Oplatí sa ísť na nákupy do Pandorfu?
Ahojte. V Rakúskom Pandorfe som nebola zopár rokov no budeme mať cestu okolo. Oplatia sa tam ešte nákupy? Potrebovala by som kvalitný kožený batoh ale žiadny vyčačkaný typu Guess. Viem že je tam Michael Kors a niektoré batohy majú pekné minimalistické ale riadne drahé. Od MK mám 2 originál kabelky kúpené z SK eshopu v dobrej zľave tak rozmýšľam či sa tam vôbec oplatí ísť. Majú tam výraznejšie zľavy ako v e-shopoch počas zliav? Prípadne sú tam aj nejaké iné značky ktoré predávajú kožené batohy? Vopred ďakujem. 🙂
Oplati sa, my toez tam nakupujeme teraz naposledy sme riesili sportove veci a batoh a pod ale kabelky/ ruksaky a v tej celej casti poz aj Karl MK za mna sa oplati a nedaj sa odhovorit klidne tam chodte
@anonym_8faea2 ďakujem krásne za info. Už som rozhodnutá že tam v piatok zájdeme. Tak snáď sa mi pošťastí. 🤩☺️
Podľa mňa sa to tam roky neoplatí. Ceny su vysoké. A vekom som zistila, ze si nepotrpim na priemerne handry len preto, ze je tam nacapene logo. Ked si odmyslis logo, tak mas obycajne tricko ako z Calliope za 5e.
@katkazatka joj toto nieee, oblečenie s logom ma nikdy nelákalo a vzivote som na sebe nemala žiadnu značku cez hruď. Dokonca sme zdedili v top stave oblečko pre syna s nápismi Tommy Hilfiger a Ralph Lauren (originál) no nikdy som mu to neobliekla. 🫣😂
Predajňu neporadim ale ja mám z lubive.sk krásny voňavý kožený batoh. Som veľmi spokojná.kabelky niektoré majú blbe zapínania ale aj tak mám dve a nemenila by som
@veronicka88 pozerala som veru ale akosi ma nič neoslovilo. Pozriem sa ešte či nemajú niečo nové. Ďakujem za tip. ☺️🌷
Coccinelle, Furla, Coach tieto by som tam skusila pozriet
@anonym_67383f áno jednoznačne idem pozrieť aj tieto. Ďakujem ☺️🌷
Ahoj,posledné roky chodím do Cocinelle, ale na kabelky, nie batohy. O kvalite som presvedčená a cena je úplne inde ako v Ba. Inak chodím do Högl, Geox aj pre deti, Villroy@Boch... Raz za čas idem a urobím si radosť.
@anonym_29f7c7 Hogl mám lodičky a sú fakt super. Nahodou Name It máš omrknuty? Oplatí sa pozrieť? Syn podedil zopár kuskov a celkom fajn boli.
Outletové tovary: Môžu mať zjednodušené podšívky, ľahšie kovanie alebo alternatívne kožené úpravy navrhnuté špeciálne pre nižšie cenové úrovne
@martinmmartin si zaplatený aby si robil zlé meno Parndorfu? či čo? 😃
@anonym_autor za sumu Michael Kors si vieš kúpiť kvalitný kožený batoh.
Pozri značku Marco Mazzini v akcii aj za 70€
@anonym_d82201 hľadám skôr niečo iné sko som pridala (so zipsom), ale idem ich pozrieť. Ďakujem za tip. ☺️🌷
@anonym_autor ja mám 2 ruksaky od MK, už by som nekúpila.
@sasa1310 prečo?
@martinmmartin si zaplatený aby si robil zlé meno Parndorfu? či čo? 😃
@anonym_autor nie. Neznasam tu kolektivnu halucinaciu ze aka vyhoda nas postretla a cim viac nakupime tym vacsiu vyhodu mame.....znacky znacky znacky
Neexistuje situacia aby plebs niekedy niekde "prekabatil" korporacie. Handrove znacky vedia velmi dobre co robia a robia ryzu, nic ine.
Si vyrataj co by stal ten kec o nepredanej nadprodukcii a kolekcii z minuleho roku ..... rok to niekde opatrujes, potom platis cloveka co obchadza dodavkou vsetky predajne a berie "nadprodukciu" zaeviduje ju,
platis cestu do outletu, platis toho co to vylozi, postavis tomu budovu za ktoru platis najom, platis tam predavacky, kasy, elektrinu a este to predas so zlavou ???
