Kde na Slovensku kúpiť byt do 50000 eur?
Vsetky schopne co nachadza, su v mestach ako Revuca, Dobsina, Slavosovce, Handlova, pri Rimavskej Sobote, a podobne. Pisu mi v skupinach, odradzaju, vraj vacsina su cig...i, alebo hladove doliny. No ja zijem na zapade a pri hranici, tu nic nie je, slabe platy a este k tomu ceny o 1/3 vyssie...kam by ste isli zit? Len nie vychod Trebisov a podobne, tam 100% nie
@anonym_autor fuu,co je 1.april?😂😂😂
@tundra Ne :D Je ich dost, ale keby som chcela mesto, kde nie su ehm spoluobcania, tak asi nic...
trojizbový v Medzilaborciach. Aj 50 tisíc bude veľa. Dnes o tom písali.
Ja by som pozrela za hranice
trojizbový v Medzilaborciach. Aj 50 tisíc bude veľa. Dnes o tom písali.
Ja by som pozrela za hranice
@anonym_dcf43f len tam je veľa spoluobčanov.
Nebolo by lepšie tých 50 000 použiť ako 20% k hypotéke a kúpiť si nehnuteľnosť v normálnom meste? A to hovorím ako človek, ktorý žil v Medzilaborciach
a co budes robit na takych miestach, aj ked byt kupis za lacno? ak mas moznost z domu, OK, otom kludne pozeraj nejake dediny v okoli napr. Sabinov, Lipany, priroda pekna, ale diery. kto ma vysoky plat, dobre pripojenie na inernet koli praci z domu a plne zuby miest to vyhladava. ale za 50 000 ani tam,
My sme za tuto sumu kupili dom,ale to bol rok 2013 odvtedy tie ceny isli niekolko nasobne hore,takze ani taky dom v takom stave ako bol ten nas dnes by som uz nikde nekupila.To iste plati aj o bytoch,a kupovat rychlo,rychlo lacny byt by si behom chvile velmi olutovala a uz zase tazko predavala.
Tak naozaj pouzi tu sumu ako 20percent,zober este hypo na 100 tisic a uz sa mozes kukat v lepsich mestach s lepsou moznostou na vsetko.
V nejakej hladovej doline plnej sociek, alkoholikov a dezolátov. Odporúčam socka okresy Revúca, Svidník, Medzilaborce, Snina. Enjoy it 😀
V nejakej hladovej doline plnej sociek, alkoholikov a dezolátov. Odporúčam socka okresy Revúca, Svidník, Medzilaborce, Snina. Enjoy it 😀
@insider555 prečo sú tieto okresy socka? Ak vieš robiť z domu, online, sú super. Ja milujem Kežmarok, Poprad, Svit.
@anonym_autor byt za 50 litrov bude v takej cene VZDY z nejakeho dovodu... takze ak popisujes problemy ake mas, tak neviem, co ine cakas od ineho miesta... tiez to bide hladova dolina, nic tam nebude a/alebo tam budu asociali...
Nebolo by lepšie tých 50 000 použiť ako 20% k hypotéke a kúpiť si nehnuteľnosť v normálnom meste? A to hovorím ako človek, ktorý žil v Medzilaborciach
@anonym_2f48ce lenže tú hypo treba aj splácať. Ak nemá nadštandardný príjem, tak nemá šancu to utiahnuť.
@anonym_autor Dobsina Slavosovce to mas uz vychod podla mna, tieto dve dediny su take odrezane v horach. To uz mas lepsie ten Trebisov, odtial aspon po rovine mozes dochadzat do roboty do KE.
@anonym_autor Dobsina Slavosovce to mas uz vychod podla mna, tieto dve dediny su take odrezane v horach. To uz mas lepsie ten Trebisov, odtial aspon po rovine mozes dochadzat do roboty do KE.
@ivana11155 preboha len Trebisov nie, to uz je jedna ciganska osada a cuduj sa svete, ceny bytov nehorazne.
Nove Zamky a okolie ?
Nove Zamky a okolie ?
@anonym_15773b za 50 nekupis ani garzonku... hladali sme a najlacnejsie isla neprerobena za 65tis.
Mozno skor Komarno... ale to fakt niet tam roboty
Nove Zamky a okolie ?
