icon

Krátkodobý prenájom na 6 mesiacov. Kde hľadať?

Včera o 07:23

Potrebujeme nájsť krátkodobý prenájom na 6 mesiacov kým dokončíme výstavbu domu. Ale je to nemožné 🙈 V živote som nebývala v podnájme, 150 000€ na účte a my nebudeme mať kde bývať. Ešte k tomu sme rodina s dieťaťom a mačkou tak sa všetci tvária ako keby sme boli odpad 😀

Strana
z3
anonym_948506
Včera o 13:07
@anonym_autor

@anonym_948506 Ja som napísala, že prinajhoršom. Nemusíš sa báť, v tvojom ťažko nadobudnutom majetku bývať nebudem 🙂 Inak sranda, že napríklad v Čechách je protizákonne záujemcu odmietnuť na základe chovania zvieraťa ale my sme tu zase vymysleli lietadlo 🫠

@anonym_autor hej som rada ze nebudes u mna, a ano, vela sme poctivo pracovali, aby sme mohli vziat hypo na byt na prenajom. 🙂
Chod byvat do ciech na ten cas ked je to tam lepsie 🤷

autor
Včera o 13:17

Vidíš a my sme poctivo pracovali aby sme si vedeli postaviť dom bez hypoteky 🙂 A to všetko s mačkou 😱😱😱🤣

anonym_21c0f5
Včera o 13:20
@anonym_autor

@anonym_95335d Bolo to tak v pláne ale nakoniec sa im zmenila situácia a potrebujú sa nasťahovať čím skôr. Verím, že nájdeme niečo aj s mačkou, ona je dosť naviazaná, naposledy tyzden nejedla kým sme boli na dovolenke 🙈

@anonym_autor v takomto prípade ako ste vy sa nehnuteľnosti predávajú za nižšiu cenu s tým, že v zmluve je uvedené, že môžte zostať v byte bývať na určitý čas potrebný na dokončenie vášho nového domu, bytu...

zuzanka.zuzu
Včera o 13:26
@anonym_ca740d

@zuzanka.zuzu tak ono ešte existuje sociálka kde sa dá podať podnet a oni si pridu preveriť
.. neplatiči, nedodržujú zmluvu, budú si pýtať posudok z mesta, školy, škôlky.,. A môžu dieťa umiestniť do náhradnej starostlivosti keďže mu rodičia nie sú schopní zabezpečiť domov
Vedia robiť lajstre s ľuďmi aj na základe nezmyselneho anonymu

@anonym_ca740d čože??? 😀 vieš o tom že aj bezdomovci majú deti a nikto im ich neberie? aj zlodeji, vrahovia, tyrani... kde by prosím ťa umiestnili všetky deti ľudí ktorí niekoho odrb*li alebo nedodržali zmluvy? 😀 nesranduj, menej amerických filmov odporúčam 😀 ale nechcem to tu autorke spamovať, nezávidím jej, držím palce aby niekoho zohnala

anonym_ca740d
Včera o 13:31
@zuzanka.zuzu

@anonym_ca740d čože??? 😀 vieš o tom že aj bezdomovci majú deti a nikto im ich neberie? aj zlodeji, vrahovia, tyrani... kde by prosím ťa umiestnili všetky deti ľudí ktorí niekoho odrb*li alebo nedodržali zmluvy? 😀 nesranduj, menej amerických filmov odporúčam 😀 ale nechcem to tu autorke spamovať, nezávidím jej, držím palce aby niekoho zohnala

@zuzanka.zuzu ye vrahovia 😂 no jasne, vraha nechaju doma sediet s detmi...😀 alebo odsúdeneho zlodeja ... A ak niekto nahlasi ze bezdak ma dieta na ulici, alebo su deti preukazatelne tyrane tak beru, to si pis ...ale nebudeme to rozoberat tu, o tom diskusia nie je

anonym_15c6b5
Včera o 13:33
@anonym_727543

@anonym_15c6b5 airbnb? tak urciteeeee.... a po polroku ich odtial s deckom nedostane, na toto nikto co len trochu pri zmysloch nepristane.

@anonym_727543 niekto nevie ako fungujú zmluvy o krátkodobom prenajme? 🙄 normálne ich aj s dieťaťom vyšupnú von, aj keď nemám pocit, že by bola autorka z tých, koho treba odtiaľ vyšupnúť.

anonym_512361
Včera o 14:27
@anonym_autor

Vidíš a my sme poctivo pracovali aby sme si vedeli postaviť dom bez hypoteky 🙂 A to všetko s mačkou 😱😱😱🤣

@anonym_autor mám 3i byt v centre TN na prenájom. Ale s mačkou to bude za príplatok. Ak máš záujem, píš.

anonym_7bfa88
Včera o 14:43
@zuzanka.zuzu

@zuzanka.zuzu pracujem na obci a poznam rodiny z ktorých odobrali deti v jednom prípade bývali nelegálne v polorozpadnutej chajde(3deti), v druhom (4 deti)síce z vonku normálnej nehnuteľnosti ALE vo vnútri špina a dlhodobo nemali prúd, kúrili nábytkom, starými handrami ktoré podostávali atd. V oboch prípadoch sa zanedbáva školská dochádzka

autor
Včera o 15:15
@anonym_512361

@anonym_autor mám 3i byt v centre TN na prenájom. Ale s mačkou to bude za príplatok. Ak máš záujem, píš.

