icon

Ani vám nepomáha muž s deťmi?

beatrice1111
28. nov 2022

Ahojte baby, ste tu tiež také ktorým muž vobec s deťmi nepomáha? 😆

Strana
z2
mamamasama
28. nov 2022

Pomáhať môže mama. Chlap sa má starať.

rude_baby
28. nov 2022

Pozor, tu nepomáha len 0,01% mužov☝️. Ostatní muži chodia z prace o 15.30, nakupujú, varia, učia sa s deťmi, hrajú sa s deťmi kým sú mamičky vo fitku, na káve... Tu sa pýtaš zle 😆

stanulienkat
28. nov 2022

@rude_baby práve že tu sa pýta veľmi dobre 🤣väčšina žien tu zostane zbuchnutá po pár týždňoch vzťahu s prvým debilom, ktorý sa nestará ani o nu, ani o dieťa, neprispieva do domácnosti a doma nepohne ani prstom.

A až potom je tu tá druhá skupina, ktorá pri plánovaní rodiny rozmýšľa a vyberie si vhodného partnera a otca, ale na to sa autorka nepýta😁

marticka85po
28. nov 2022

Mame sice len jedno dieta,ale moj muz robi na 3smeny, a s dcerkou travi vela casu po praci.Stiha si aj zacvicit, aj ju vziat vonku,hoc na 15minut. Ked treba,pomoze okupat. Ak je niekto z nas dvoch unaveny,pomahame si navzajom, aby ten druhy sa mohol vyspat,rsp.oddychnut. Cize kde je vola je aj cesta 😊 milujem ho zato

stanzi
28. nov 2022

@rude_baby Nechapem tej ironii. Podla mna je naozaj normalne, ze aj chlap nakupi alebo sa venuje detom. Moj to zvlada, ved predsa aj on je rodic, a nie len nejaky doplnok rodiny 🤷‍♀️ A nie, nekonci 15:30.
@mamamasama Presne tak.

katarinka289
28. nov 2022

@rude_baby si predstav,ze su rodiny,kde to funguje.Raz ja,raz on.Vieme sa dohodnut.Aj ja chodim do prace,tak preco by malo byt vsetko na mne. A ano,ked som chodila pravidelne cvicit,alebo idem obcas s kamaratkami do kina,su uz deti okupane a navecerane v posteli,ked sa vratim

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nikpa
28. nov 2022

@beatrice1111 pomáha, cez víkend viac, cez týždeň menej, teda podľa toho kedy príde z práce. Ale v rámci možností sa snaží. A nie sme teda na začiatku vzťahu, že by sa mal potrebu opeknovat 😄 Keď chlap pochopí, že všetko ide doma lepšie keď priloží ruku k dielu a ešte k tomu má žena na neho večer aj energiu aj čas, bol by hlúpy keby nepomáhal.

tomikejt
28. nov 2022

A to niesu jeho deti keď má len pomáhať? Lebo ak to sú jeho deti, tak sa má starať a nie pomáhať žene.

zuzulka558
28. nov 2022

@rude_baby ale no môj síce konči o 15:30 ale keďže mame zavretý most chodí o pol 5,,neziadam od neho nič ale proste pomôže,

kristinapetronela
28. nov 2022

On si to tak nevie zorganizovať .ked má chuť navarí niečo ,uprace raz za čas niečo alebo preskusa deti ale žeby každodenne to vôbec .chodí do práce 🤦🙃

gabika128
28. nov 2022

@beatrice1111 môj by tiež "nepomáhal" keby som ho nehnala. Aj to podľa mňa robí ešte málo a dalo by sa aj viac. 🤔

ivasteva
28. nov 2022

Moj pomáha vo všetkom okolo detí. veľa sa s nimi hrá, berie ich von. Postará sa komplet ,keď mám svoj program, cize pripraví ich do postele, dá jesť. Je to rovnocenný partner v každom smere, vo všetkom sa viem na neho spoľahnúť. ❤️ ak sú deti choré, striedame sa pri nich, nezostávam automaticky len ja pri nich. Chodíme do práce obidvaja, inak sa nedá...

