icon

Kde na Slovensku kúpiť byt do 50000 eur?

17. júl 2026

Vsetky schopne co nachadza, su v mestach ako Revuca, Dobsina, Slavosovce, Handlova, pri Rimavskej Sobote, a podobne. Pisu mi v skupinach, odradzaju, vraj vacsina su cig...i, alebo hladove doliny. No ja zijem na zapade a pri hranici, tu nic nie je, slabe platy a este k tomu ceny o 1/3 vyssie...kam by ste isli zit? Len nie vychod Trebisov a podobne, tam 100% nie

anonym_16005e
17. júl 2026
anonym_16005e
17. júl 2026
anonym_9c3e0d
17. júl 2026

Ked je sama, tak starsi dom isto nie.
Ale teda som prekvapena,ze trojizbak do 50 000. Pani moji, u nas o sto viac. A to sme prdel sveta.

anonym_110dc0
17. júl 2026

prepac, ale mas 900 plat a hladas HO? HO si najdes, ak nieco ponuknes zametsnavatelovi, dnes uz nema HO kazdy, ako v case covidu. a ak teraz mas 900 plat, tak pravdepodobne nerobis uzko specialozovanu pracu, nenajdes tale benefity. a duplom nenajdes niekde v dierach, kde su lacne byty.

anonym_16005e
17. júl 2026
@anonym_9c3e0d

Ked je sama, tak starsi dom isto nie.
Ale teda som prekvapena,ze trojizbak do 50 000. Pani moji, u nas o sto viac. A to sme prdel sveta.

@anonym_9c3e0d ale cena 37000e za dom, ono vždy je lepšie ísť a obzrieť na mieste... Co by bolo lepšie ale dlhodobo sledujem, že LV majú asi najnižšie ceny na SVK.

anonym_9c3e0d
17. júl 2026

https://www.nehnutelnosti.sk/vysledky/byty/pred...
Tu mozes vyberat. Ked mas HO, tak ti je asi jedno, ze su to mesta, kde tazsie najdes pracu. A su tam aj pekne byty.

anonym_3f44e2
17. júl 2026

https://www.nehnutelnosti.sk/detail/Juf9JA6gL4z...

3 izbový byt 19,200,-€, okres Poltár, nie je to na východe čo bola tvoja podmienka. Ani úver by si si nemusela brať, vždy lepšie ako starý dom kde treba neskutočné investície. A zbavila by si sa podnájmu. A to vyzerá naozaj celkom slušne pekne, žiadna rozbitá chajda v pôvodnom stave.

petronelag
17. júl 2026
@anonym_3f44e2

https://www.nehnutelnosti.sk/detail/Juf9JA6gL4z...

3 izbový byt 19,200,-€, okres Poltár, nie je to na východe čo bola tvoja podmienka. Ani úver by si si nemusela brať, vždy lepšie ako starý dom kde treba neskutočné investície. A zbavila by si sa podnájmu. A to vyzerá naozaj celkom slušne pekne, žiadna rozbitá chajda v pôvodnom stave.

@anonym_3f44e2 Kto pozná toto okolie tak Hrnčiarská Ves, okr. Poltár je malá dedina, nie je tam žiaden závod a dosť rómov.

anonym_17a315
17. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_17a315 ja neriesim plat. Ja sa musim zbavit prenajmu. Riesim novu pracu na HO

@anonym_autor ak riešiš novú prácu, tak hypotéku ti tak skoro nedajú. Ja by som na tvojom mieste riešila prácu vo väčšom meste a skôr západ SR.

anonym_acb088
17. júl 2026
@petronelag

@anonym_3f44e2 Kto pozná toto okolie tak Hrnčiarská Ves, okr. Poltár je malá dedina, nie je tam žiaden závod a dosť rómov.

@petronelag no ved ta smiesna cena za trojizbak musi mat svoju dan 🙂

autor
17. júl 2026
@anonym_17a315

@anonym_autor ak riešiš novú prácu, tak hypotéku ti tak skoro nedajú. Ja by som na tvojom mieste riešila prácu vo väčšom meste a skôr západ SR.

@anonym_17a315 Mam ju schvalenu.

patrike
17. júl 2026

Ked sa nieco stane s tym tvojim zazracnym HO, z platu ktoreho zobres o byt za 50 000, tak potom co ? Budes priviazana vlastnictvom nehnutelnosti a byvanim v regione, kde su nizke ceny bytov prave kvoli mixu nedostatku prace, Ciganov a zlej dopravnej dostupnosti.
Lekarov budes riesit ako ? Auto mas ?

patrike
17. júl 2026
@anonym_acb088

@petronelag no ved ta smiesna cena za trojizbak musi mat svoju dan 🙂

@anonym_acb088 Tam je este aj dan z blbosti zahrnuta.

zltalienka
17. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_b27937 Lenze tu je problem. Ja NEMAM ja mam 20 a idem doberat 30 na hypo. Nemam kde byvat, najom vysoky 500, vyplata 900. Ja som zufala.

