icon

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?

valria
22. júl 2026

Zdravím, podľa vás je OK, že na webstránke Dráčika je toto? (Nemyslím tým reklamu na dovoz...). Viem, že im už dlhšie zašibáva, ale prečo provokujú, hlavne v čase, keď im hrozí zatváranie prevádzok? Zdochýnajúci kôň?

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?
kvietok173
23. júl 2026
@anonym_5e214a

@valria Jeho obchod, jeho názory. Ja s nim súhlasím. Verejná prezentácia deviantov a úchylov je hnus.

@anonym_5e214a rovnako súhlasím. Je to názor majiteľa. Veď sme v slobodnej krajine, kde si predsa každí môže povedať svoj názor. A je na každom či sa s ním stotožňuje alebo nie. Tak ako každý z nás nemusí súhlasiť s názorom niekoho, nemusí byť akceptovaný ani jeho názor.

kvietok173
23. júl 2026
@abbey1

@valria Môžem ti sem hodiť XY príkladov spoločnosti, ktoré vyjadrili podporu Príde. Spomínaná Billa, Birdic walking,,, Ich príspevky na Fb sú verejné dostupné. Oni vyjadrili názor Za, Dračik proti. Nič viac, nič menej. Na sériách mi to nevadí. Vadilo by mi, ak by mi niečo pre či proti začalo zamestnanci vykladať v obchode, na prevádzke a podobne. Zažili sme na koncertoch. Tam mi to prekáža. To mi rovno úradníčka na pasovom môže vykladať jej politické a iné postoje, nie? To predsa nikoho nezaujíma.

@abbey1 Super pohľad, že ak sa niekto vyjadrí za je to ok, ak ma opačný názor už je zle 😎🙏.

peblanus
23. júl 2026

Napr, moj syn si siel vybrat “bolestne” po uraze a takyto clanok na neho vyletel.
Nevhodne, absolutne! z mojej strany uz dlhsie sa draciku vyhybam ako s len da, zial v nasim malom meste sa potom daju hracky kupit len v tescu, kde nie je az taky vyber.

btus
23. júl 2026
@anonym_d9f5cf

Ak sa nemylim s Alltoys su jedina specializovana predajna na SK s hrackami (neratam predajne kde maju aj hracky aj ine). Takze nemaju sa coho bat, konkurencia nie je skoro ziadna, ktora by ich nahradila. Navyse Dracik minimalne v mojej lokalite je dostupnejsi, Alltoys siroko daleko je jedna mala predajna, kde na vyber nie je skoro nic.

@anonym_d9f5cf to nie je pravda. Alltoys má 15 predajní. https://www.zlacnene.sk/predajne/alltoys/?geo=4...

btus
23. júl 2026

@valria už to bolo viackrát zmieňované, že takéto názory, a je jedno či s nimi súhlasíte alebo nie, nemajú na stránke detských hračiek čo robiť. Majiteľ je však debil a povedal si, že jeho obchod a jeho názory. Žiaľ. Ja tam už nenakupujem. Ak niečo , kúpim v alltoys.

anonym_b1378b
23. júl 2026
@pr85

@valria A čo Billa a jej boj za LGBTI? A to už nehovorím o korporatoch, len namatkovo, Henkel, IBM, Accenture, Dell alebo ESET, všetky aktívne podporujú LGBTI propagandu na Slovensku.

@pr85 ale verejné žiadny status nedajú, cize je to ok

anonym_b1378b
23. júl 2026
@17alexis

Nenakupujem tam presne z toho dôvodu, ako primitívne sa prezentuje majiteľ. Radšej podporíme iné obchody. Raz dostala dcéra z dráčika puzzle. Poprosila som darkyňu, aby tam nabudúce pre naše deti nekupovala. Rešpektuje to.

@17alexis a toto je to chore🤦‍♀️ este aby som príkazovala niekomu kde kupovať darčeky. Sa maď sebou trosku zamysli. Co je moc, to je moc.

anonym_b1378b
23. júl 2026
@anonym_4aaf63

@anonym_1006d5 och, tak radsej neber deti von do mesta, lebo to je plne polonahych dievcat s vystrihmi a dokonca niektori ludia maju aj piercingy a potetovane telo. No fuj, co to tie deti uvidia! 🤦‍♀️😀 sa vzpamataj. Nic ti nehovori inakost, tolerancia

@anonym_4aaf63 porovnávať piercingy a hole brucha mladých ľudí s hentou promenádou psychopatov je fakt sila ! Sa nad sebou trosku zamysli, ty inakost

anonym_b1378b
23. júl 2026
@scila

@valria nikto mu jeho názory neberie, ale zneužívať na prezentáciu svojich jednostranných názorov stránku, ktorá je určená na nákup vecí pre deti, je choré.
Veď nech to rieši ako fyzická osoba na fórach.
Odkedy začal túto pračudesnú propagáciu svojich myšlienok tak Dráčik oblúkom obchádzam.

