icon

Prečo sa v Coop Jednote Dolné Kočkovce často menia predavačky?

18. sep 2026

Prečo sa tam tak často menia predavačky?

anonym_e8cbe7
18. sep 2026

@anonym_autor Záruka čerstvosti

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_b91255
18. sep 2026

@anonym_autor u nas v jednote sa ich za rok vymenilo asi 15 uz som to prestal pocitat

anonym_f50a88
18. sep 2026

Asi v každej jednote… tak dobre je tam😂🙈

anonym_5bc3ce
18. sep 2026

ja som v jednote robila sice 20 rokov dozadu ale aj to stacilo na to,aby som tam uz nevktosila... zamestnanec je len cislo...hmotna zodpovednost , nadcasy. nemas cas ani na zachod .... a kedze doba ide k horsiemu a nie k lepsiemu nechcem vediet ake peklo tam maju dnes

anonym_480fbc
18. sep 2026

Vsetko co sa v Jednote nepreda nabali kazda veduca predajne po konci pracovnej smeny svojim podriadenym teda predavackam v podobe potravinovych balickov a musia si to povinne vziat, ziadne odpisy=odmena pre nu z vrchnosti, hlavne nepredane kusky salam a syrov, mesacne je to hodnota -50€ z mesacneho platu co nie je vobec zanedbatelne cislo, znama nam tam robila a buchla s tym po stole, hnus, tam je odpoved na tvoju otazku.

anonym_cd9f22
18. sep 2026

u nás vidím rovnaké tváre už niekolko rokov,zato v Lidli sa to mení ako špinavé ponožky

slavomira236
18. sep 2026

V nasej v meste su tie iste stale akurat 2 odisli do dochodku za 2 roky

aperolcek
18. sep 2026
@anonym_480fbc

Vsetko co sa v Jednote nepreda nabali kazda veduca predajne po konci pracovnej smeny svojim podriadenym teda predavackam v podobe potravinovych balickov a musia si to povinne vziat, ziadne odpisy=odmena pre nu z vrchnosti, hlavne nepredane kusky salam a syrov, mesacne je to hodnota -50€ z mesacneho platu co nie je vobec zanedbatelne cislo, znama nam tam robila a buchla s tym po stole, hnus, tam je odpoved na tvoju otazku.

@anonym_480fbc tak toto je ozaj na zaplakanie... dobre urobila, že odtiaľ odišla

adka89bb
19. sep 2026

@anonym_autor vo veľa malých obchodoch žiaľ doplácajú ženy na hmotnú zodpovednosť preto strácajú veľký kus výplaty, keď sa im odrata po kradnuté z výplaty. Naviac taky obchodik nemá dostatok predavačiek, kto by to platil, a tak je veľmi ťažké mat dovolenku keď chceš, zväčša vedúca a jej kamky majú dovcu ako si dohodnú a iné ženy viac menej nariadenú.

kikusahoj
19. sep 2026
@anonym_480fbc

@anonym_480fbc tak ale to nie je na kazdej predajni. Ja robim v jednote a toto sa teda na nasej predajni nerobi. 🙂