@anonym_512361 ďakujem za ponuku, riešim teraz jeden byt s majiteľkou z vedľajšej ulice, tak keby to nevyšlo tak píšem 🙂

autor
Včera o 15:16
@anonym_15c6b5

@anonym_727543 niekto nevie ako fungujú zmluvy o krátkodobom prenajme? 🙄 normálne ich aj s dieťaťom vyšupnú von, aj keď nemám pocit, že by bola autorka z tých, koho treba odtiaľ vyšupnúť.

@anonym_15c6b5 Naozaj sa neplánujem usadiť niekomu v 1-2 izbovom byte 🤣

zuzanka.zuzu
Včera o 15:28
@anonym_7bfa88

@zuzanka.zuzu pracujem na obci a poznam rodiny z ktorých odobrali deti v jednom prípade bývali nelegálne v polorozpadnutej chajde(3deti), v druhom (4 deti)síce z vonku normálnej nehnuteľnosti ALE vo vnútri špina a dlhodobo nemali prúd, kúrili nábytkom, starými handrami ktoré podostávali atd. V oboch prípadoch sa zanedbáva školská dochádzka

@anonym_7bfa88 a? čo to má s čím spoločné?

anonym_119f9f
Včera o 16:00

@anonym_autor ked mas moja 150 000€ na ucte a uz dom dokoncujes, tak mozes ist byvat rovno aj do hotela socialna chudinka, umelo sa nam tu priklaslujes ale v skutocnosti mas max 1500€ na dva mesiace, dalsia traposka ktora len spamuje ze ako sa ma, este napis ze mas 3 investicne byty a ze nemas aj tak kde byvat, hned ti poslem Neurol.

bielasovicka
Včera o 16:14

@anonym_autor a kde je rodina? To nemáte nikoho, babky, dedko, mamu, otca, svokru, svokra, súrodencov atď.... Ved by vás určite prichylili na tých pár mesiacov.

autor
Včera o 16:22
@bielasovicka

@anonym_autor a kde je rodina? To nemáte nikoho, babky, dedko, mamu, otca, svokru, svokra, súrodencov atď.... Ved by vás určite prichylili na tých pár mesiacov.

@bielasovicka Svokrovci bývajú v 1 izbovom byte a moja mama býva 40km ďaleko v 2 izbovom byte. Takže keby toto bola možnosť tak nepíšem sem 🫠

autor
Včera o 16:23
@anonym_119f9f

@anonym_autor ked mas moja 150 000€ na ucte a uz dom dokoncujes, tak mozes ist byvat rovno aj do hotela socialna chudinka, umelo sa nam tu priklaslujes ale v skutocnosti mas max 1500€ na dva mesiace, dalsia traposka ktora len spamuje ze ako sa ma, este napis ze mas 3 investicne byty a ze nemas aj tak kde byvat, hned ti poslem Neurol.

@anonym_119f9f juj ale pukneš ako kliešť od závisti 😁 Mala si sa v živote viac snažiť mohla si mať aj ty. A nie, nemám 3 investičné byty 🫠

anonym_119f9f
Včera o 16:46
@anonym_autor

@anonym_119f9f juj ale pukneš ako kliešť od závisti 😁 Mala si sa v živote viac snažiť mohla si mať aj ty. A nie, nemám 3 investičné byty 🫠

@anonym_autor nepuknem od ziadnej zavisti, kludne sa s tymi 150 000€ aj zadrhni, ale ved sama si sa nam tu musela pochvalit ze ich mas, no tak ich mas ale si zaroven taka hlupa a leniva ze si nevies najst prechodne byvanie a k rozumu ti nepomoze ani pol miliona, dalsia sliepka na bidielku...

autor
Včera o 16:53
@anonym_119f9f

@anonym_autor nepuknem od ziadnej zavisti, kludne sa s tymi 150 000€ aj zadrhni, ale ved sama si sa nam tu musela pochvalit ze ich mas, no tak ich mas ale si zaroven taka hlupa a leniva ze si nevies najst prechodne byvanie a k rozumu ti nepomoze ani pol miliona, dalsia sliepka na bidielku...

@anonym_119f9f ďakujeme, že si sa nám tu predstavila 🙂
Zadrhnem, budem pri tom na teba myslieť 🙂🫶

anonym_119f9f
Včera o 16:58
@anonym_autor

@anonym_119f9f ďakujeme, že si sa nám tu predstavila 🙂
Zadrhnem, budem pri tom na teba myslieť 🙂🫶

@anonym_autor výborne😉

kulumulu123
Včera o 17:14
@anonym_autor

@chocolate_cake skúsim obvolat aj také kde píšu, že minimálne rok. Možno povolia. Len ja sa zas obavám toho aby nám vrátili depozit, lebo viem, že sú rôzni špekulanti a na tejto strane brehu.

@anonym_autor skus niečo Airbnb a pod myslím ze sa da dohodnúť aj cena lepšia ak im pjvies že tam budeš x mesiacov nie týždeň ako sa tieto byty prenajímajú

autor
Včera o 17:37
@kulumulu123

@anonym_autor skus niečo Airbnb a pod myslím ze sa da dohodnúť aj cena lepšia ak im pjvies že tam budeš x mesiacov nie týždeň ako sa tieto byty prenajímajú

@kulumulu123 Áno, už som tak v kontakte s jednou pani a vyzerá, že to klapne 🙏🏻

Strana
z3