@scila nakupujem vylucne v kamenných predajniach, ako kopec ludi kde nemá vyvesane žiadne billboardy takže ma to nezaujíma. A 3/4 z vás by o tom tiež nevedela, keby to tretotriedni písalkovia z NČ nezverejnovali a nerobili z toho haló.

anonym_b1378b
23. júl 2026
@peblanus

Napr, moj syn si siel vybrat “bolestne” po uraze a takyto clanok na neho vyletel.
Nevhodne, absolutne! z mojej strany uz dlhsie sa draciku vyhybam ako s len da, zial v nasim malom meste sa potom daju hracky kupit len v tescu, kde nie je az taky vyber.

@peblanus si ho mala zobrať do predajne nech si vyberie tam. Načo k tomu potrebuješ internet? A koľko ze ma rokov tvoj syn? Ze tomu co tam píše aj rozumel. Jaj, ci ty si mu to vysvetlila, že ujo je bakany a viac tam preto nepôjdeme? 🤣

mandzula
23. júl 2026
@anonym_b1378b

@anonym_b1378b A co "verejny status" Tesca, ktory v reklamach pouzival Fera Jokea?

anonym_d9f5cf
23. júl 2026
@btus

@anonym_d9f5cf to nie je pravda. Alltoys má 15 predajní. https://www.zlacnene.sk/predajne/alltoys/?geo=4...

@btus pisem, v nasej lokalite na celom vychode ak si dobre pozries su "az" 2 predajne, z toho v PO kraji ani jedna. To je naozaj "vela". A ak si niekedy bola v KE Auparku na predajni tak to ani sa poriadne neda nazvat, predajnou maju tam vacsinu hraciek plysiakov a ine hracky skoro ziadne. V Optime sa aspon daco malo da kupit ale vobec sa to neda porovnat s BA predajnami alebo ich konkurenciou Dracikom.

sticker
anonym_d9f5cf
23. júl 2026
@btus

@btus Este k alltoys cely BB kraj ma "az" jednu predajnu. schvalne porovnaj to s nimi, zastupenie v kazdom kraji, neporovnatelne viac predajni celkovo v kazdom jednom kraji. https://www.zlacnene.sk/predajne/Predajne dráĉi...

abbey1
23. júl 2026
@anonym_b1378b

@anonym_b1378b Akože nie? Tie spoločnosti majú statusy ja svojich Fb minimálne.

fadama
23. júl 2026
@anonym_d7f794

Je to odvazne zo strany Dracika, ale ja s nim napr. suhlasim. Chce to obrovske gule povedat tak nepopularny, zhadzovany a demonizovany nazor verejne (ja sama to pod svojim nickom neurobim, lebo by ma tu zozrali a oznacili za dezole a pod).

@anonym_d7f794 ja s ním súhlasím. A nebudem sa ani ja hanbiť a nebudem anonym.
Nech si robia za zatvorenými dverami čo chcú. Na kie hovno robia pochody? 🙄😡😡

anonym_a8cd37
23. júl 2026

takze najvasci problem v tejto kravine či krajine su buzeranti? ine problemy asi uz nemame , oki

pr85
23. júl 2026
@anonym_b1378b

@anonym_b1378b Ale tie korporaty exhibuju na príde v
v BA.

anonym_b1378b
23. júl 2026
@pr85

@anonym_b1378b Ale tie korporaty exhibuju na príde v
v BA.

@pr85 mne osobne Príde ako taky nevadí, keby sa tam neproducirovali rôzne indvidua a netvrdili, ze to co tam robia je normálne. Lebo nie je. Mam mnoho kamarátov gayov aj lesby ale ani jeden tam hento nestrvara. Práveže sa za to hanbia. A tvrdiť, že je to normálne, môže len ďalší posahany človek.

anonym_5553c2
23. júl 2026
@anonym_96e257

Neviem, odkiaľ berú čísla médiá mainstreamu, ale jediné relevantné údaje sú vo Finstate. Porovnanie s najväčšou konkurenciou za r. 2025 :
SPARKYS SK (pôvodne Alltoys) mal vlani tržby - 10 573 726 €
Strata - 262 716 €

DRÁČIK tržby cca šesťnásobné - 65 833 300 €
Zisk 1 499 379 €
je o 3 % vyšší, než v roku 2024.

@anonym_96e257 Keď napriek hejtom na sieťach má Dráčik podľa Finstatu 6-násobne vyššie tržby než jeho najväčší konkurent a zisk mu narástol, majiteľ si určite z marginálnych výkrikov typu "Ja sa mu vyhýbam!" ťažkú hlavu robiť nemusí.

anonym_4aaf63
23. júl 2026
@anonym_b1378b

@anonym_4aaf63 porovnávať piercingy a hole brucha mladých ľudí s hentou promenádou psychopatov je fakt sila ! Sa nad sebou trosku zamysli, ty inakost

@anonym_b1378b ty sa preber, ty homofob

322sima123
23. júl 2026
@anonym_5e214a

@valria Jeho obchod, jeho názory. Ja s nim súhlasím. Verejná prezentácia deviantov a úchylov je hnus.

