Nastavia v optike okuliare kúpené online?
Objednala som si dioptrické okuliare online a rám mi nesedí úplne dobre - za jedným uchom tlačí a jedna strana je trošku vyššie.
Neviete, či mi ich v normálnej optike nastavia aj keď som ich nekúpila u nich? Kľudne za to zaplatím, len nechcem obehnúť tri optiky zbytočne.
@anonym_autor online optiky mavaju svojich dohodnutych v normalnych iptiksch - pokukaj ich stranku. Kto ti meral dioptrie a ako?
@martinmmartin Očný lekár bežné vyšetrenie.
@martinmmartin Očný lekár bežné vyšetrenie.
@anonym_autor neviemmodkial si ale napr.Focus za poplatok nastavi aj cudzi ram
Ludia si bezne prisadnu okuliarw
@anonym_autor neviemmodkial si ale napr.Focus za poplatok nastavi aj cudzi ram
Ludia si bezne prisadnu okuliarw
@eeffka ano ale focus je ta najhorsia optika, tam by som sa bala dat okuliare.
@eeffka ano ale focus je ta najhorsia optika, tam by som sa bala dat okuliare.
@anonym_02b430 konkurencia?
Ako anonymovi odpíšem rovnako, prečo by mala byť Fokus najhoršia optika? Napíšem za kolegov z prevádzky, máme školy, máme niektorí cez 20r prax, máme nabrusenych tisíce okuliarov, o úprave ani nevravím. A napriek tomu by som si nedovolila ohovárať iné optiky. Všade sú aj šikovní, aj menej šikovní, aj odborníci, aj narýchlo prijatí predavači, bez vzdelania. Autorke napíšem, môžu ti to opraviť v každej optike, aj zdarma,aj za poplatok, nie je problém v poplatku, problém je, že bez záruky, nikto si nevezme zodpovednosť za rám, kt.znacku nepozná, či keď chytí do rúk a zistí,aký je to kovový či plastový nepodarok, nepôjde do toho, lebo riskuje poškodenie a nebude to platiť zo svojho. Jednoducho, je to riziko. Ak do toho rizika pôjdeš, prečo nie, kdekoľvek ti to vedia urobiť(ak teda materiál dovolí,lebo často sú to naozaj lacné verzie kovov a plastov a tie veľa nevydržia)

@anonym_autor online optiky mavaju svojich dohodnutych v normalnych iptiksch - pokukaj ich stranku. Kto ti meral dioptrie a ako?