icon

Zaniknuté obchody, ktoré vám chýbajú?

marsmykkok
Včera o 09:08

Včera som na Instagrame natrafila na jeden profil ktorý to práve riešil a preto by som chcela o tom si pokecať. Napadnú Vás nejaké prevádzky čo skrachovali a chýbajú Vám alebo nie?

Pre mňa najviac nepochopiteľná a najväčšia strata bola Hypernova, za mňa to bol top obchod, určite drahší ako Kaufland, ale nie najdrahší, mali skvelé pečivo, dobré akcie na značkové produkty, dobré privátne výrobky, ja som tam nakupovala veľmi rada. Nechápem prečo si nezískali ľudí, pričom napríklad taká otrasne predražená Billa čo má o ničom kvalitu, zlé vlastné značky a otrasných predavačov má kopu prevádzok a drží sa na trhu.

Druhé čo si pamätám je outlet Voderady, tam som bola raz a chápem prečo skrachoval, strašne predražené veci na to že outlet a slabučký výber-nekúpila som tam nič, ten mi nechýba.

Strana
z4
martinmmartin
•
Včera o 09:25

Obskurna spomienka . V Ba tam jak bolo Kino tatra bol asi iba pol roka fastfood Chicken'n chips v 1995. Pamata si niekto?

vevesh
•
Včera o 09:33

Asi najvacsia katastrofa na sk bolo skrachovanie bank 1994 a 1995. Ludia byvakovali dni a dni pred bankou, aby sa dostali aspon k nejakym peniazom so svojich kont. Niektori nieco dostali, niektori nie....

ivka225
•
Včera o 09:40

Mne chýba obchod Spain is different, ktorý bol niekedy v OC Avion. Aspoň teda neviem o tom, že by sa u nás niekde dal kúpiť pravý španielsky turrón.

anonym_602fd5
•
Včera o 09:41

Mne chyba Carrefour, skoda, ze Slovaci vtedy este nedozreli na tu kvalitu, ktoru ponukal. A chyba mi aj Globus, ten je v Cechach, u nas nikdy nebol a za mna to je iny a lepsi koncept supermarketu ako vsetky co tu mame.

anonym_9de291
•
Včera o 09:42

Ja si spomínam v Košiciach na Tatra burger, Backhus, Pasáž. Chýba mi v meste klasické Tesco, chýba mi OD Dargov ako bol niekedy... Ležiaca Bosorka, chýba mi Carpisa, S Olivier predajne, Marks and Spencer.

emjee
•
Včera o 09:52

chýba mi Kaliforňan, ktorý sme mali asi 50m od práce - inde v Bratislave ostal, ale našu prevádzku zrušili a stále si s kolegom spomenieme, keď ideme okolo

anonym_8db7c1
•
Včera o 09:53

Next

anonym_301d29
•
Včera o 09:56
@martinmmartin

Obskurna spomienka . V Ba tam jak bolo Kino tatra bol asi iba pol roka fastfood Chicken'n chips v 1995. Pamata si niekto?

@martinmmartin to si mylis, tento fast food bol na Sturovej

martinmmartin
•
Včera o 10:02
@anonym_301d29

@martinmmartin to si mylis, tento fast food bol na Sturovej

@anonym_301d29 Asi mas pravdu. Otvorene oct 1996 a zatvorene kratko na to....ale prisaham ze si to pamatam medzi tatrou a hviezdou...asi som bol v stave zmeneneho vedomia vtedy

martinmmartin
•
Včera o 10:04

Plus si este v dobrom zaspiminajme na prve naozajstne shopping centrum v Ba - Centrum Bottova na nivach. Dobra myslienka ale najtragickejsia lokalita a rychly upadok

anonym_86a8bb
•
Včera o 10:08

Damini velmi pekne a kvalitne detske oblecenie

sissy27
•
Včera o 10:08
@martinmmartin

@martinmmartin chicken n chips si pamatam, mali najlepsie hranolky 😃 ale podla mna to nebolo pri tatre 🤔

victory1
•
Včera o 10:11
@anonym_602fd5

Mne chyba Carrefour, skoda, ze Slovaci vtedy este nedozreli na tu kvalitu, ktoru ponukal. A chyba mi aj Globus, ten je v Cechach, u nas nikdy nebol a za mna to je iny a lepsi koncept supermarketu ako vsetky co tu mame.

