Zvolen alebo Banská Bystrica na bývanie
Ak by ste si mali vybrať medzi týmito mestami na bývanie v byte, ktoré by to bolo? Zvolen alebo BB? Prosím napíšte aj dôvody. Ďakujem, neviem sa rozhodnúť. Manželia, nad 32 rokov, manžel práca v zahraničí, ja HO. Takže prácu neriešime, ani deti.
Tiež BB lebo sa mi Zvolen nepáči
Tiež BB lebo sa mi Zvolen nepáči
@maminastatinom
@glorikarebeka
Baby a kde presne v BB ? Ktorá časť je naj ?
@anonym_autor Mám rada BB, z ktorejkoľvek časti máš blízko prírodu v pešej dostupnosti. Napríklad zo Sásovej chodíme pešo do mesta + pešo smer Šachtičky, alebo Selčiansky diel, Sásovská dolina, Bánoš... Bicyklom cez mesto a popri Hrone buď smer Slovenská Ľupča alebo na Zvolen, alebo Laskomer.
@maminastatinom
@glorikarebeka
Baby a kde presne v BB ? Ktorá časť je naj ?
@anonym_autor ja som bývala v centre a potom v Radvani (Kráľová)- tu sme volili preto, lebo sme to mali na smer na ktorý sme cestovali. Zvažovali sme aj Fončordu (Sásová sa mi nepáčila a robila nám dlhšiu trasa zbytočne), ale nakoniec vyhralo miesto podľa výberu bytu.
Za mňa Zvolen žili sme tam pár rokov krásna nostalgia na mňa ide s toho raz sa tam chcem vrátiť určite aj okolie je pekne navyše aj BB je blízko ono každému sadne niečo iné takže je to individuálne pre mňa je to skôr Zvolen pre niekoho to môže zas Bystrica.
Pre mňa je Zvolen taká srdcovka prežili sme tam veľa pekných chvíľ z rodinou prechádzky na pustý hrad alebo na Sliač do BB sme chodievali celé okolie je nádherné myslím všeobecne aj BB aj ZV ale ako som spomínala každému sa páči niečo iné .

@anonym_autor ja BB, roky som tam žila v byte, teraz žijem v okolí v dome, ZV mám bližšie ale radšej chodím do BB kvôli všetkému. Zvolen sa mi nepáči.