Prenájom trojizbového bytu bez televízora a internetu
Zdravím, chcem sa opýtať. Dá sa prenajať respektíve nájdu sa nejaké osoby, ktoré pôjdu do kompletne prerobeného bytu, no nieje tam televízor ani chladnička ani internet. Chladnička by sa nejak poriešila ale ten zvyšok. Či sú ľudia ochotní aj také zobrať. Je tam gauč manželská posteľ práčka a skrine. Aký je teda dopyt, čo musí spĺňat byt, aby sa to prenajalo a mali ľudia záujem
my sme byvali v starom vybyvanom byte a ziadni problemovi najomnici sme neboli. Ale uz chapem preco si mladi nevedia nasetrit na byt, ked musia byvat v drahom najme s luxusnym vybavenim. Za ten cas v najme sme si z 0 uspor nasetrili 20 % na zaklad hypoteky a teraz si preratajte ked mladi potrebuju hned vsetko luxusne a potom tu lamentuju ze tych 20% nenasetria, A niekto bude argumentovat ze byty boli lacne, NEBOLI. Aj nas plat bol vtedy tretinovy oproti terajsku. Mladi si myslia ze sme dostali zadarmo asi.
@anonym_bde753 to že vy ste neboli problémoví neznamená, že tí problémoví nemali záujem o lacné ubytovanie, že ...
Že chýba tv alebo internet by mi nevadilo. Ak by nebola chladnička to by mi vadilo
my sme byvali v starom vybyvanom byte a ziadni problemovi najomnici sme neboli. Ale uz chapem preco si mladi nevedia nasetrit na byt, ked musia byvat v drahom najme s luxusnym vybavenim. Za ten cas v najme sme si z 0 uspor nasetrili 20 % na zaklad hypoteky a teraz si preratajte ked mladi potrebuju hned vsetko luxusne a potom tu lamentuju ze tych 20% nenasetria, A niekto bude argumentovat ze byty boli lacne, NEBOLI. Aj nas plat bol vtedy tretinovy oproti terajsku. Mladi si myslia ze sme dostali zadarmo asi.
@anonym_bde753 ak považuješ telku, vybavenú kuchyňu a posteľ, na ktorej sa vyspíš za luxus, tak si asi luxus nikdy nevidela.
@anonym_autor po skusenostiach by som tv uz vobec nekupovala. my sme do oboch bytov po rekonstrukcii kupili nove, nie zrovna lacne tv a v oboch bytoch mame mlade pary, ktore tie tv za rok ani nezapli. internet sme rovnako neriesili, pretoze pri predchadzajucich podnajomnikoch sme mali skusenosti, ze uprednostnili svoj vyber dodavatela internetu. komplet zariadena kuchyna je samozrejmost. vo finale je dolezite, kde byt prenajimas. ak v krajskom meste, tak prenajmes bez problemov aj holobyt. a urcite nie sockam ci fetakom. mlade pary uprednostnuju vlastny nabytok podla svojho gusta. ak mas byt niekde v zapadakove a je vacsia ponuka ako dopyt, tak byt musis na kompletku zariadit.
@anonym_bde753 ale platili ste menej.
A tu sa pýta prenajímateľ čiže pre neho je výhodné prenajímať drahšie aj za cenu chladničky a internetu. Budú sa mu hlásiť majetnejší ľudia.
@anonym_autor my sme si internet a TV riesili sami aj v nezariadenom aj v zariadenom byte 🙂
@anonym_autor my prenajimame niekolko bytov, a chladnicka, pracka, internet je nutnost. Telku nechcel nikto.
@anonym_autor My prenajime tak, ze internet si riesi vzdy najomnik. Ostatne tam samozrejme je. Lebo ako sa nájomník bude stahovat so spotrebicom, ked vacsinou to uz v najmoch je automaticky? Jedine, ze najomca odkupi od najomnika za dohodnutu sumu potom.
@anonym_autor Chladnička je dosť podstatná.

Keď som pred 7 rokmi bola v podnájme internet som si poriesila ja, telku som nemala a chladničku sa mi marí že som doniesla svoju. Z druhej ruky, nepotrebovala som veľa.