icon

Význam snov: Je to len náhoda alebo nie?

2. júl 2026

Posledné dni sa mi opakuje jeden zvláštny sen a prvýkrát som začala rozmýšľať, či tomu niektorí ľudia nepripisujú význam.

Stalo sa vám niekedy, že sa vám sen neskôr nejako "splnil", alebo to vôbec neriešite?

anonym_c327fb
•
2. júl 2026

napíš čo sa ti snívalo .

anonym_2170cb
•
2. júl 2026

Nie sny nemajú žiaden logický význam ani v nich nedostávame nejaké posolstvo. Je to len čím sa mozog cez deň vedome alebo podvedome zaoberal, akými myšlienkami, tak si ich mozog počas spánku "triedi" a z toho sú sny.

anonym_230023
•
2. júl 2026

vacsinou si ich nepamatam a ked si 3x rocne pamatam tak sa splnia, ale po prebudeni je to uplne iny pocit clovek proste vie ze sa to splni, neviem to opisat

autor
•
2. júl 2026
@anonym_c327fb

napíš čo sa ti snívalo .

@anonym_c327fb 😄 Nič strašidelné. Opakovane sa mi sníva, že niekam strašne meškám a vôbec neviem nájsť cestu, blúdim po nejakom meste.

katkazatka
•
2. júl 2026

Neriesim. Je to sen, nic ine za tym nehladaj.

bystrozraky
•
2. júl 2026

@anonym_autor Takto ti to poviem: Sen nie je predpoveď, ale komunikácia tvojho podvedomia. Podvedomie komunikuje s vedomím prostredníctvom obrazov a pocitov. Opakované blúdenie a meškanie často znamenajú strach zo straty smeru alebo obavu z načasovania v tvojom živote. ;)

anonym_26670b
•
2. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_c327fb 😄 Nič strašidelné. Opakovane sa mi sníva, že niekam strašne meškám a vôbec neviem nájsť cestu, blúdim po nejakom meste.

@anonym_autor mne sa často sníva podobné. Napríklad že sa niečo deje a potrebujem niekomu zavolať, ale telefón nefunguje, je zamrznutý, proste neviem vyťukať číslo… alebo že som v robote a že nestíham vybavovať veci, že som zamrznutá akoby… podľa mňa to nemá žiadny význam. Nikdy sa nič nestalo ani sa to nesplnilo a naozaj sa mi to sníva často.

simsalabim
•
2. júl 2026

Ja mavam opakovane sny, ktore predpovedaju, ci nieco dopadne dobre alebo zle. Tyka sa to iba urcitych situacii, niekedy taky sen nemam roky a niekedy niekolko v priebehu kratkej doby. Nemoze to byt podvedomie, lebo casto ten uspech/neuspech vobec nezavisi odomna. Ale odkial ta informacia ide, netusim.

d_ivana
•
3. júl 2026
@bystrozraky

@anonym_autor Takto ti to poviem: Sen nie je predpoveď, ale komunikácia tvojho podvedomia. Podvedomie komunikuje s vedomím prostredníctvom obrazov a pocitov. Opakované blúdenie a meškanie často znamenajú strach zo straty smeru alebo obavu z načasovania v tvojom živote. ;)

@bystrozraky Vyložíš aj mne, prosím? Mne sa pravidelne sníva s mŕtvou tetou. Najskôr sa z nej teším, rozprávame sa, ale potom sa na mňa agresívne vrhne a uhryzne ma do krku.

bystrozraky
•
3. júl 2026
@d_ivana

@bystrozraky Vyložíš aj mne, prosím? Mne sa pravidelne sníva s mŕtvou tetou. Najskôr sa z nej teším, rozprávame sa, ale potom sa na mňa agresívne vrhne a uhryzne ma do krku.

@d_ivana Jasan 🙂 Rad vykladam sny, cim viac informacii, tym lepsie. Takze: Pozitivny uvod tvojho sna znamena, ze vedomie sa najprv stretava s nostalgiou, tuzbou po uzavreti alebo potrebou kontaktu. Utok na krk ma symbolicky vyznam: krk suvisi s komunikaciou, hlasom a tvojou energiou. Moze to byt smutkom, pocitmi viny alebo nedokoncennymi rozhovormi. Tu viem o tvojej situacii moc malo, aby som to mohol zaradit, ale ty na to prides. Ta jej agresia je signal, co hovori o tom, ze cast tvojho podvedomia ziada uznanie a integraciu, nie potlacenie. Ked prestanes potlacat to, co vyvolava ten signal, tak tie sny prestanu. Takze namiesto potlacania to chce uznanie a integraciu 🙂

d_ivana
•
3. júl 2026
@bystrozraky

@d_ivana Jasan 🙂 Rad vykladam sny, cim viac informacii, tym lepsie. Takze: Pozitivny uvod tvojho sna znamena, ze vedomie sa najprv stretava s nostalgiou, tuzbou po uzavreti alebo potrebou kontaktu. Utok na krk ma symbolicky vyznam: krk suvisi s komunikaciou, hlasom a tvojou energiou. Moze to byt smutkom, pocitmi viny alebo nedokoncennymi rozhovormi. Tu viem o tvojej situacii moc malo, aby som to mohol zaradit, ale ty na to prides. Ta jej agresia je signal, co hovori o tom, ze cast tvojho podvedomia ziada uznanie a integraciu, nie potlacenie. Ked prestanes potlacat to, co vyvolava ten signal, tak tie sny prestanu. Takze namiesto potlacania to chce uznanie a integraciu 🙂

@bystrozraky Ďakujem ti. 🙂

lacinda
•
13. sep 2026
@d_ivana

@d_ivana pokús sa ovládať sny nie je to až také zložité