icon

Čo jedia vaše deti v reštauráciách?

majkamajusqa
13. feb 2026

Robim si taky maly prieskum. Pri malych detoch, ktore si este nevedia vybrat( teda vyberate vy) - a pri vacsich ktory vedia co chcu a vyberu si sami.

Budem vam velmi vdacna

Strana
z5
anonym_1ebdfb
Včera o 16:07

masko s ryzou, spagety, palacinky, pizza...z polievok vyvar, alebo paradajkovu polievku

anonym_69d662
Včera o 16:22

@majkamajusqa mám 5 ročnú a 6 ročného syna . Mala zje všetko čo nezje ju a syn keď niekam ideme si sadnúť tak jedine halušky bryndzové hranolky neznáša aj tie nugetky

blackcat8885
Včera o 18:28

Nugetky, pizza, hranolky, palacinky 😄 všetko nezdravé ale tak raz za čas môže viem že napr nejaké mäso s ryžou mi doma zje ale v reštaurácii by pravdepodobne nejedol

kris_tin257
Včera o 18:32

Ryža s maskom, rizoto alebo špagety. Alebo vývar/rezancovu polievku 😊 veľmi výnimočne pizzu keď sme na dovolenke a nič lepšie v okoli nie je

anonym_211d0e
Včera o 18:46
@simona20201309

@anonym_211d0e trapnejsi komentar tu este neodznel

@simona20201309 Je to pravda? Je. Sorry, ale zapad krajiny bol vzdy a zostane bohatsi.
Ked niekdo okomentuje, ze sliziky pripominaju sliz, tak nech sa paci. 😁

pink_lady
Včera o 20:12

hranolky...ine ako zemiaky nemoze takze ...zemiaky na vsetky sposoby vratane chipsov 🙈

anonym_05d4bd
Včera o 20:27
@viestta

@anonym_2dccaa nie, nepozerame, ale ked sedime pri stole so spolocnostou, tak dieta vidi co ini maju na tanieri. Tak sa moje dieta v restauracii naucilo jest kapustu, lebo videlo, ze jeho stryko ma na tanieri cervenu kapustu, tak aj on chcel. Pred tym doma kapustu nedal ani do ust, bolo uplne jedno aka a ako bola upravena. Od babky obkukal plnenu papriku, co tiez odhodlane a statocne odmietal jest niekolko rokov aj ked sme ju doma bezne mali. A ani my doma nugetky nerobime, ale rezne ano, tak raz za 3 mesiace. (a teraz neviem ci kvoli tomu sa mam ist hanbit do kuta...)

@viestta raz za tri mesiace 😂😂 to koho tu chceš opiť rožkom 😂😂

emjee
Včera o 21:29

v 3,5r na all inclusive cely cas ryza s kecupom resp. hranolky s kecupom
neskor pridal bryndzove halusky (bez slaniny, bez pazitky), paradajkovu polievku, cestoviny s paradajkovou omackou, kuracie maso a sladke jedla typu parena buchta, palacinky
teraz (17r) uz zje takmer vsetko, vybera si spravidla maso s hranolkami, kebab, spagety, pizzu a zje aj zeleninovu oblohu

popcorn2myska
Včera o 21:42

@majkamajusqa ako to tu tak čítam, tak špagety sú "detské národné jedlo" 😃Moje si vyberalo hlavne malú porciu,a keďže detské porcie sú len vo väčších reštikách a menu pre nich je smutne fasfoodové,jedli sme 2 polievky a 1 hlavné jedlo,dali nám 2 príbory. S príborom vie od 3 rokov,takže ja som sa nebála s ním chodiť ani do lepšej reštiky.Jeho obľúbené sa stalo kuracie,brokolica,syrová omáčka,cestoviny..BROKOLICA😯

viestta
Včera o 21:47
@anonym_05d4bd

@viestta raz za tri mesiace 😂😂 to koho tu chceš opiť rožkom 😂😂

@anonym_05d4bd ked myslis

anonym_9f60b4
Včera o 22:03

Moj syn si posledne vzdy vybera bryndzove pirohy 😂 🇸🇰 Ma 5 rokov. Predtym chcel langos + paradajkovu polievku. A my sme mu objednsvali cestoviny alebo rizoto. Alebo jedol hlavne jedlo so mnou a dve polievky sme mali.

mariafilip
Včera o 22:05

Vzhladom na alergie nasich deti(vajce), skoncime vacsinou pri masku na prirodno s ryzou alebo hranolkami. Este aj pri polievke musime davat pozor ake su tam cestoviny. Ale zas nechodime do restiky casto. Aha a este sa neskutocne potesia ked cestujeme a stavime sa na hot dog na benzinke🙂

kristina2412
Včera o 23:25

Kuracie na prírodno s bylinkovým maslom,jedna dcéra ryža , druhá hranolky alebo opekané zemiaky, alebo rezeň, staršia niekedy vyprážaný syr , ten doma nerobievam. Keď chodíme do Brna vždy si dáme cestoviny s dubákovou omáčkou. Napriek týmto diétnym hriechom obe žijú😂dokonca minule som zatrhla dať si lososa bohvie akého pôvodu a donútila som ich dať si rezeň z mäsa z Topoľnice... Keď boli úplne malé vyberala som ja . Raz ma pristihol taliansky kuchár v Piešťanoch,ako som prvý krát dávala dieťaťu dáku zeleninovú výživu , zalamoval rukami, dačo vykrikoval po taliansky, doniesol paradajkovú polievku, bez soli ,bez korenia, dcéra zjedla plnú misku a zaspala na 3,5 hodiny 😂

zuzana2910
Dnes o 04:25

U nás jednoduchý, dlhoročný výber deti, či u nás, či na dovolenke niekde to isté: hranolky, nugetky, alebo vypr.syr. občas halušky s bryndzou, no to im už vykrúca ústa. Na milosť dajú aj ryžu niekedy. No som taká istá, mne sa muž smeje, ja mimo SR poväčšine bolonské špagety všade, aj celý týždeň v reštaurácii. Tie nevarím doma.

anonym_5099e7
Dnes o 04:28

@majkamajusqa sme 7, uz podla ceny a tak 🙂

Strana
z5