icon

Vianočné dekorácie v Pepco

25. dec 2025

Ahojte, boli ste niekto tieto dni ked bolo otvorené v prpco ? Maju tsm este nieco vianocne ? Sobotu by som chcela ísť kuk

anonym_62fbea
•
25. dec 2025

V tieto dni je pepco zatvorené

struhanka
•
25. dec 2025

@anonym_autor 23.-ho doobeda mali ešte vianočné veci. Bola na ne akcia 1+1 zadarmo.

muchotrafka298
•
25. dec 2025

Najblizsie bude otvorene 27.12, niekde v Pepcu kam chodim nemali vianocny tovar uz v polke decembra, takze tam ani nemali co vypredavat, inde este par nejakych poslednych veci mali ,ale velmi malo. Predpokladam, ze dopredaju to co maju, ak im daco ostalo.

lenka188
•
25. dec 2025

No podla mna obchody ako Pepco, Tedi a Kik uz budu pomaly vykladat velkonocny tovar 😃 u nas mi hovorili este 3 tyzdne dozadu, ze uz dostali prve zajace, ale este ich nevykladaju.
Ale mozno na nejake vianocne zbytky natrafis.

struhanka
•
25. dec 2025
@lenka188

No podla mna obchody ako Pepco, Tedi a Kik uz budu pomaly vykladat velkonocny tovar 😃 u nas mi hovorili este 3 tyzdne dozadu, ze uz dostali prve zajace, ale este ich nevykladaju.

@lenka188 V KIK mali už minulý týždeň veľkonočné zajace. 😀

anonym_992568
•
26. dec 2025
@lenka188

@lenka188 Tedi a KiK už majú poukladané fašiangové kostýmy, Valentín a veľkú noc.
U nás je viac obchodov Pepco a všetky mali tento týždeň vianočný tovaru ešte, aj ozdoby, taniere, obliečky. Dokonca stále dopredavaju jesenný

weleda123
•
26. dec 2025

U nás Pepco malo ešte vianočné veci. V nedeľu som kupovala ešte nejaké dekorácie, aj keď z niektorých som brala posledné kusy. KiK mal ale vyložené už veľkonočné zajace a Tedi mal už polku predajne valentínsky vyzdobenú 🤣