icon

Máte radi vietnamské a kórejské jedlá?

stelly652
Včera o 18:29

Ahojte ľudia dneska sme sa rozhodli isť do Vietnamskej reštaurácii bol som prvý krát,ale už nikdy viac no nejdem nikoho súdiť,kto ako vari,ale to bolo ako keby som jedol presolené,sýte,bez omáčky jedlo chcel som klasika kurací rezeň so zemiakmi a oni mi tam kydli nejaké rezance s kuracím sote aj to paru kúsky mäsa a zemiak žiaden bol som rozčúlený ostatný pozerali na mňa,že prečo im to nejdem vrátiť....No proste už nikdy viac ...a ja sa vás chcem opýtať aké mate skúsenosti vy??...páčia sa vám vietnamské jedla??..aj chuťovo??...ja som nemal žiadnu prílohu ani ovocie,zeleninu ako obloženie som proste sklamaný...

Strana
z2
anonym_5cc9ba
Včera o 19:12
@stelly652

@anonym_09fa98 ja len som chcel vedieť aký majú vzťah a chuť ku Vietnamskej kuchyni či im to chuti ich jedlo

@stelly652 to si ram bol sam? A co si si vypytal, ze co by si chcel?

stelly652
autor
Včera o 19:13
@anonym_5cc9ba

@stelly652 to si ram bol sam? A co si si vypytal, ze co by si chcel?

@anonym_5cc9ba ano sam som bol len som tam nepoznal ako to tam chodí a ake jedla varia

stelly652
autor
Včera o 19:15
@anonym_09fa98

@stelly652 Rozumiem.Ale tvoje príspevky pôsobia,akoby si nebol v poriadku.Si mentálne zaostalý?

@anonym_09fa98 nesom zaostalý len som tam nepoznal lebo som tam bol prvý krát a tie jedla ich nepoznám

anonym_09fa98
Včera o 19:17
@stelly652

@anonym_09fa98 nesom zaostalý len som tam nepoznal lebo som tam bol prvý krát a tie jedla ich nepoznám

@stelly652 Ale každý jeden príspevok ktorý pridáš je taký, akoby si bol na úrovni 5 ročného dieťaťa.

simsalabim
Včera o 19:33
@stelly652

@anonym_5cc9ba ano sam som bol len som tam nepoznal ako to tam chodí a ake jedla varia

@stelly652 hore pises, ze “ste sa rozhodli” a “ostatni pozerali, co im to nejdes vratit”, tak ako si bol sam?

anonym_c66b34
Včera o 19:39

@stelly652
Ahoj troll

zuzana2910
Včera o 19:51

Máme v meste vietnamsku rest a veru, aby uspokojili všetkých zákazníkov a rodiny so slovenskými deťmi, varia aj kuracie rezne, hranolky, kečup. K otázke, mne v tej reštaurácií smrdí, jedlo ich žánru mi nechuti, sama sója, koreniny, pikantne, či som jedla to alebo to, všetko mi chuti rovnako a vždy mi bolo ťažko na žalúdok. A to u nás varia samotní majitelia - Vietnamci.

anonym_c66b34
Včera o 20:08

@stelly652
Vietnam bol dlhé roky veľmi chudobná krajina v trópoch a zelenina tam rastie prakticky celý rok. Preto veľa vietnamských jedál obsahuje množstvo zeleniny a byliniek, ktoré často nahrádzali drahé mäso. Takže sa priznaj, ty klamár — nikde si nebol, len splietaš bullshit, aby si bol zaujímavý.

anonym_01c82f
Včera o 20:08

Ach ženy veď pozrite ten profil a jeho ostatné témy

anonym_5172f9
Včera o 20:11

Neviem prečo keď čítam tieto hlášky a ešte som kukla profilovku, vybavila sa mi Vesničko má středisková...

natalka13
Včera o 20:26
@stelly652

@anonym_02924b ale ja som to tam nepoznal a nevedel aké to tam vyvárajú tak zato nemôžem a nepoznám vietnamské jedla

@stelly652 preco si tam siel? Mali rezen na jedalnom listku?

majkamasar
Včera o 20:45

Nie

anonym_d16158
Včera o 22:27

Mne chutia u nich takéto jedlá.

anonym_c66b34
Včera o 23:15
@anonym_d16158

Mne chutia u nich takéto jedlá.

