icon

V ktorom fastfoode vám chutí najviac a prečo?

11. máj 2026

Ak by ste si mali vybrať z týchto fastfoodov, ktorý vám chutí najviac? A máte niečo konkrétne radi z toho?
McDonald, KFC, Burger King, Kebab,pizza

Strana
z2
anjelicek26
11. máj 2026

Z tohoto vyberu Burger king, ale strasne zavisi aj od filialy... u nas v dedine je skvely, kadekde som ale uz mala a nebolo to ono,, pritom by tam rozdiely byt nemali... kebab mas vsade iny, samozrejme, ze su lepsie aj horsie... ja mam rada cinu ako najrychlejsi fast food co sa tyka donasky...

ivik4
11. máj 2026

Kebab keby uz fakt musim
Burger King mi chutil len v Budapešti a zvysok z menovaneho sa neda jest. Teda az Ta pizza, tu si vies spravit podla chuti

minesasubu
11. máj 2026

Dávam si McD ale len ked majú syrovú sezonnu inak nie
pizzu nepovažujem za fastfood mávame ju často aj doma robenú
ostatné nejedávame

anonym_76b1b0
11. máj 2026

@anonym_autor trosku divne kategorie... lebo na jednej strane davas konkretne znacky burgrov a na druhej vseobecne "pizza / kebab"...
Ak sa bavime o hambacoch, tak su uzasne burgrarne, s ktorymi sa mekac a ani BK nemoze porovnavat...
Na druhej strane uz som mal aj hnusny kebab alebo pizzu.. ale tiez mame vybrane prevadzky, kde je to super.
K fastfoodu patri aj kadejaka bageta (tie - ak uz by som musel - by som si dal radsej ako mekac / BK)...

anonym_1b12fa
11. máj 2026

Nič z toho. Minulý rok som vzala dcéru (teraz ma 9rokov) do McDonaldu, objednali sme si, sadli sme k stolu, začalo ju z toho dáviť na zvracanie… odvtedy už nechce ist nikam😂😂😂 uvedomelí dcéru mám, teším sa z toho

anonym_a1c014
11. máj 2026

@anonym_autor ak niečo prijateľnejšie, tak dobré obložené chlebíčky, pripravované bagety (niekde aj zapekané), niekde sa ešte nájdu aj pripravované zapekanky a super boli pipigrily, ale väčšinou už vymreli.
Z menej "racionálnych" sa napr. na trhoch nájdu plnené lokše, zemiakové placky. Čerstvo pripravený langoš tiež raz za čas dobre padne.

simsalabim
11. máj 2026

Pizza. A nepovazujem ju za typicky fast food.

catherin4
11. máj 2026

McDonald

biba_18
11. máj 2026

pizza nie je fastfood všeobecne... jedine keď kupuješ už takú predpečenú niekde. na pizzu chodím riadne do reštiky a trávim tam čas...
z fast foodov mám rada hot dogy a mexický fastfood, ale to si dávam vege...alebo vege táckovňu ... a aj tú pizzu by som si dala aj cez okienko ... a bagetu z bageterie... langoš spomenutý... chlebičky

bronik89
11. máj 2026

akoze snazim sa tomu fastfoodu vyhybat ako sa len da, ale raz za tri mesiace s tym nemam problem 😀 zhruba tak casto ma prepadne chut na nieco fakt nezdrave, to si zvyknem objednat pizzu, inak nic take. 🙂

anjelicek26
11. máj 2026

Ja zijem na donaske cely tyzden, malokedy mam cas s roboty vypadnut na dlhsie...tych moznosti mas strasne vela na vyber, zdravsich aj horsich..

anonym_988217
11. máj 2026

@anonym_autor kebab, pizza, ale pozor, nie každý kebab a nie každá pizza…

anjelicek26
11. máj 2026

Napríklad takéto bowls veľmi fajn

zdenkatv3
11. máj 2026

Ja milujem pizzu. Tu by som mohla jest aj kazdy druhy den. Burgre, kebaby a taketo, na to moc nie som.

maca1984
11. máj 2026

Z tohto na čo sa pýtaš - kebab.

anonym2468
11. máj 2026

Pizza ale záleží odkiaľ, Burger King tam mi chutia veľmi tie wrapy.

klaudi31
11. máj 2026

Pizza alebo kebab. Malokedy si dam mc, ostatne vobec.

wiwi28
11. máj 2026

My sme team McDonalds za mňa majú najlepšie hranolky a syn miluje nuggets. Burger King my príde všetko na jedno kopyto a dosť suché burgre, KFC vedierka raz za čas ale synovi prídu štiplavé. Inak ja osobne si poslednú dobu dosť fičím na rôznych bowls s ryžou a čerstvou zeleninou.

odesi
11. máj 2026

mne nerobi problem ani jedno 😀 ale nie su to teda prave jedla, ktore vyhladavam.

anonym_93354c
11. máj 2026

@anonym_autor kolko ti platia?

o__o
11. máj 2026

Kfc

7miriam77
11. máj 2026

Z tohto výberu jedine pizza, raz za čas si objednáme. Inak nič ostatné.

anonym_cb83fe
11. máj 2026

Pizza

anonym_2d5316
11. máj 2026

@anonym_autor v Mc mu chutí len snack wrap a cola Zero, brigádovala som tam ako mladšia a na nič iné po tom ani nemám chuť. Kfc hot zinger, stripsy a hot wings. Burger king vôbec nič. Kebab jedine v Česku s teľacím mäsom za polovičné ceny a trojnásobné porcie, to čo som mala na sk sa skôr podobá na gyros a nie kebab. A pizzu nepovažujem na fast food, tú jedine takú neapolskú.

miadi
11. máj 2026

Pizza nie je fast food .. zo spomenutych nic .. mam rada len subway tuniakovu bagetu .

anonym_ba6259
11. máj 2026

Mne chutia všetky. Aj deťom.

katkaseiner
11. máj 2026

Kebab určite, nepohrdnem ani McD. ale to vzdy potom aj oľutujem 🤦
Co som davno nejedla, je langos, vcera sme boli v Hu na bicykloch a ochutnala som synov, fakt bol super a aj som cely zjedla, predtym z pislednych 2 ma riadne prehnalo (v okoli kde byvam) a plus byvaju mega mastne. Tieto v Hu v Nagymarosi boli vyborne a vobec nie mastné...netusim ako ich robili

sense
11. máj 2026

Raz za štvrť rok MC donald ale len chicken burger a MC flurry oreo. Inak burger holy cow ale tiež len tak raz za štvrť rok, rovnako ako kebab, pizzu máme často ale Napolitana nie Romana. Burger king vôbec a v kfc som ešte nikdy nebola.

tilly
11. máj 2026

Z toho nič, ale milujem rôzne bowls. Alebo ešte nocco na obchodnej zvládnem.

saxana000
11. máj 2026

Mekac jednoznacne.ich zemla aj hranolky mi.chutia najviac.ale sme tam ozaj.mozno 5x za.rok.na pizzu sa stavime zvacsa v lete ked ideme z vyletu.kebab uz nejak nevyhladavam. Kfc sa nejak pokazilo a burger king doma nemame.

Strana
z2