@anonym_602fd5 hej, Carrefour bol fajn, tiez ma mrzelo,ked ho zrusili..cerstve ryby na lade boli naozaj fajn, dcera milovala cerstve bagety, udeneho tuniaka...za mna naj kvalita..neda sa porovnat s Tescom, Kauflandom...

anonym_c91854
•
Včera o 10:23

@marsmykkok lifeline. Super veci mali

tzatzik
•
Včera o 10:27

Mne chýba Gate, zo všetkých pobočiek zostala tuším jedna v Avione a to mám úplne od ruky 😕 a tiež grécke bistro, čo bolo oproti Medickej, jediné, kde mali frapé a dalo sa tam požičať a hrať tavli ☹️

ibrunova
•
Včera o 10:28
@martinmmartin

@anonym_301d29 Asi mas pravdu. Otvorene oct 1996 a zatvorene kratko na to....ale prisaham ze si to pamatam medzi tatrou a hviezdou...asi som bol v stave zmeneneho vedomia vtedy

@martinmmartin na Štúrovej si ho pamätám aj ja. Niekedy v 1997 tam bol a potom zrazu zmizol.

anonym_301d29
•
Včera o 10:28

potraviny Delvita

anonym_f4ad21
•
Včera o 10:29

Mne chyba Pietro Filipi 🤷 a este jedna kaviaren v Presove, kde sa dali hrat stolové hry a ktoru pocas korony zatvorili natrvalo.

anonym_fe7601
•
Včera o 10:33

A ja citam zaniknute choroby ktore vam chybaju 🙈🙈
Idem si spravit kavu ….

sidicek
•
Včera o 10:33
@anonym_602fd5

@anonym_602fd5 tak to je pravda , prve adidasy kozene som si kupila prave na dovolenke v carrefoure, vsetci mi ich obzerali 🙂 potraviny ani nevravim , ale slovaci idu skor po cene ako kvalite

martinmmartin
•
Včera o 10:39
@ibrunova

@martinmmartin na Štúrovej si ho pamätám aj ja. Niekedy v 1997 tam bol a potom zrazu zmizol.

@ibrunova Pravda, Sturova to bola . Sa mi prehodila mentalna vyhybka

marsmykkok
autor
•
Včera o 10:39
@anonym_c91854

@anonym_c91854 áno, tam som tiež nakupovala a mala stade dosť vecí, fajn kvalita a pekný dizajn za primeranú cenu

marsmykkok
autor
•
Včera o 10:44
@martinmmartin

@martinmmartin tak tieto fast foody na americký štýl na Slovensku si razili cestu postupne. Dnes Kfc, MC Donald, Burger King fičí medzi ľuďmi, ale ešte tak 15 rokov dozadu to veľa ľudí odmietalo ako nezdravé (čo aj je nezdravé, ale nezdravé sú aj naše langoše, klobásy a podobné čo fičia dávno) 1996 bolo veľmi skoro aby také niečo uspelo aj v Bratislave.

mamatroch
•
Včera o 10:46
@anonym_602fd5

@anonym_602fd5 v com je iny ten koncept? nepoznam ten obchod

anonym_94cb47
•
Včera o 10:47
@anonym_c91854

@anonym_c91854 Next, Mark spencer

anonym_c54b3c
•
Včera o 10:47

Mne chybaju kamenne predajne Next a mala som rada aj M&S

grace55
•
Včera o 10:49

Presne, sko baby vyssie Marks&Spencer a Next, Lifeline, u nas v meste uz nie je Promod.

anonym_94cb47
•
Včera o 10:51
@grace55

Presne, sko baby vyssie Marks&Spencer a Next, Lifeline, u nas v meste uz nie je Promod.

@grace55 tiež Promod mám odtiaľ najkrajšie hrubé svetre a kardigany

nekonecna_katastrofa
•
Včera o 10:52

Carpisa, Tally Weijl and M&S.

anonym_d3ccac
•
Včera o 11:14

@marsmykkok Marks & Spencer

Strana
z4