@anonym_d16158
Aj mne

anonym_4bdc67
Dnes o 03:44

@stelly652 jedávam často vo vietnamskej kuchyni.

ria_sprout
Dnes o 04:50

To je snáď akoze sranda, že? Moc ti nevyšla a vyšiel si z toho ako sedlák 😀

anonym_09fa98
Dnes o 05:40
@ria_sprout

To je snáď akoze sranda, že? Moc ti nevyšla a vyšiel si z toho ako sedlák 😀

@ria_sprout On nesranduje.Pozri diskusie čo zakladá. Pripadá mi ako nesvojprávny.

moonlight1210
Dnes o 06:14

@stelly652 ty si ides do azijskej restauracie vypytat rezen so zemiakmi?

To akoby v tradocnej slovenskej na kolibe chcel dakto susi. Maj rozum.

Ak nemas uctu k tradicnym kuchyniam inych narodov, ani ta nezaujimaju, tak tam nechod.

Alebo ako u nas doma hovorime: “Kdyz na tom neumis (= ani sa nemas zaujem naucit), tak na to nelez!”

ria_sprout
Dnes o 06:25
@anonym_09fa98

@ria_sprout On nesranduje.Pozri diskusie čo zakladá. Pripadá mi ako nesvojprávny.

@anonym_09fa98 môže byt. Tak aj takí ľudia existujú

anonym_f76101
Dnes o 07:15
@stelly652

@sszuzu8 šak tam v tej Vietnamskejkucyni sam dym sama udenina

@stelly652 Naco ides do restauracie, uvar si sam.

anonym2468
Dnes o 09:05

@stelly652 Nikdy sa mi nestalo aby som vo vietnamskej reštike dostal "pár kúskov mäsa" a nikdy sa mi nestalo aby som si tam pýtal rezeň so švábkou. 😀👍

anonym_f813b7
Dnes o 09:35
@anonym_09fa98

@stelly652 Si psychiatrický pacient ? Máš invalidný dôchodok kvôli mentálnej zaostalosti?

@anonym_09fa98 to bude unbelhofen ci aky mal nick😂

anonym_94f4c2
Dnes o 09:43
@stelly652

@veselo_neveselo ale na obrázkoch mali vylepené,že čo varia

@stelly652 nie, nemám ju rada Sama sójová omáčka, dochucovadlá ten sliz všade na mäse.Vsetko chuti rovnako

danica2711
Dnes o 09:51

vietnamská kuchyňa je pre milovníkov ázijskej kuchyne vynikajúca. Ale nepochopím človeka, ktorý má chuť na kurací rezeň a zemiaky a ide naň do VIETNAMSKEJ reštaurácie, ako keby okolo nebola kopa reštaurácií, variacich slovenskú klasiku

sidicek
Dnes o 11:00
@anonym2468

@stelly652 Nikdy sa mi nestalo aby som vo vietnamskej reštike dostal "pár kúskov mäsa" a nikdy sa mi nestalo aby som si tam pýtal rezeň so švábkou. 😀👍

@anonym2468 a hlavne s kompotom 🙂

anonym_09fa98
Dnes o 11:07
@anonym_f813b7

@anonym_09fa98 to bude unbelhofen ci aky mal nick😂

@anonym_f813b7 Aj ubenholfen bol proti tomuto popredu. Na jedlo bol veľký gurmán a písal celkom zrozumiteľne. Toto tu je naozaj veľké dieťa.

Strana
z2