icon

Kde kupujete tehotenské oblečenie?

zuzana_s1977
2. máj 2015

Ahojte, robím prieskum a rada by som Vás poprosila o pomoc. Mohli by ste mi prosím tehuľky napísať, či si 1) kupujete tehotenské oblečenie, alebo len väčšie čísla "normálne dostupného oblečenia" - napr. Tesco, Takko, New Yorker 2) kupujete si tehotenské oblečenie v špeciálnych butikoch, alebo prostredníctvom e-shopu? Za Vaše všetky odpovede budem veľmi veľmi vďačná! Zuzana PS: Ja som si kupovala tehotenské oblečenie z poľského e-shopu, kde to bolo cenovo dostupnejšie.

mimla
•
2. máj 2015

Tehotenské oblečenie mám z predchádzajúceho tehotenstva, to som kúpila v nejakom obchode v Bratislave v Eurovei, už neviem presne aký obchod to bol. Druhý zdroj mám bazár tu a pár dní dozadu som narazila na tehotenskú kolekciu v Textil house, niektoré kusy ešte so štítkami. Všetko, čo mi bolo dobré som brala. Plus mám zopár kusov oblečenia, ktoré je voľné, empírového strihu, či rovného strihu a pri minulom tehotenstve som ich tiež vynosila. Takže mám celkom slušnú zásobu handier. Až na tých pár kúskov z obchodu to nebol ani finančne náročný počin.

liz_lemon
•
2. máj 2015

tricka normalnu velkost, aku som nosila, kupovala som si len nohavice (H&M, C&A) a rifle (C&A)
na eshop by som si netrufla, a v specialnych obchodoch (napr. Brendon) je vsetko strasne drahe, a velakrat otrasne

zuzkagu
•
2. máj 2015

Ja som si nakúpila v klasika obchodoch. Mám len 2 tehu rifle. Inak mám nohavice klasika na gumu z C&A, trička z new yorkeru,Taka,Pepca atd take dole do gumky nosím M ale trička si kupujem cca o čislo väčšie alebo záleží od strihu.

girlie_konik
•
2. máj 2015

Vyslovene tehotenske ak to malo byt, tak v HM a v Bonprixe.
Inak som len kupila o nieco vacsie cisla obycajnych veci

misulienka84
•
2. máj 2015

Tehotenske oblecenie celkom fajn je v Bonprixe,Otto,Krasne Bruska,a moje oblubene Zoot.cz tam maju krasne tricka hlavne,ja osobne musim mat tehotenske veci,normalne veci my nesedia ..🙂

estrapo
•
3. máj 2015

ahoj. skus mimiamama maju tam aj uvedene rozmery oblecenia nie iba velkosti.

lucineckalu
•
5. máj 2015

rifle a leginy mam z H&M a som spokojna, nejake tricka som objednala z Aliexpressu

kefrinky
•
6. máj 2015

Ja som vyuzila ponuku z MK bazar, zatial spokojnost, a objednala som si tehu nohavice take letnejsie z Bonprixu, kedze to bolo asi jedina stranka, kde mali celkom schopne nohavice, strihom aj materialom aj cenou, aj s dobrymi recenziami od mamiciek, tak hadam budem spokojna tiez.... 🙂

mylullaby
•
8. máj 2015

Vyskusaj Bonprix eshop. Ja som si po dlhsom vahani a vyberani objednala od nich, hoci som sa obavala ako sadnu velkosti, kedze vyskusat popredu sa to neda, ale bola som velmi spokojna a uz som od nich objednavala tehotenske oblecenie 3x. Velmi pohodlne su nohavice s tehotenskym pasom. Tiez som rozmyslala, ze si povodne kupim len o cislo vacsie normalne oblecenie ale neviem si tehotenske oblecenie od Bonprix vynachvalit. Nikde netlaci, je prijemne poddajne, myslim, ze maju naozaj pekny vyber a hlavne je to cenovo dostupne. Pri vrateni tovaru su rychli a promptne poslu peniaze na ucet. Chystam sa tam nakupit aj po 4x, uz len nejake drobnosti. Zial nie od vsetkych veci maju vsetky velkosti.

radicsh
•
19. máj 2015

čaute, odporučam do pozornosti našu webstranku exkhlusive.sk kde najdete super šaty, veci, topy, tuniky aj pre tehotné ženy za veľmi rozumnu cenu a každý týždeň nova kolekcia

branislavn
•
26. máj 2015

Riešenie problemov s otehotnením neinvazívnou metódou - tehotenská a materská móda
https://www.facebook.com/pages/Otehotnenie-teho...

http://www.jdoqocy.com/l177biroiq5DDCECCB578696... - otehotnenie

http://www.babybelly.sk/?a_aid=51bff35683e3e&a_... - tehotenská a materská móda

radicsh
•
29. máj 2015

u nas sa da exkhlusive.sk alebo najdes na fb stranke exkhlusive 🙂

happymum_sk
•
31. okt 2016

Skúste do vyhľadávača zadať happymum a určite si vyberiete 🙂

dexter2016
•
10. nov 2016

Ja osobne som počas teheotenstva nebola nejaká obrovská a na prekvapenie v BONPRIX tam som zohnala kopu svetríkov, košieľok, tričiek hoci nohavice bol problém, ale to som kúpila u čínancov, ale samozrejem treba hľadať, a ak nie tak potom babybelly je super na bonprix

mammamoda
•
5. mar 2018

krásne kvaltiné tehotenské oblečenie na https://mammamoda.sk/2-e-shop