@anonym_15773b v lokalite LV-NZ sa dajú kúpiť malé domy do 50.
No mne to pripadá, že ideš z kaluže do blata. V tých lokalitách budú tiež slabé platy a práce malo. Viem to, lebo pochádzam z východu a odišla som na západ. Tu som sa vyšvihla oveľa rýchlejšia. Po 3 rokoch práce sme kúpili byt na hypotéku v BA. Keby ostanem tam, asi doteraz nemám nič. Len pre porovnanie, sestra tam ostala, za 3 roky nemá bývanie, zarába 950€ brutto odkedy nastúpila, žiadne zvýšenie. Ja za ten čas mám už 2100€ brutto. Nezačínala som na takom plate, ale mala som tu možnosti sa vyšvihnúť a stále to stúpa. Ona tie možnosti nemá, plánujú rodinu, vidím na nej, že zistila, že z toho platu jej ani materská poriadna nevyjde, už premýšľajú, že aspoň jej muž pôjde do zahraničia. Čiže realita, ona bude asi sama s dieťaťom a on bude v zahraničí. Mali sme chvíle, že sa tam vrátime, ale ja premýšľam aj pragmaticky.
Ak chceš miesto na východe bez Rómov je dedina Vlachovo kde od tragickej krčmovej bitky v roku 1967 nebýva ani jeden róm.
V deň pohrebu mladého muža dedinčania zrovnali osadu so zemou a ženy s vidlami bránili príchodu príslušníkom verejnej bezpečnosti. Okolo 350 Rómov utieklo do lesa a potom ich prijali v Olomouci.
Ak chceš miesto na východe bez Rómov je dedina Vlachovo kde od tragickej krčmovej bitky v roku 1967 nebýva ani jeden róm.
V deň pohrebu mladého muža dedinčania zrovnali osadu so zemou a ženy s vidlami bránili príchodu príslušníkom verejnej bezpečnosti. Okolo 350 Rómov utieklo do lesa a potom ich prijali v Olomouci.
@anonym_b5cb95 kriste...
A tak neprerobena garzonka by sa snad dala kupit, aj inde, ako pises, ze nechces. Len treba hladat. A ak mas 50, tak dober uver 15 a mas veeelky vyber. 15 rozlozis na 30 rokov a ani nevies, ze splacas
A tak neprerobena garzonka by sa snad dala kupit, aj inde, ako pises, ze nechces. Len treba hladat. A ak mas 50, tak dober uver 15 a mas veeelky vyber. 15 rozlozis na 30 rokov a ani nevies, ze splacas
@anonym_b27937 Lenze tu je problem. Ja NEMAM ja mam 20 a idem doberat 30 na hypo. Nemam kde byvat, najom vysoky 500, vyplata 900. Ja som zufala.
@anonym_b27937 Lenze tu je problem. Ja NEMAM ja mam 20 a idem doberat 30 na hypo. Nemam kde byvat, najom vysoky 500, vyplata 900. Ja som zufala.
@anonym_autor to som nevedela, myslela som, ze mas 50 a nechces sa zadlzit.
@anonym_autor to som nevedela, myslela som, ze mas 50 a nechces sa zadlzit.
@anonym_b27937 Kiezby.
@anonym_autor tak rovnakú výplatu, ak nie menšiu, hľadaj aj na východe. Alebo myslíš, že tam odrazu zarobíš 1500? V tých malých obciach, ktoré si vymenovala? Možno tak aby si mala vysokokvalifikovanú profesiu, alebo nejakú prácu na HO. Ale ak to nemáš, tak sa môžeš s vyšším platom rozlúčiť...
@anonym_autor tak rovnakú výplatu, ak nie menšiu, hľadaj aj na východe. Alebo myslíš, že tam odrazu zarobíš 1500? V tých malých obciach, ktoré si vymenovala? Možno tak aby si mala vysokokvalifikovanú profesiu, alebo nejakú prácu na HO. Ale ak to nemáš, tak sa môžeš s vyšším platom rozlúčiť...
@anonym_17a315 ja neriesim plat. Ja sa musim zbavit prenajmu. Riesim novu pracu na HO
Ziar nad Hronom 38400 eur, 23m2, zrekonstruovana garzonka

@anonym_autor fuu,co je 1.april?😂😂😂