Klamú nás obchody častejšie než doteraz?
Nezdá sa vám že sa v obchodoch viac klame?
Dnes som kupovala v Mauntf. granule pre mačku, pán za pokladňou mi povedal sumu, povedala som že to išli tak veľmi hore, ešte nedávno som platila len 5-6 e. Nato sa rýchlo spamätal že jemu to pokladňa ani nevie ako hodila daný produkt 2 krát.
V Jednote bežne neodčítajú zľavu. Musím ich upozorniť, že nebola odčítaná zľava.
U zubára mi zubár vôbec neplánoval dať bloček, musela som ho nato upozorniť, že kde mám bloček - neskutočne očervenel a dával mi naspäť nejakú sumu e.
Kaderníčka mi za pár minút práce zapýtala takú sumu že som nechápala. Keď som chcela bloček, tak mi povedala že ho už zahodila. Začala hĺadať, ale akosi záhadne nenašla.
Robia to vedome pracovníci, alebo čo s tým ?
@anonym_31575a a koho ste volili??? Lebo su take drahe vstupy,odvody,energie,najmy a naklady celkovo.co tato vlads zbabrala, ze tie ceny take zial byt musia
@anonym_e21087
A čo myslíš, preco? Kolko miliárd rozhádzal Matovič a spol na hovadiny? Nejak slabne pamäť. Treba pripomenúť očkovaciu lotériu, zlaté bane alias MOMky atd? Ak by vo vláde sedel aj sám Ježiš Kristus s anjelmi, tiež by musel niečo spraviť, aby nejak tu stratu dohnal. Detto Šimečka. Lebo inak sa neda!
@miselka257 Zamestnanci v Bille sú asi posledná trieda, úplna sedlač. Neviem kde ich pozbierali a hlavne že Billa sa tvári ako taký lepší drahší obchod a zamestnáva tam také trosky čo tam hulákajú po sebe, nevedia odzdraviť, rehocú sa tam ako telce, poflakujú sa tam. No otras.
@anonym_ac2571
@anonym_9e4409 v našej Bille sú veľmi zlatí zamestnanci. Zas netreba zovšeobecňovať. Aj cenovky majú aktuálne, za cca 20 rokov čo tam chodím možno 2-3 krát cena nesedela.
Zato v Kauflande často ceny nesedia, ale robila som tam a aj mne sa občas stalo, že som zabudla vytiahnuť akciovú cenovku. A nie, nie je to naschvál - koľko krát sa stane, že človek nepríde, lebo je zo dňa na deň PN alebo musí ísť na OČR. A neni za neho žiadna náhrada, proste musia nachystať akciu a pomeniť cenovky tí z iných oddelení, ktorí sa tam nevyznajú a niečo prehliadnu. Ale nikdy to neni naschvál, len človek má toho šialene veľa, koľkokrát v stredu v noci 22:30 ešte zamestnanci behajú s cenovkami a hľadajú lebo dvaja traja ľudia ochoreli a niekto to spraviť musí...

@sara07 to isté billa, ráno prídem pred prácou nakúpiť niečo na raňajky a oni originál nič nikde nemajú, okolo obeda sa spamätajú, doložia a večer majú opäť vykúpené všetko a takto sa to opakuje každý deň 🤔
@miselka257
Ano, Billa je hrozná. Aj u nás pomalé a nepríjemné predavačky, človek aby sa aj bál ich niečo opýtať, aby nedostal jednu po hube. Zazerajú, radšej povedia, že nemajú, akoby mali ísť pozrieť. Funguje len jedna pokladňa, rad ako na pošte počas sociálok, horko-ťažko otvoria ďalšiu pokladňu, aj to sa tam ledva dovlečie ďalšia predavačka s nepríjemným výzorom, že čo zase... Otrasný prístup.