Význam snov: Je to len náhoda alebo nie?
Posledné dni sa mi opakuje jeden zvláštny sen a prvýkrát som začala rozmýšľať, či tomu niektorí ľudia nepripisujú význam.
Stalo sa vám niekedy, že sa vám sen neskôr nejako "splnil", alebo to vôbec neriešite?
Nie sny nemajú žiaden logický význam ani v nich nedostávame nejaké posolstvo. Je to len čím sa mozog cez deň vedome alebo podvedome zaoberal, akými myšlienkami, tak si ich mozog počas spánku "triedi" a z toho sú sny.
vacsinou si ich nepamatam a ked si 3x rocne pamatam tak sa splnia, ale po prebudeni je to uplne iny pocit clovek proste vie ze sa to splni, neviem to opisat
napíš čo sa ti snívalo .
@anonym_c327fb 😄 Nič strašidelné. Opakovane sa mi sníva, že niekam strašne meškám a vôbec neviem nájsť cestu, blúdim po nejakom meste.
@anonym_autor Takto ti to poviem: Sen nie je predpoveď, ale komunikácia tvojho podvedomia. Podvedomie komunikuje s vedomím prostredníctvom obrazov a pocitov. Opakované blúdenie a meškanie často znamenajú strach zo straty smeru alebo obavu z načasovania v tvojom živote. ;)
@anonym_c327fb 😄 Nič strašidelné. Opakovane sa mi sníva, že niekam strašne meškám a vôbec neviem nájsť cestu, blúdim po nejakom meste.
@anonym_autor mne sa často sníva podobné. Napríklad že sa niečo deje a potrebujem niekomu zavolať, ale telefón nefunguje, je zamrznutý, proste neviem vyťukať číslo… alebo že som v robote a že nestíham vybavovať veci, že som zamrznutá akoby… podľa mňa to nemá žiadny význam. Nikdy sa nič nestalo ani sa to nesplnilo a naozaj sa mi to sníva často.
Ja mavam opakovane sny, ktore predpovedaju, ci nieco dopadne dobre alebo zle. Tyka sa to iba urcitych situacii, niekedy taky sen nemam roky a niekedy niekolko v priebehu kratkej doby. Nemoze to byt podvedomie, lebo casto ten uspech/neuspech vobec nezavisi odomna. Ale odkial ta informacia ide, netusim.

napíš čo sa ti snívalo .