icon

V ktorom fastfoode vám chutí najviac a prečo?

11. máj 2026

Ak by ste si mali vybrať z týchto fastfoodov, ktorý vám chutí najviac? A máte niečo konkrétne radi z toho?
McDonald, KFC, Burger King, Kebab,pizza

Strana
z2
katkaseiner
11. máj 2026

Kfc mi pride strasne prekorenenê, mozno to bola len nahoda, ale proste az neprijemne mi to bolo na chut že som citila toľko čierneho korenia. Viem že je zdrave a treba ho ale toto bol extrem

oblecenie99
11. máj 2026

@anonym_autor neviem, či aj inde majú prevádzky, ale ženy z KE asi budú vedieť, prevádzku Noodler a ich ryžové rezance s arasidovou omáčkou, och, moje guilty pleasure, ale už ich nesmiem 🙈

A z tých tipik mi chuti mekáč (ale tiež nesmiem).

Nesmiem, lebo mi od Vianoc príliš chutilo všetko, a leto je za rohom 😶

zuzana2910
11. máj 2026

McDonald s dcérami. Tam je neustále plno ludi. Takmer oproti je Burger King, tam je neustále prázdno. U nás je fastfood aj s pizza, tam sa to točí ako na páse, no chuť nie bohvieaká. Kebab, pokiaľ robia Slováci, tak to nikdy nebude kebab.

weleda123
11. máj 2026

Mekáč má asi najlepšie hranolky na svete. A ja som aj milovník BigMacu, takže keď ideme okolo zastavíme sa tam väčšinou vždy (čo je tak raz do mesiaca, lebo u nás priamo v meste našťastie nie je. Hovorím našťastie, lebo by som tam bola 2x do týždňa) a ešte odtiaľ veľmi môžem syrovú sezónu, keď je. Inak u nás v meste je výborný kebab, za super cenu - môžte si vybrať aj druh mäsa, takže občas zavítame aj tam. KFC mne osobne moc nechutí. Boli sme párkrát, ale mužovi to extrémne bez chuti prišlo a mne to tiež až tak nesadlo. Akurát coleslaw šalát majú super. Pizza za mňa nie je fastfood. Robím ju často doma, z domáceho cesta.

weleda123
11. máj 2026
@katkaseiner

Kfc mi pride strasne prekorenenê, mozno to bola len nahoda, ale proste az neprijemne mi to bolo na chut že som citila toľko čierneho korenia. Viem že je zdrave a treba ho ale toto bol extrem

@katkaseiner sranda. Akurát som dopísala komentár, že nám prišlo bez chuti. Boli sme v TT dvakrát, za posledný rok a fakt ani soľ ani korenie. Keby nie je dressing, mám pocit, že žujem nejaký papier 😅

katkaseiner
11. máj 2026
@weleda123

@katkaseiner sranda. Akurát som dopísala komentár, že nám prišlo bez chuti. Boli sme v TT dvakrát, za posledný rok a fakt ani soľ ani korenie. Keby nie je dressing, mám pocit, že žujem nejaký papier 😅

@weleda123 my sme naposledy jedli tusim v Taliansku alebo Chorvátsku, nie som si ista...nedokazala som to dojest a to tiez korenim ale s mierou. Este predtym sme mali aj v SR ale uz fakt neviem kde a tiež nic moc. Myslela som si ze je to tak vsade ale zda sa te nie ...od horsieho k este horsiemu 🙈

danica2711
11. máj 2026

@anonym_autor mám rada kebab, ale ako kde, je to lotéria... a Strýko Burger

anonym_f5ca11
11. máj 2026

Ja McDonald, ale fakt ti neviem povedať prečo. Lebo to má najlepšiu chuť pre mňa.

luccija
11. máj 2026

@anonym_autor kebab jem len na dvoch miestach a v MC iba šalát s kuracím a hranolky.Burger king, KFC mi nechutí.Pizzu tiez len na 2 miestach

anonym_75d184
11. máj 2026

@anonym_autor MC Donald tam chodím najviac skoro každý týždeň ...ale aj kebab si dám ...KFC v prahe super no v Poprade otras keď sme boli na výlet ...Burger King som ešte nemala v PO je všetko u nás nieje, len MC novo postavený

lenka.25
11. máj 2026

MC Donald, ale len syrovu sezónu , inak asi kebab , ale už len overený , ktorý poznám .
Ostatné veľmi nemusím .
Ale pre mňa najlepší fast food sushi

marsmykkok
11. máj 2026

Mc Donald, KFC má síce zložením chutnejšie burge, ale všetky strašne prekorenené čo je škoda. Burger king za mňa nič moc burgre, teda ma nezaujal. Mám rada aj pizzu-tu si dávam každý mesiac. A aj kebab mám rada, ale ten mi príde strašne predražený už, nedám 8 eur za kebab ak za to môžem mať komplet menu v reštaurácii vrátane polievky, pitia a dezertu, teda kebab už nekupujem. A nemusím čínske a vietnamské jedlá, lebo neznesiem tie koreniny ich, cítim sa po nich unavená, ja aj doma na varenie používam len soľ, korenie a bylinky.

