Kde nahlásiť predaj pokazených potravín?
Predávajú staré a pokazené parky špekačky a neviem kde to nahlásiť parky sú už zelené špekačky keď kúpite sú slyzke a smrdia a keď poviem že sú staré povedia mi že to musia predať😳
Môžeš tu https://podania.svps.sk/index.php?page=podnety&...
a vyber správnu položku
Predaj po "dátume spotreby" alebo po "dátume minimálnej trvanlivosti"
Nedostatočná hygiena výroby, manipulácie a/alebo umiestňovania na trh (nečisté prvádzkarne, pokazené, plesnivé, nahnité alebo inak poškodené potraviny)
Nedodržanie podmienok skladovania a predaja potravín (teplotný režim, vystavovanie priamemu slnečnému žiareniu, spoločné skladovanie nezlučiteľných tovarov a pod.)
nepreháňaš? Potraviny v takom stave, aký opisuješ, nemôžu predsa nikde predávať, pretože by ich nikto nekúpil!
nepreháňaš? Potraviny v takom stave, aký opisuješ, nemôžu predsa nikde predávať, pretože by ich nikto nekúpil!
@danica2711 nie neprehanam 🙄 v malých obchodoch je to nič nezvyčajné🤷je to hnus a preto to treba riešiť
Môžeš tu https://podania.svps.sk/index.php?page=podnety&...
a vyber správnu položku
Nedostatočná hygiena výroby, manipulácie a/alebo umiestňovania na trh (nečisté prvádzkarne, pokazené, plesnivé, nahnité alebo inak poškodené potraviny)
Nedodržanie podmienok skladovania a predaja potravín (teplotný režim, vystavovanie priamemu slnečnému žiareniu, spoločné skladovanie nezlučiteľných tovarov a pod.)
Na pokazene potraviny je Statna potravinova a veterinarna sprava, nie hygiena
@anonym_286ea8 preto píšem tu aby ľudia ktorý majú viac skúseností mi poradili 🤷
@anonym_ece658 keď som dala túto možnosť
Ukázalo mi len toto
@anonym_autor potom pokračuj na výber predposlednej možnosti
Spotrebiteľské balenie potravín v maloobchodných predajniach...
a budeš mať formulár
@anonym_autor potom pokračuj na výber predposlednej možnosti
Spotrebiteľské balenie potravín v maloobchodných predajniach...
a budeš mať formulár
@anonym_ece658 ďakujem

Na pokazene potraviny je Statna potravinova a veterinarna sprava, nie hygiena