Prenájom relaxačného miesta na airbnb pri prírode: Oplatí sa?
So sestrou mame pozemok. Pred par rokmi sme tam dali priniest taky box velkosti jednej izby, ze tam budeme chodit oddychovat. Nemame vsak na to cas, chodime tam len upratovat. Koncom minuleho roka sme premyslali, co s tym, ze to asi predame. Ludia reagovali na inzerat, ale vacsine vadilo, ze na pozemku je ten box a oni chcu stavat dom, ja som vsak pozemok chcela predat aj s boxom. Potom mi volalo este kopec realitakov a ludi, ktori sa silou mocou snazili zjednavat cenu. Nepredali sme to a sestra povedala ze ona by vlastne aj bola radaej keby sme si to nechali. Je nam ale luto to len tak udrziavat a platit energie, ked to tam len stoji a plus je to na dobrom mieste, v blizkosti prirody, na kopci s vyhladom na lesy. Preto sme dostali napad, ze to skraslime, vyzdobime, kupime virivku, urobime terasu a prenajimali by sme to ako airbnb ako miesto na relax napriklad na vikend. Obavam sa vsak, ze do toho dame peniaze a nebude dopyt. 5 hviezdickovy hotel z toho nebude, vieme zabezpecit len cistotu a pekne prostredie. Myslite, ze by sa nieco take oplatilo skusit?
Lenze nikto ti nezaruci, ci to pojde. Neskusis, nevies... Musis sama zvazit, aku budes mat reklamu, vydavky s tym. Ak je to bez hygienickeho zazemia, pochybujem, ze bude dopyt.
Plus urcite to nemozes robit len tak na cierno, bez zmluv....
V akej lokalite to máte? To je myslím kľúčové pri stavaní takéhoto biznis plánu

@anonym_autor videl som na nete vela takych projektov,klucova je oblast a sluzba,ako to budete robit.Tu je nieco podobne na inspiraciu,vidis v kalendari aj obsadenost.
https://maringotkanaluke.sk/