icon

Význam snov: Je to len náhoda alebo nie?

Dnes o 13:35

Posledné dni sa mi opakuje jeden zvláštny sen a prvýkrát som začala rozmýšľať, či tomu niektorí ľudia nepripisujú význam.

Stalo sa vám niekedy, že sa vám sen neskôr nejako "splnil", alebo to vôbec neriešite?

anonym_c327fb
Dnes o 13:35

napíš čo sa ti snívalo .

anonym_2170cb
Dnes o 14:04

Nie sny nemajú žiaden logický význam ani v nich nedostávame nejaké posolstvo. Je to len čím sa mozog cez deň vedome alebo podvedome zaoberal, akými myšlienkami, tak si ich mozog počas spánku "triedi" a z toho sú sny.

anonym_230023
Dnes o 14:23

vacsinou si ich nepamatam a ked si 3x rocne pamatam tak sa splnia, ale po prebudeni je to uplne iny pocit clovek proste vie ze sa to splni, neviem to opisat

autor
Dnes o 14:33
@anonym_c327fb

napíš čo sa ti snívalo .

@anonym_c327fb 😄 Nič strašidelné. Opakovane sa mi sníva, že niekam strašne meškám a vôbec neviem nájsť cestu, blúdim po nejakom meste.

katkazatka
Dnes o 14:34

Neriesim. Je to sen, nic ine za tym nehladaj.

bystrozraky
Dnes o 14:41

@anonym_autor Takto ti to poviem: Sen nie je predpoveď, ale komunikácia tvojho podvedomia. Podvedomie komunikuje s vedomím prostredníctvom obrazov a pocitov. Opakované blúdenie a meškanie často znamenajú strach zo straty smeru alebo obavu z načasovania v tvojom živote. ;)

anonym_26670b
Dnes o 17:24
@anonym_autor

@anonym_c327fb 😄 Nič strašidelné. Opakovane sa mi sníva, že niekam strašne meškám a vôbec neviem nájsť cestu, blúdim po nejakom meste.

@anonym_autor mne sa často sníva podobné. Napríklad že sa niečo deje a potrebujem niekomu zavolať, ale telefón nefunguje, je zamrznutý, proste neviem vyťukať číslo… alebo že som v robote a že nestíham vybavovať veci, že som zamrznutá akoby… podľa mňa to nemá žiadny význam. Nikdy sa nič nestalo ani sa to nesplnilo a naozaj sa mi to sníva často.

simsalabim
Dnes o 17:26

Ja mavam opakovane sny, ktore predpovedaju, ci nieco dopadne dobre alebo zle. Tyka sa to iba urcitych situacii, niekedy taky sen nemam roky a niekedy niekolko v priebehu kratkej doby. Nemoze to byt podvedomie, lebo casto ten uspech/neuspech vobec nezavisi odomna. Ale odkial ta informacia ide, netusim.