icon

Práca upratovačky vs svokra a jej postoj

Dnes o 16:29
Strana
z2
autor
Dnes o 18:12

Mne je to všetko už úplně jedno. V hrobě to nikto nerieši

mondolina
Dnes o 18:15
@anonym_autor

@anonym_autor
hlavne kľud, nedaj sa znechutiť ani svokrou, ani anonymnými rýpačkami tu. ty vieš čo ti prospieva a kľudne to môže byť aj upratovanie.

anonym_9b421a
Dnes o 18:16

Ja ti držím palce, aby si bola v živote šťastná ❤️ Nenechaj sa ovplyvniť ľuďmi, ktorí sa ti posmievajú za čokoľvek.

anonym_ab2ed1
Dnes o 18:16
@anonym_autor

@anonym_autor velmi ti drzim palce, aby si nasla tu spravnu cestu ❤
Ja som upratovala nejaky cas, mam VS aj doktorat, titul pred menom aj za menom bol pre mna v tom obdobi uplne nepodstatny. Ano, moji rodicia to niesli tazko, svokra neviem. Peniaze nie su vsetko, pokial ma clovek z coho zit...

mogaa
Dnes o 18:18
@anonym_autor

Ako by ste sa zachovali k svokre, ktorá zväsí ramená a kútiky úst ak poviete, že chcete upratovať vchody a máte vš a "svoje" za sebou? Nadpis hlúpo zmenil admin. Totálne nezodpovedajúc pointe veci

@anonym_autor je uplne nepodstatné ako tvoju prácu vníma okolie , ale ako ju vnímaš ty sama.....je jedno či upratuješ vchody alebo operuješ, podstatné je , či ti tá práca vyhovuje a si spokojná ty sama.....žiješ svoj život a preto ho ži tak aby si s ním bola spokojná ty....svokru nerieš, , to nie si ty....

minenkaa
Dnes o 18:18
@anonym_autor

@anonym_autor baba neblázni ,rob všetko tak aby tebe bolo dobre a nie čo iný povedia

autor
Dnes o 18:21
@mogaa

@anonym_autor je uplne nepodstatné ako tvoju prácu vníma okolie , ale ako ju vnímaš ty sama.....je jedno či upratuješ vchody alebo operuješ, podstatné je , či ti tá práca vyhovuje a si spokojná ty sama.....žiješ svoj život a preto ho ži tak aby si s ním bola spokojná ty....svokru nerieš, , to nie si ty....

@mogaa môj život je v troskách. Najradsej by som ho vymazala, vrátane dieťaťa. Celý od narodenia. Svojho ľutujem každý môj krok

autor
Dnes o 18:25

Nevládzem ďalej. Všetko čo urobím je zle.

estellas
Dnes o 18:29

Dôležité je aby si ty bola šťastná.
Ak ti ta práca vyhovuje tak ju nemeň. Svorka nebude za teba chodiť do práce, je dôležité aby práca vyhovovala tebe.

minenkaa
Dnes o 18:30
@anonym_autor

@anonym_autor to ti kto povedal?

zuzana76
@anonym_autor

@anonym_autor mas nejaju blizku osobu?

anonym_f3d2cc
@anonym_autor

@mogaa môj život je v troskách. Najradsej by som ho vymazala, vrátane dieťaťa. Celý od narodenia. Svojho ľutujem každý môj krok

@anonym_autor podľa tvojich reakcií máš kvalitne rozbehnutú depresiu. Riešila by som skôr tú, než všetko ostatné. Psychiater, psychológ, terapie ... všetko funguje ako má?

minenkaa
Dnes o 18:33

Baba príď k nám na dovolenku
Fakt,muza budem mať teraz mesiac do noci v práci,pojdeme sa poprechádzať ,do jazera sa okúpať ,vies si predstaviť tu úžasnú studenú vodu, ako by ti dobre spravila
Moje decko keď si potrebuje oddýchnuť vždy dobehne a vždy povie,že tu je neskutočný kľud a fest sa dobre spi

misiak7777
Dnes o 18:34
@anonym_autor

@anonym_autor nejde o vzdelanie ale diagnózu. Smer lekár. Inak sorry, ale ľudia s psycho diagnózou by nemali mať deti...

