Lacné pozemky v Dubníku. Aké je bývanie v obci?
Ahojte nasla som lacne pozemky v Dubniku pri NZ ako sa v obci zije? Priamo NZ su mi drahe. Byty najomne tiez v NZ drahe preto uvazujeme pozemok a stavat mensi domcek. Aj Jasova, Kolta, Pribeta kludne ak viete poradit.
sice tam nebyvam, ale kamoska tam byvala... auto pre oboch rodicov bude asi nutnost...plus dochadzanie dost limitovane - ale hovorim, nebyvam tam, skor je to len info od kamosky z cias ked tam byvala
@katkaseiner dakujem. Tak auta mame aj teraz dve cize to je fajn. Dochadzanie do skoly akceptujem, zakladna skola je tam az po 9 rocnik co je super. Skor ma zaujima atmosfera? Ludia a vztahy? Viem ze tam ziju aj romovia, su slusni?
@katkaseiner dakujem. Tak auta mame aj teraz dve cize to je fajn. Dochadzanie do skoly akceptujem, zakladna skola je tam az po 9 rocnik co je super. Skor ma zaujima atmosfera? Ludia a vztahy? Viem ze tam ziju aj romovia, su slusni?
@anonym_autor to neporadim ci su tam romovia slusny. Zial tych je vsade vela.
Ja side byvam trochu dalej, ale okrem ceny nehnutelnosti sleduj aj to ci je v obci kanalizacia (konkretne neviem ci tam je), pretoze len odvoz odpadovej vody je strasne drahy - v nasej dedine platime 60E a ta cena je uz s dotaciou. Kolega byva pri Senci v jednej dedinke a plati 120E za jeden vyvoz... Na toto by som si davala pozor.
Napríklad Bánov je fajn dedina, ale je tiež trochu drahšia ..

sice tam nebyvam, ale kamoska tam byvala... auto pre oboch rodicov bude asi nutnost...plus dochadzanie dost limitovane - ale hovorim, nebyvam tam, skor je to len info od kamosky z cias ked tam byvala