Cize ta nepredana kolekcia ti zerie nasobok prachou co na nej dokazes zarobit
A pritom ked prides do normalneho obchodu tak tam takmer nic nemaju skladom a denne doobjednavaju.
Burberry napriklad spaluje kabelky co nepreda lebo nic ine nedava zmysel (ak chcu velke marze tak nesmu davat signal ze vsak chodte do outletu )
Ak by v outletoch boli mejake prebytky tak tam su tri mesparovane ponozky, dva svetriky xxxl a sest sukni xxs. A nie tovar od podlahy po strop
@anonym_autor nie. Neznasam tu kolektivnu halucinaciu ze aka vyhoda nas postretla a cim viac nakupime tym vacsiu vyhodu mame.....znacky znacky znacky
Neexistuje situacia aby plebs niekedy niekde "prekabatil" korporacie. Handrove znacky vedia velmi dobre co robia a robia ryzu, nic ine.
Si vyrataj co by stal ten kec o nepredanej nadprodukcii a kolekcii z minuleho roku ..... rok to niekde opatrujes, potom platis cloveka co obchadza dodavkou vsetky predajne a berie "nadprodukciu" zaeviduje ju,
platis cestu do outletu, platis toho co to vylozi, postavis tomu budovu za ktoru platis najom, platis tam predavacky, kasy, elektrinu a este to predas so zlavou ???
Cize ta nepredana kolekcia ti zerie nasobok prachou co na nej dokazes zarobit
A pritom ked prides do normalneho obchodu tak tam takmer nic nemaju skladom a denne doobjednavaju.
Burberry napriklad spaluje kabelky co nepreda lebo nic ine nedava zmysel (ak chcu velke marze tak nesmu davat signal ze vsak chodte do outletu )
Ak by v outletoch boli mejake prebytky tak tam su tri mesparovane ponozky, dva svetriky xxxl a sest sukni xxs. A nie tovar od podlahy po strop
@martinmmartin prosím? Nejak som teraz nepochopila čo tým chcel básnik povedať. 🫣😂
Ale ak vieš o nejakej nadprodukcii za akciovú cenu, sem s ňou. Ďakujeeem. 💙☺️
@martinmmartin prosím? Nejak som teraz nepochopila čo tým chcel básnik povedať. 🫣😂
Ale ak vieš o nejakej nadprodukcii za akciovú cenu, sem s ňou. Ďakujeeem. 💙☺️
@anonym_autor neexistuje. nadprodukcia ak nejaka je sa likviduje . V outletoch su handry robene pre outlet a platis za ne plnu cenu (aj ked uveris rozpravke)
aTu je link na Burberry a popisane co sa deje s nadprodukciou
@anonym_autor neexistuje. nadprodukcia ak nejaka je sa likviduje . V outletoch su handry robene pre outlet a platis za ne plnu cenu (aj ked uveris rozpravke)
@martinmmartin no neviem...kabelka ktorú som dlho chcela stsla 240€ veeeľmi dlho. Až som ju po 2 rokoch kupila za 120€. 🫣 Ak kúpim Cocinelle batoh za 99€ namieste 300, tak to bude myslím dosť super nákup. 🤷♀️ Mám len 4 kabelky a 2 batohy. Všetko kožené a držia mi pekne a sú kvalitné. Predtým som mala plno lacných kabeliek z eko kože a tak aj dopadli. Vieš ako sa hovorí: Nie som taká bohatá aby som si kupovala lacné veci. 🤷♀️len škoda že som sa tým nezačala riadiť skôr. 😌
@martinmmartin Burberry ma nezaujíma, ani nemám prehľad čo predávajú. Myslím ale že touto značkou rúbeš až príliš vysoko nad môj rozpočet. 😁

Asi dva tri mesiace dozadu som tam kúpila kožený batoh Coccinelle za 99€, tak za mňa sa oplatí. Neviem ako sú ceny teraz
@anonym_a5afac čože? Tak to je neskutočná cena. 🤩 Už som rozhodnutá že tam v piatok ideme. Omrkla som mapu a dokonca sú hneď po kope MK, Coach aj Furla a aj Cocinelle chcem jednoznačne. Len oni majú tuším všetko prevažne so zlatým kovaním a ja chcem len striebro. Tak uvidím či sa mi niečo podarí. Bola by som fakt nadšená. Dam vedieť ako som pochodila. 😍 Ďakujem za info. ☺️🌷