icon

Oplatí sa nakupovať v Halfprice?

Včera o 12:04

Chodíte na nákupy oblečenia "lepších" kúskov do Halfprice ?
Ja som tam výnimočné zablúdil a za mna veľmi neprehľadné. Ako v secondhande.
Oplatí sa to cenovo?

anonym_af2cc1
Včera o 12:17

Bola som raz, nič som nekúpila a viac tam nepôjdem. Nemám rada obchody kde od ponožiek cez kuchynské riady ,až po vrtulník sa dá všetko kúpiť.

anonym_7edc68
Včera o 12:31

Mne osobne sa ten obchod vôbec nepáči. Je to taký drahý prepchatý sekáč.

anonym_c401ae
Včera o 13:04

kúpila som hunter gumáky čo stoja okolo 100-110€ za 40€, nejakú spodnú bielizeň, koženú bundu a mikinu tiež značkovú za 1/3 ceny.. Sem tam zájdem, ale nikdy nie s cieľom, že určite niečo nájdem, alebo že tam potrebujem minúť peniaze.

petamich
Včera o 17:32

Chodim tam ucelovo na konkretne znacky, ktore mam rada ale v plnej cene sa mi ich nechce kupovat 🙂 ale ano tiez by som uvitala, ak by to bolo prehladnejsie.

autor
Včera o 18:06
@petamich

Chodim tam ucelovo na konkretne znacky, ktore mam rada ale v plnej cene sa mi ich nechce kupovat 🙂 ale ano tiez by som uvitala, ak by to bolo prehladnejsie.

@petamich ale sú to nove veci? Ci sekac?

pimpa12
Včera o 18:21

Otrasný obchod

romino
Včera o 19:05
@anonym_autor

@anonym_autor pokial viem, to su nove veci. Len proste asi pozbierane kadejake starsie modely, znacky krizom krazom, ktovie z akych skladov.
Ak mas na to trpezlivost, tak sa tam chod prehrabavat. Treba stastie najst co hladas, vhodna velkost atd

petamich
Včera o 19:09
@anonym_autor

@anonym_autor nie je to sekac

nelka93
Včera o 19:10

Zohnala som tam jednu mikinu, ktorá bezne stoji 150 eur. Kúpila som asi za 60. Ale nechodím ucelovo

anonym_541fe7
Včera o 19:11

jasne ze oplati treb ahladat a este casto davaju aj kuponz na dalsie zlavy, kupis znackove veci za velmi vyhodne ceny

gloriadeville
Včera o 20:09

Ja som tam zohnala jedny vynikajuce zimne topanky, lacne teda neboli, ale povodna cena ovela vyssia. Boli znackove a ta znacka koncila na trhu.
Inak vela veci mi tam pride ako fake, strasne zla kvalita, materialy uplne lacne uz na pohlad.