Máte radi vietnamské a kórejské jedlá?
Ahojte ľudia dneska sme sa rozhodli isť do Vietnamskej reštaurácii bol som prvý krát,ale už nikdy viac no nejdem nikoho súdiť,kto ako vari,ale to bolo ako keby som jedol presolené,sýte,bez omáčky jedlo chcel som klasika kurací rezeň so zemiakmi a oni mi tam kydli nejaké rezance s kuracím sote aj to paru kúsky mäsa a zemiak žiaden bol som rozčúlený ostatný pozerali na mňa,že prečo im to nejdem vrátiť....No proste už nikdy viac ...a ja sa vás chcem opýtať aké mate skúsenosti vy??...páčia sa vám vietnamské jedla??..aj chuťovo??...ja som nemal žiadnu prílohu ani ovocie,zeleninu ako obloženie som proste sklamaný...
@maca1984 tak varím pre rodičov samozrejme aj pre seba a čo sa týka grilovačky ešte som s mäsom nenarábal pri grilovačke Fast Food Restaurant TESCO MAPTONS
K vietnamcom nechodim na rezne. Zo zaciatku mi velmi nechutilo, vsetko mi pripadalo na spalenom ohni prazene. Obcas zajdem,zjem,ale mam radsej doma varene vietnamske jedla.
@maca1984 šak podľa postupu pozriem si ich recepty a podľa návodu sa riadim
@stelly652 aha,tak tam ti už nebude vadiť tá soľ, bez omáčky a neviem čo.
Ale vieš že to nebude o rezni a zemiakoch s kompótom ? 🤣
Nerob zo seba debila prosím ťa. Nevieš namarinovať mäso, ani nevieš aké mäso kúpiť na gril, a zrazu si pozreš recept na vietnamskú kuchyňu 🤣
@stelly652 aha,tak tam ti už nebude vadiť tá soľ, bez omáčky a neviem čo.
Ale vieš že to nebude o rezni a zemiakoch s kompótom ? 🤣
Nerob zo seba debila prosím ťa. Nevieš namarinovať mäso, ani nevieš aké mäso kúpiť na gril, a zrazu si pozreš recept na vietnamskú kuchyňu 🤣
@maca1984 ale snažím sa učiť

@natalka13 ano bolo to aj napísane a odfotene ten rezeň ako vyzerá tak lebo nebola ina reštaurácia len tato
@stelly652 mne prvé čo napadlo, či si vôbec dostal čo si objednal. Nebola zamenená objednávka alebo nedošlo k nedorozumeniu ?