autor
Dnes o 18:38
@minenkaa

Baba príď k nám na dovolenku
Fakt,muza budem mať teraz mesiac do noci v práci,pojdeme sa poprechádzať ,do jazera sa okúpať ,vies si predstaviť tu úžasnú studenú vodu, ako by ti dobre spravila
Moje decko keď si potrebuje oddýchnuť vždy dobehne a vždy povie,že tu je neskutočný kľud a fest sa dobre spi

@minenkaa ani nevieš ako by som brala pobyt v horách, na lazoch, samote... S prácou tomu zodpovedajúcu..... Preč od všetkého materializmu. Rodina mi vraví, že mi asi šibe. Mám rozporuplné pocity. Nemyslím. Len som možno viac vnímava

autor
Dnes o 18:44
@misiak7777

@anonym_autor nejde o vzdelanie ale diagnózu. Smer lekár. Inak sorry, ale ľudia s psycho diagnózou by nemali mať deti...

@misiak7777 ďakujem za postreh. Ty z akej pozície určuješ kto má a nemá mať deti? Myslím, že toto nie je v tvojej kompetencií

minenkaa
Dnes o 18:46
@anonym_autor

@minenkaa ani nevieš ako by som brala pobyt v horách, na lazoch, samote... S prácou tomu zodpovedajúcu..... Preč od všetkého materializmu. Rodina mi vraví, že mi asi šibe. Mám rozporuplné pocity. Nemyslím. Len som možno viac vnímava

@anonym_autor kľudne príď ,na týždeň dva ,staci sa ozvať ,zorganizujeme vlak

misiak7777
Dnes o 18:57
@anonym_autor

@misiak7777 ďakujem za postreh. Ty z akej pozície určuješ kto má a nemá mať deti? Myslím, že toto nie je v tvojej kompetencií

@anonym_autor moja kompetencia je že som žena a zároveň potomok 😘 a žiaľ viem čo je narobí v rodine rodič s psychickými problémami

autor
Dnes o 18:59
@minenkaa

@anonym_autor kľudne príď ,na týždeň dva ,staci sa ozvať ,zorganizujeme vlak

@minenkaa si veľmi milá ❤️. Teraz čakám ako to dopadne s prácou. Ak by nie, môžem sa ozvať? Určite by som pomohla (hospodárstvo, zvieratá, rastliny, proste priroda...nič z toho mi nie je cudzie 🍀).

minenkaa
Dnes o 19:02
@anonym_autor

@minenkaa si veľmi milá ❤️. Teraz čakám ako to dopadne s prácou. Ak by nie, môžem sa ozvať? Určite by som pomohla (hospodárstvo, zvieratá, rastliny, proste priroda...nič z toho mi nie je cudzie 🍀).

@anonym_autor jasne kľudne,nemáme žiadne hospodárstvo ale žijeme v krásnej prírode ,ale mame vespu,bajky,jazero 20minut na bajku,kopec rovno pred nosom ,teda kopce
Baba na dovolenku oddýchnuť si k nám,potom sa budes musieť vrátiť do života ,máš decko a seba

autor
Dnes o 19:05
@misiak7777

@anonym_autor moja kompetencia je že som žena a zároveň potomok 😘 a žiaľ viem čo je narobí v rodine rodič s psychickými problémami

@misiak7777 ano, ďakujem. Som z trocha problémovej rodiny. Dvaja súrodenci úplne v poriadku. Jeden excelentny. Úžasný človek, priateľ, kolega, kamarát, partner, brat, syn. Druhý náročnejší a ja. Aj keď problémová familia, neznamená že nás to komplet poznačilo.

autor
Dnes o 19:15
@minenkaa

@anonym_autor jasne kľudne,nemáme žiadne hospodárstvo ale žijeme v krásnej prírode ,ale mame vespu,bajky,jazero 20minut na bajku,kopec rovno pred nosom ,teda kopce
Baba na dovolenku oddýchnuť si k nám,potom sa budes musieť vrátiť do života ,máš decko a seba

