icon

Kde kúpiť prstene s veľkosťou 60 a vyššie?

21barborka21
29. apr 2026

Ahojte baby.
Kde si kupujete prstene od veľkosti 60 a vyššie?
Ďakujem.

anonym_418b8a
29. apr 2026
bykaterina
30. apr 2026

chces ozdobný alebo zo zlata ? mužsky dámsky ?

anonym_3a25a9
30. apr 2026
@bykaterina

chces ozdobný alebo zo zlata ? mužsky dámsky ?

@bykaterina to sú aké kategórie ozdobný ?Ozdobný do vitríny? 😀 či do krištáľovolej misky v obývačke?

anonym_3a25a9
30. apr 2026

@21barborka21 napríklad tu.
https://www.izlato.sk/prstene?velkost=60
Alebo oslov zlatnícku dielňu. Predpokladám, že nechceš prsteň z púpavy.

zuzana1zuzana
30. apr 2026

@21barborka21 korai.sk

moonlight1210
30. apr 2026

Do velkosti 60 mavaju skoro vsade. Pokojne popozeraj stranky.

bykaterina
30. apr 2026
@anonym_3a25a9

@bykaterina to sú aké kategórie ozdobný ?Ozdobný do vitríny? 😀 či do krištáľovolej misky v obývačke?

@anonym_3a25a9 čili bižutéria alias cinkrlatka.comu konkrétne si anonym nerozumela?

bykaterina
30. apr 2026
@moonlight1210

Do velkosti 60 mavaju skoro vsade. Pokojne popozeraj stranky.

@moonlight1210 ona chce od 60 a viac.

moonlight1210
Autor odpoveď zmazal
bykaterina
1. máj 2026
@moonlight1210
Odpoveď bola zmazaná

@moonlight1210 a načo mi píšeš ten roman?

moonlight1210
1. máj 2026
@bykaterina

@moonlight1210 a načo mi píšeš ten roman?

@bykaterina vies co? Zamotala si sa do toho, ale pre teba bol zaciatok. Zvysok je pre autorku.

Tak klud, hlavu v chlade, nohy v teple, dychaj zhlboka. Nauc sa rozlisovat.
Nie je vsetko iba o tebe. 🙂

bykaterina
2. máj 2026
@moonlight1210

@bykaterina vies co? Zamotala si sa do toho, ale pre teba bol zaciatok. Zvysok je pre autorku.

Tak klud, hlavu v chlade, nohy v teple, dychaj zhlboka. Nauc sa rozlisovat.
Nie je vsetko iba o tebe. 🙂

@moonlight1210 si ma pobavila 😂 ty sa pomylis ale chýba u niekoho iného 👍 a tak si tu žijeme

moonlight1210
2. máj 2026

Nepises typ prstena, kov, kamen, … takze:

izlato - urcite maju 60+ (i zenske prstene)
Eppi - detto
Glamira - detto

Lacnejsie:
Klenotysperky cz
Moonmagic (mavaju do 62)

A mnoho dalsich.

Ja som vela takychto objavila popri hladani predajcov Pandora priveskov (ked napr. Sofia ma vypredane. Niekedy maju aj starsie kolekcie, ktore sa uz inde zohnat nedaju.). A okrem toho maju aj ine sperky, teda aj prstene.

Dalej je mnoho stranok malych predajcov (alebo stranok ponukajucich vyrobky malych predajcov), ktori uvyrabaju autorske kolekcie v limitovanom mnozstve.
To uz ale byvaju specificke prstene. Trebars bohostyle. Alebo minimlisticke, ale so zaujimavym detailom.
Tam byva ponuka do 60-62 zvycajne. Niekedy viac (videla som aj do 66-68).
A da sa niekedy dohodnut na zakazku (znamena to ale urobit novu vacsiu voskovu matricu na odliatie, takze preto to niektori nechcu robit. Ak to nie je prsten zo strieborneho/zlateho drotu.).

Nepises presne, o kolko chces ist nad velkost 60.
Ale ak chces presne velkost 60, tak tu mava u tychto malych vyrobcov vacsina (samozrejme v obmedzenom mnozstve, lebo vacsina zien je velkost 54-58).
Hlavne narazam na vela takychto ceskych drobnych handmade predajcov.

Ale pozor na niektore stranky. Su stranky, co ponukaju napriklad strieborne (a pozlatene strieborne) sperky (nielen prstene), alebo z chirurgickej oceli (aj pozlatenej) a tu by som upozornila, ze je rozumne si tam prsten odfotit a ist sa najprv pozriet Temu.
90% z nich tam najde za zlomok ceny (aj ked stranka pise ich vyrabaju oni ako hand-made, ale nie. Kupia presne toto za 0,89-11€ a predaju za 25-30€, alebo aj drzo za 50€ napriklad).

Casom sa clovek nauci intuitivne citit podozrenie, ze taky a onaky sperk nebude ich autorsky, ale hromadna vyroba v cinskej fabrike (aj ked inak vyzera dobre).
Takze niektore som si takto kupila rovno z Temu. Tie pouzivam, ked cestujem. Ak mi ich ukradnu, ziadna skoda.

moonlight1210
2. máj 2026
@bykaterina

@moonlight1210 si ma pobavila 😂 ty sa pomylis ale chýba u niekoho iného 👍 a tak si tu žijeme

@bykaterina takze som to prekopirovala pre autorku otazky a u teba zmazala.

Takto je to uz v poriadku?

moonlight1210
2. máj 2026
@bykaterina

@bykaterina a este, pytam sa normalne, bez sarkazmu. Aby to nebolo zle pochopene. Lebo cez pismenka ton hlasu nepocut.
Teda - Ci je to takto uz v poriadku, ked je to postavene samostatne a nevyzera to uz ako odpoved tebe.