@anonym_5e214a presne tak

malajezibaba1
23. júl 2026

Klobúk dole, dnes sa tam zastavím niečo kúpiť ďakujem za info 😊

daaaaaska
23. júl 2026

@valria za mňa frajer. Ja s ním súhlasím a treba tieto veci hovoriť nahlas. Už by sa ľudia naozaj mali spamätať ale tí a tie čo to podporujete pochopíte že ak to sem príde skutočne to čo je na západe sme v riti vsetci

ivanakal
23. júl 2026

Nevytáča ma to, lebo som to nikdy nečítala. Z dráčika nakupujem pravidelne, vidím, že tam je niečo napísané, ale prišla som na eshop lebo chcem nakupovať, nie čítať. Takže nakúpim čo chcem, a vypínam...

mauduska
23. júl 2026
@valria

@weronika171717 Svoje " názory" nech si prezentuje na súkromnom profile, geroj, ale nie v mene firmy, v ktorej určite pracujú aj takí, čo s tým nesúhlasia, príp. aj gejovia či lezby. Či aj tých lustruje a diskriminuje??

@valria a nespravila toto isté teraz aj billa? Prezentovať ako firma názory, ktoré nezdieľajú zamestnanci? Či tam to už neplatí, lebo máte dvojaký meter? Ja už do billy chodiť od tohto ich výstupu chodiť nebudem. Ty nemusíš do dráčika, ako si to rozmyslíš, nech sa páči 😅 rovnako tam nemusí pracovať nikto, komu sa to nepáči.

mauduska
23. júl 2026
@anonym_af9fda

je normalne mat nazor a je ok si ho povedat -ale majitel tak mal spravit na svojom profile socialnej siete pod svojim menom .. a nie tahat do toho obchodnu znacku ... hlavne ak sa jedna o detsky sortiment .. proste to tam nepatri ...

@anonym_af9fda a prečo pampers môže na oficiálnych stránkach podporovať pro-choice? Alebo billa LGBTI? Či tam to už neplatí, lebo je to “pokrokové”? Buď si môžu dať svoj názor na stránky/soc. siete všetci, alebo nikto.

scila
23. júl 2026
@anonym_b1378b

@scila nakupujem vylucne v kamenných predajniach, ako kopec ludi kde nemá vyvesane žiadne billboardy takže ma to nezaujíma. A 3/4 z vás by o tom tiež nevedela, keby to tretotriedni písalkovia z NČ nezverejnovali a nerobili z toho haló.

@anonym_b1378b Predstav si, že ja som sa to nedozvedela z médií ale išla som s deťmi pozrieť tuším lego a keď som si otvorila stránku Dráčika, kukala som jak puk, že čo za bludy to tam sú (vtedy niečo s očkovaním tuším) a som si myslela, že to niekto "hekol". Až keď som začala gúgliť tak som sa dozvedela, že nie.
Je to choré zneužívať stránku s detskými hračkami na prezentáciu svojich názorov a špekulácií. A áno, o názoroch iných majiteľovi neviem - práve preto, že nezneužívajú svoje obchody na pretláčanie svojich myšlienok (jednostranných, zaujatých, často stupídnych) a preto nemám problém ich podporiť. Za to Dráčik u nás skončil.

anonym_b1378b
23. júl 2026
@anonym_4aaf63

@anonym_b1378b ty sa preber, ty homofob

@anonym_4aaf63 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_c0e4af
23. júl 2026
@anonym_b1378b

@pr85 mne osobne Príde ako taky nevadí, keby sa tam neproducirovali rôzne indvidua a netvrdili, ze to co tam robia je normálne. Lebo nie je. Mam mnoho kamarátov gayov aj lesby ale ani jeden tam hento nestrvara. Práveže sa za to hanbia. A tvrdiť, že je to normálne, môže len ďalší posahany človek.

@anonym_b1378b nápodobne. kamarát - gay povedal, že sa hanbí za tých , čo sa prezentujú na pochodoch. Pritom on sa prizná, že je gay, ale tiež mu tieto veci vadia. A veru viacerým, ktorých poznám.

anonym_b1378b
23. júl 2026
@mauduska

@anonym_af9fda a prečo pampers môže na oficiálnych stránkach podporovať pro-choice? Alebo billa LGBTI? Či tam to už neplatí, lebo je to “pokrokové”? Buď si môžu dať svoj názor na stránky/soc. siete všetci, alebo nikto.

@mauduska jednoducho preto, lebo keď ideš so stadom, je to v poriadku. Nedaj boh mat vsak iný názor. To už si tu potom homofob