@minenkaa jedno veľké ďakujem ❤️už len preto, že ľudia si akosi neprajú 😞Ja som si ťa uložila a ak teda môžem, ozvem sa. Teda aj rekax ale rada aj pomôžem. Ďakujem

anonym_3d27b3
Dnes o 19:15

Pracujem v upratovacej firme. Vš nemám, robila som už rôzne práce a túto mi navrhla kamoška že či chcem skúsiť. Skúsila som a baví ma to. Upratujem vchody. Vybeham sa a vypnem hlavu.

anonym_3d27b3
Dnes o 19:16

A je mi jedno že či niekto je alebo nie je povýšenecky k takejto práci. Každú prácu musí niekto robiť.

misiak7777
Dnes o 19:23
@anonym_autor

@misiak7777 ano, ďakujem. Som z trocha problémovej rodiny. Dvaja súrodenci úplne v poriadku. Jeden excelentny. Úžasný človek, priateľ, kolega, kamarát, partner, brat, syn. Druhý náročnejší a ja. Aj keď problémová familia, neznamená že nás to komplet poznačilo.

@anonym_autor tu sa ženám, mužom radí aby si dobre rozmysleli ísť do vzťahu s takýmito ľuďmi. Deti sa narodia, nevyberu si. Hnusne povedané ale realita..

autor
Dnes o 19:26
@taja567

Keanu Reeves ma milióny a miluje, keď si dá "sváču" alebo kávu s obyčajnými ľuďmi. Ja neviem prečo ma niekto problém pochopiť, že ľudia majú radi proste veci, keď ti to upratovanie vchodov vyhovuje, tak to rob. Okrem iného si u tej prace vyčistís hlavu🙂

@taja567 Ľudia hodnotia. Vieš, mám dieťa. A kamarát povie.... Matka upratuje vchody...... 😞. Mne to je jedno, dieťatu to vysvetlim, chápe. Ale druhí často nechápu....😞

anonym_32abc4
Dnes o 19:34
@anonym_autor

@taja567 Ľudia hodnotia. Vieš, mám dieťa. A kamarát povie.... Matka upratuje vchody...... 😞. Mne to je jedno, dieťatu to vysvetlim, chápe. Ale druhí často nechápu....😞

@anonym_autor a načo si jej to hovorila?Deti si trt povedia domy sa upratujú doobeda a nie si taká dôležitá, aby si deti hovorili komu mama upratuje vchody.Sprav ako chceš ty.Moja kolegyňa z banky začala popri práci upratovať byty tak sa rozbehla, že odišla z práce spravila si živnosť a zamestnáva ženy a upratujú, tepuju.Po 15 r sedenia v banke v kostýme nie si jediná, ktorá potrebuje reset

anonym_4c002b
Dnes o 19:44
@anonym_autor

@anonym_autor nikdy nevyhovieš všetkým !! Dám ti jednu radu " Kašli na to, čo si myslí okolie, dôležité je ako sa cítiš ty čo ťa robí šťastnou a spokojnou " 🙂

anonym_10412a
Dnes o 20:58

@anonym_autor Ak ťa to aspoň trochu upokojí, moja svokra si ma vzdelaní veľmi zakladá a jej syn (môj muž) je inžinier a robí už 15.r. robotníka v závode a to je v poriadku. Proste od školy podnikal a keď skončil podnikanie, zrazu zistil, že nemá žiadnu prax ,cudzie jazyky neovládal na takej úrovni akú vyžadovali a učiť sa už nechcel.
Práca v tom období sa nájsť nedala jedine cez známosti.
Tak išiel do závodu a je tam.do dnes.
Pritom mu ponúkali aj lepšie pozície, ale veľká zodpovednosť a odmietol .
Robí na CNC stroji ,je najlepší. Mal viac krát odmeny čo iný zamestnanci nie. Bol pár krát v Taliansku zobrali ho na školenie. A je spokojný. Stále hovorí, že on už stresy v životu nepotrebuje.
Vraj stačilo pri podnikaní..a svokra je s tým ok.Lebo syn...

anonym_10412a
Dnes o 21:02

@anonym_autor Je to v poriadku. Každá práca je dôležitá a ty preto nie si o nič menej ako svokra ani hocikto iný .
Dôležité je,že ty spokojná a peniažky zarábaš tak nech je ticho.

Strana
z2