iwesska
11. máj 2026

No ked je pizza fastfood...Naposledy sme v pizzerke cakali hodinu. Takze z ostatnych si vyberam Burger King - maju dost velke a dobre naplnene wrapy.

vlucifuk
Autor odpoveď zmazal
anonym_647591
11. máj 2026

McDonald's. Burger King je svinstvo, z ktorého by sa aj prasa dogrcalo.

aviemja
11. máj 2026

Kebab, pizza 🍕

anickaaa6aaa
11. máj 2026
@odesi

mne nerobi problem ani jedno 😀 ale nie su to teda prave jedla, ktore vyhladavam.

@odesi ja tak isto 😆 ale najbližší McDonald alebo KFC alebo Burger King máme 50km takže to nemávame často. Všade sa nájde niečo čo mám rada.

anickaaa6aaa
11. máj 2026
@zuzana2910

McDonald s dcérami. Tam je neustále plno ludi. Takmer oproti je Burger King, tam je neustále prázdno. U nás je fastfood aj s pizza, tam sa to točí ako na páse, no chuť nie bohvieaká. Kebab, pokiaľ robia Slováci, tak to nikdy nebude kebab.

@zuzana2910 ani v LM je to je presne takto. Keď sme akurát v LM a nejdeme na činu aké máme chuť na burger a nechceme veľa ľudí tak vyhráva Burger King. Tak nikto nie je skoro vždy.

anonym_e589c8
11. máj 2026

kfc hot wings ale v zahranici ... kebab raz za uhorsky rok , a pizza z pizzerie z normalnej pece je super raz za cas...

maryetta
11. máj 2026

Ja milujem kebab. Decka kfc. Napr na pizzu musim mat ozaj chut... v mekaci max hranolky. Volakedy som tam mala rada kavu. Teraz uz ani to nie. Viac menej tam chodime na hranoly a zmrzlinu.

nikha2809
11. máj 2026

Kebab mi nechuti, v KFC som v zivote nebola ale Big Mac a Big King mi chutia.Nastastie u nas nieje nic z toho, takze max 3x za rok 😀

simca06022011
11. máj 2026

pizzu iba vo vybranych pizzerkach, alebo doma. V mekaci si davam fishmac, musim povedat, ze niekedy fakt nemam kde obed objednat inde v BB, tak proste objednam ten fish :D raz za uhorsky rok tam ideme osobne ale na zmrzku... ine veci z fastfoodov mi nechutia. Indicka kuchyna mi este chuti, ale to by som mala po diete hned sa tymi omackami k masu , naanmi napchavat :D

tom_i
11. máj 2026

@anonym_autor z mekaca zmrzlinu s karamelom...aj keď by som nepohrdla 2/3 karamelu a 1/3 zmrzliny 😁

windblue
11. máj 2026

@anonym_autor v žiadnom, nech som bola v ktoromkoľvek vždy mi je zle, minimálne ma z toho ,,jedla" tam preženie. A je jedno co si dam, nikdy nie tu istú vec, proste je v tom jedle niečo čo môjmu zaludku veľmi vadí. Posledne ma kamarát prehovoril keď sa bol najesť v mekaci na nejakú kuraciu kapsicku, bolo v tom kuracie mäso, trosku šalátu s asi kečupom a asi to bola placka. Ze mi z tohto nemá čo byť. No...môj záchod by vedel rozprávať

natalka13
11. máj 2026

Ak mam jest v tackarni, tak cerstvu cinu si navyberam z pultu a urobia mi ju podla chuti.
A poke, to neratam do fastfood.
Polievku rybaciu v Nordsee.

leidin
11. máj 2026

Mekáč hranolky, Burger King wrapy, ostatné len pre zmenu. Nejak najviac asi nič.

anonym_0be3f1
11. máj 2026

McDonald určite, najlepšia je syrovka

proste_zuza
Včera o 12:19

Velmi obcasne asi ten Mekac najviac, obcas KFC.

anonym_a54fd8
Včera o 17:51

McDonald mi vôbec nechuti, to mäso je ako zmoknuty kartón bez chuti…absolútne nechápem to množstvo ľudí tam…hranolky mi chutia len steakove alebo klasické domáce…chuti mi burgerking a KFC, to pikantne chrumkave…inak mám rada pizzu a kebab, ak je ako ma byt, nie plno kapusty…aj langoše mám rada…stravujem sa ale prevažne nizkosaxharidovo, takže len obcas

Strana
z2