emócie medzi ľuďmi, len určite nie očakávaný a žiadaný rešpekt a pochopenie. Je to ako bizarná prehliadka psychických porúch, buďme realistickí, dá sa na tom niečo vnímať vážne?

mandzula
Dnes o 09:56

Vyjadril svoj nazor na svojom webe. Nikto mu v tom branit nemoze, sam si musi byt vedomy dopadu a evidentne je mu dost jedno, ze odplasi par rodicov, asi si to moze dovolit. Vyjadrenie postoja je pre neho zrejme dolezitejsie ako dopad na biznis. Ocenujem, ze ma gule vyjadrit aj takyto v dnesnej dobe neoblubeny nazor. A vyjadrim ho aj ja. Tym, ako sa na pochodoch mnohi z nich prezentnuju, dosahuju presny opak toho, o co im ide. Chcu byt brani ako ostatni, no nespravaju sa tak a tym sa v podstate sami vyclenuju.