Ani vám nepomáha muž s deťmi?
Ahojte baby, ste tu tiež také ktorým muž vobec s deťmi nepomáha? 😆
@gabika128 V mojom okolí je naopak skvelých tak 90% mužov, čo sa týka starostlivosti o domácnosť a rodinu. Či už mladšia alebo staršia generácia. Tiež ma preto často na sociálnych sieťach prekvapí, že to niekto považuje za nereálne 🤷🏻♂️ skôr sa mi zdá, že vymyslené musia byť tie príspevky, kde ženy opisujú, aké lenivé a bezohľadné indivíduá majú za partnerov.
@mamamasama prepáč, spätne som si prečítala tvoj príspevok, bol zle pochopený. Prepáč
@thoughtfulweirdo tak v mojom okolí viem vymenovať 2. Ale určite je to od pohľadu danej ženy. Aj môj muž vie obliecť vyzliecť deti, okúpať, vyčistiť zuby, zaviesť do škôlky, vybaví kopec veci, dom, auta atď. Zároveň je to taký typický chlap z časopisu a vtipov, kúpi iba polovicu vecí zo zoznamu, oblečie deťom aj veci z minulého dňa alebo si nevšimne, že idú spať vo veciach čo boli celý deň. Skoro nevarí a radšej objednáva jedlo keď už sa veľmi sťažujem. Veľa vecí si nevšimne, nevníma, nepochopí....😂 takže chlap môže byť fajn, super všetko, každá však máme iné očakávania a každá z nás sa na to pozerá inak.
Moc sa nezapajam, ale keď čítam musím.
Môjho celý deň sa točí od rána do piatej v robote a potom doma za televizorom alebo za počítačom. Keď pýtam potom tak že je unavený z roboty., ok je pravda ze ma náročnú robotu, ale to ho predsa neospravedlňuje. Sem.tam sa s deťmi pohrať.
Podľa mňa tento iný nebude.....a iný by aj tak nebol iný, teda bol ale len na začiatku :D .... Aspoň to ma uspokojuje a zas na druhej strane, nech si oddýchne keď nosí peniažky

@rude_baby Predstav si, naozaj su takí chlapi. Môj síce nenosí košele ani nie je manažér, ale ináč spĺňa všetko ako si ironicky napísala. Až na ten plat, ten je o dosť vyšší. Ale to je jedno, podľa mňa je veľa takých fakt nirmalnych chlapov, ale ako tu už bolo napísané, takéto ženy nemaju potrebu zakladať témy že chlap mi nepomáha a podobne.