@anonym_autor chodte do podnajmu 2 alebo 3 zeny spolu. Malo by vas to vyjst lacnejsie. Aktualne Ti financne nevychadza byvat sama.

luccys
17. júl 2026
@patrike

Ked sa nieco stane s tym tvojim zazracnym HO, z platu ktoreho zobres o byt za 50 000, tak potom co ? Budes priviazana vlastnictvom nehnutelnosti a byvanim v regione, kde su nizke ceny bytov prave kvoli mixu nedostatku prace, Ciganov a zlej dopravnej dostupnosti.
Lekarov budes riesit ako ? Auto mas ?

@patrike Hlavne, ona ten HO este nema😬

bosorkabb
17. júl 2026

Tie ceny sú tam preto také nízke pretože tam nieje práca.
Ak teraz na západe máš 900 eur nečakaj že v hladovej doline to bude viac. HO môže byť dočasné.
Prečo nepozeráš radšej chalupy blízko BA? Okolie Galanty,Šale napríklad.
A možno nepotrebuješ ani hypotéku.

anonym_6148fd
17. júl 2026
@insider555

V nejakej hladovej doline plnej sociek, alkoholikov a dezolátov. Odporúčam socka okresy Revúca, Svidník, Medzilaborce, Snina. Enjoy it 😀

@insider555 preco? mas skusenost? trochu si sa sekol,lebo taky okres Svidnik je dlhodobo okres s najnizsou kriminalitou na Slovensku.

anonym_918fdd
17. júl 2026

@anonym_autor nechceš skúsiť napríklad Bratislava a spolubyvanie

insider555
17. júl 2026
@anonym_6148fd

@insider555 preco? mas skusenost? trochu si sa sekol,lebo taky okres Svidnik je dlhodobo okres s najnizsou kriminalitou na Slovensku.

@anonym_6148fd To určite 😀

rozculena
17. júl 2026
@anonym_b5cb95

Ak chceš miesto na východe bez Rómov je dedina Vlachovo kde od tragickej krčmovej bitky v roku 1967 nebýva ani jeden róm.
V deň pohrebu mladého muža dedinčania zrovnali osadu so zemou a ženy s vidlami bránili príchodu príslušníkom verejnej bezpečnosti. Okolo 350 Rómov utieklo do lesa a potom ich prijali v Olomouci.

@anonym_b5cb95 na googli o tom nie je ani čiarka

rozculena
17. júl 2026
@insider555

anonym_1ad472
17. júl 2026
@anonym_autor

@tundra Ne :D Je ich dost, ale keby som chcela mesto, kde nie su ehm spoluobcania, tak asi nic...

@anonym_autor najlacnejsie ozaj dalekhy vychod pri UK hranici alebo dole Roznava a spol, staci si pozriet, kde mas najvyssiu nezamestnanost..a pardon, este mozno V Ba je pentagon...

anonym_6148fd
Autor odpoveď zmazal
anonym_6148fd
Autor odpoveď zmazal
anonym_6148fd
17. júl 2026
@insider555

@insider555 na stranke ministerstva si popozeraj mapky za posledne roky.analyzy citat mozno nevies..tu svetlozlte je najnizsia kriminalita ,vies?a okres Svidnik najdes,ci?take to najsvetlejsie na mape hore

anonym_b5cb95
17. júl 2026
@rozculena

@anonym_b5cb95 na googli o tom nie je ani čiarka

@rozculena google nemusí poznať udalosti pred 59 rokmi ale niečo sa podarilo aj tak nájsť, viac iste bude v obecnej kronike, podľa toho čo dovolila vtedajšia cenzúra alebo sa spýtaj miestnych
https://www.vlachovo.sk/data/page/vlachovo.sk/1...
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fb...

margotka17
Včera o 09:16

@anonym_autor no v Trebišove 2 izbový cca 70.000 tak neviem, mozno garsónku niekde áno.

anonym_e9dd78
Včera o 10:48

Aj tie hladove doliny predavaju byty za vela penazi. Lacne su max v osadach, tam som videla domy za 10 000 ale 5000ciganov ako bonus

procrastique
Včera o 11:58

Tu si vieš pozrieť v podstate všetko čo sa dá za tú sumu kúpiť:
https://www.nehnutelnosti.sk/vysledky/predaj?ca...

anonym_08c47a
Včera o 16:27
@anonym_b5cb95

Ak chceš miesto na východe bez Rómov je dedina Vlachovo kde od tragickej krčmovej bitky v roku 1967 nebýva ani jeden róm.
V deň pohrebu mladého muža dedinčania zrovnali osadu so zemou a ženy s vidlami bránili príchodu príslušníkom verejnej bezpečnosti. Okolo 350 Rómov utieklo do lesa a potom ich prijali v Olomouci.

@anonym_b5cb95 Ta to asi fakt lenbtak s ciganmi treba jednat. Neskutocna cvarga a ovladla uz pomaly cely vychod. Otras.