Máte radi vietnamské a kórejské jedlá?
Ahojte ľudia dneska sme sa rozhodli isť do Vietnamskej reštaurácii bol som prvý krát,ale už nikdy viac no nejdem nikoho súdiť,kto ako vari,ale to bolo ako keby som jedol presolené,sýte,bez omáčky jedlo chcel som klasika kurací rezeň so zemiakmi a oni mi tam kydli nejaké rezance s kuracím sote aj to paru kúsky mäsa a zemiak žiaden bol som rozčúlený ostatný pozerali na mňa,že prečo im to nejdem vrátiť....No proste už nikdy viac ...a ja sa vás chcem opýtať aké mate skúsenosti vy??...páčia sa vám vietnamské jedla??..aj chuťovo??...ja som nemal žiadnu prílohu ani ovocie,zeleninu ako obloženie som proste sklamaný...
Co? Ved ked chces rezen s kasou, chod do slovenskej restiky. Vietnamska kuchyna je naozaj o niecom inom 🤣
Co? Ved ked chces rezen s kasou, chod do slovenskej restiky. Vietnamska kuchyna je naozaj o niecom inom 🤣
@veselo_neveselo ale na obrázkoch mali vylepené,že čo varia
Nie si zvyknuty. Azijska kuchyna je o niecom uplne inom ako rezen s kasou a kyslou uhorkou. Ked si chcel rezen so zemiakovou kasou a kyslou uhorkou, nemal si ist do vietnemskeho bistra. Varia tam svoju kuchynu podla svojich zvyklosti a receptov.
Korejske nemozem, je to na mna privelmi stiplave, ale vietnamska kuchyna v pohode, dokonca niektore veci mi velmi chutia.
Samozrejme že chutí. Aj rezne mi veĺmi chutia, ale keď mám chuť na rezeň, nejdem do vietnamského bistra. Tam chodím na rezance , alebo Kung pao s ryžou ,či chrumkavú kačku.
Nie si zvyknuty. Azijska kuchyna je o niecom uplne inom ako rezen s kasou a kyslou uhorkou. Ked si chcel rezen so zemiakovou kasou a kyslou uhorkou, nemal si ist do vietnemskeho bistra. Varia tam svoju kuchynu podla svojich zvyklosti a receptov.
Korejske nemozem, je to na mna privelmi stiplave, ale vietnamska kuchyna v pohode, dokonca niektore veci mi velmi chutia.
@anonym_5f7463 len mi išlo o to,že to bolo moc slané až som bol prekvapený aké varia obedové menu
Samozrejme že chutí. Aj rezne mi veĺmi chutia, ale keď mám chuť na rezeň, nejdem do vietnamského bistra. Tam chodím na rezance , alebo Kung pao s ryžou ,či chrumkavú kačku.
@anonym_09fa98 ale mam už na poučenie
@stelly652 ano chuti mi. Keby chcem rezeň nejdem snáď k Vietnamcom 😀 vlastne si nemal ani ich jedlá a už súdiš
Milujem čínsku, ázijskú, vietnamskú kuchyňu ale fakt tam sa nechodí na rezeň
Mne stamad nechuti nič. Všetko má takú zvláštnu pachuť ešte aj obyčajnú kačku dokážu tak dodrbat ze nie som schopná ju zjesť a to kačky milujem
@stelly652 toto musí byt troll… však takto sprostý nemôže byt nikto, že očakáva vo Vietnamskej reštaurácii rezeň zo zemiakmi 🫣🤦🏼♀️🙄
@stelly652 prepac, ale tento tvoj vylev je, ako keby si sa cudoval, ze v dedinskej krcme ti nepodaju viedensku kavu 🤷♀️ Na rezen so zemiakmi sa nechodi k Vietnamcovi.
@anonym_5f7463 len mi išlo o to,že to bolo moc slané až som bol prekvapený aké varia obedové menu
@stelly652 este si ich kuchynu ani poriadne neochutnal a uz vynasas sudy. Lebo ocakavat rezen vo vietnamskom bistre moze len naivny.
Tie rerance boli priloha. V sote bola aj zelenina. Slansie to bolo zo sojovej omacky, tu pouzivajku miesto soli.
@stelly652 toto musí byt troll… však takto sprostý nemôže byt nikto, že očakáva vo Vietnamskej reštaurácii rezeň zo zemiakmi 🫣🤦🏼♀️🙄
@anonym_551880 on nie je troll, on je taky tazko chapavy, on za to asi ani nemoze
Baby, on je niečo ako ubenholfen. Mentálne zaostalý.Nemôže za tieto perly.
@stelly652 a ty si z akej planety ? Ved vietnamska reštika nie je kaša a rezeň 🤣🤣🤣🤣 a urcite keby si si objednal A nedaju ti len tak sami od seba B .. teba to tu stale bavi sa na nieco pytat ? Ty si neni mentalne v poriadku
Ja som raz počula, ako sa zákazníčka v ázijskom bistre pýtala, či nemajú držkový perkelt 😀
@anonym_551880 ale môže, pozri si aj ostatné jeho príspevky...čo téma, to perla
Že rezeň a vietnamská reštika🤦♀️ a tým kompótom to zabil🤦♀️
@anonym_09fa98 ja len som chcel vedieť aký majú vzťah a chuť ku Vietnamskej kuchyni či im to chuti ich jedlo
@stelly652 Rozumiem.Ale tvoje príspevky pôsobia,akoby si nebol v poriadku.Si mentálne zaostalý?

Milujem vietnamsku kuchynu, vlastne najradsej a chodime casto . A nedavame si tam rezen so zemiakmi 😃