Oplatí sa nakupovať v Halfprice?
Chodíte na nákupy oblečenia "lepších" kúskov do Halfprice ?
Ja som tam výnimočné zablúdil a za mna veľmi neprehľadné. Ako v secondhande.
Oplatí sa to cenovo?
Mne osobne sa ten obchod vôbec nepáči. Je to taký drahý prepchatý sekáč.
kúpila som hunter gumáky čo stoja okolo 100-110€ za 40€, nejakú spodnú bielizeň, koženú bundu a mikinu tiež značkovú za 1/3 ceny.. Sem tam zájdem, ale nikdy nie s cieľom, že určite niečo nájdem, alebo že tam potrebujem minúť peniaze.
Chodim tam ucelovo na konkretne znacky, ktore mam rada ale v plnej cene sa mi ich nechce kupovat 🙂 ale ano tiez by som uvitala, ak by to bolo prehladnejsie.
Chodim tam ucelovo na konkretne znacky, ktore mam rada ale v plnej cene sa mi ich nechce kupovat 🙂 ale ano tiez by som uvitala, ak by to bolo prehladnejsie.
@petamich ale sú to nove veci? Ci sekac?
@petamich ale sú to nove veci? Ci sekac?
@anonym_autor pokial viem, to su nove veci. Len proste asi pozbierane kadejake starsie modely, znacky krizom krazom, ktovie z akych skladov.
Ak mas na to trpezlivost, tak sa tam chod prehrabavat. Treba stastie najst co hladas, vhodna velkost atd
Zohnala som tam jednu mikinu, ktorá bezne stoji 150 eur. Kúpila som asi za 60. Ale nechodím ucelovo
jasne ze oplati treb ahladat a este casto davaju aj kuponz na dalsie zlavy, kupis znackove veci za velmi vyhodne ceny
Ja som tam zohnala jedny vynikajuce zimne topanky, lacne teda neboli, ale povodna cena ovela vyssia. Boli znackove a ta znacka koncila na trhu.
Inak vela veci mi tam pride ako fake, strasne zla kvalita, materialy uplne lacne uz na pohlad.

Bola som raz, nič som nekúpila a viac tam nepôjdem. Nemám rada obchody kde od ponožiek cez kuchynské riady ,až po vrtulník sa dá všetko kúpiť.