mirka438
28. nov 2022

Moj sa tiez plnohodnotne postara o deti. Navari, uprace, operie, zahra sa, osetri chorych, urobi ulohy s prvakom, von ich vezme, nakupy robi takmer iba on ...ja sa nemozem vobec stazovat ..postara sa uplne presne tak isto ako ja

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ariannazara
28. nov 2022

@rude_baby prečo ta irónia?sú taky otcovia predstav si 🙂

mamamasama
28. nov 2022

@rude_baby je mi ľúto, že tvoj taký nie je ;)

majlo1234
28. nov 2022

Ja si myslim ze mam taky priemerny exemplar ako podla definicie v slovniku. Vie sa postarat, na skoro vsetko ale potrebuje navod(co mam dat jest, co obliect, kde je toto a hento?) mozem ist cvicit, mozem ist nakupovat, s kamoskami na vino. Ci sa vratim a dieta bude okupane/najedene? To zavisi od postavenia hviezd. Ale bude o neho postarane.

lenkakravcova
28. nov 2022

@beatrice1111 Závisí od toho, čo myslíš pod pojmom "pomáha".
My sme si vzájomné pomáhanie rozdelili tak, že muž mi pomáha finančne a hrá sa s deťmi (v kritických situáciách typu choroba sa aj postará) a ja mu pomáham tým, že sa starám o domácnosť a deti. Pomáhame si teda navzájom. Myslím, že spravodlivo 🙂

beronsche
28. nov 2022

@beatrice1111 nepomaha. Ani s detmi, ani s domacnostou, ani s varenim. S nicim mi nepomaha.
On sa na vsetkom so mnou SPOLUPODIELA, pretoze su to aj jeho deti, jeho domacnost, on tiez potrebuje jest, atd. atd.

zuzulka558
28. nov 2022

@beronsche presne to spolupodiela vystihnute,, u nás kto co vidi ze treba tak urobí,, ak je jeden z nás napr chorý deti jeden z nás berie von aby druhý v kľude spal, víkendy vari manžel, nechá ma oddýchnuť od sporáku 😊keďže som teraz doma snažím sa všetko doobeda urobiť aby sme potom boli ako rodina už spolu večer

tenerifka
28. nov 2022

moj nikdy nepomahal, ale sa spolupodielal, vobec som sa ho nepytala, ci chce, isla som do prace a staral sa rovnako ako ja, ked som bola doma a do prace isiel on.

rude_baby
28. nov 2022

Bože prrr, ukludnite sa. Ja nemám doma gramblaveho, blbeho somara, takže smola dámy, sklamem vás 😔 ale keď tu čítam diskusie, tak fakt mam pocit ze všetci sú dokonalí 🤷‍♀️

avanka
28. nov 2022

@mamamasama to čo je za názor? Máme 2 deti, už síce veľké(12 a 14 rokov), ale manžel sa úplne normálne zapájal do chodu domácnosti, starostlivosť o deti. Kľudne k nim v noci vstal, dal im jesť, vzal ich na ihrisko, okúpali ich, prečítal rozprávku na dobrú noc.
Staral sa o svoje deti, rád , sám a dobrovoľne. Rovnako ako sa "stará" o mňa , lebo ma ľúbi . Ale ako vidím názory tu, mám doma hotový poklad a som za neho vďačná

gabika128
28. nov 2022

@rude_baby hej hej, všetky majú dokonalých chlapov, ale v realite môjho okolia je takých asi 10% 😂

rude_baby
28. nov 2022

@gabika128 a ešte všetci chodia len v košeliach, sú na veducich/manažérskych pozíciách, žiadny nezaraba pod 1500e v čistom atd... 🤷‍♀️😆

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
28. nov 2022

@beatrice1111 môj moc nie, len keď musí, radšej upratuje 🤷 😄. A ani nevarí, len v krízových situáciách. Ale ja sa nesťažujem, nesedí na gauči s pivom v jednej ruke a s ovládačom v druhej, takže ja som spokojná.

biankaaaa
28. nov 2022

Mne veľmi nepomáha. Robí na smeny, keď ma dennú, ani ho malý nevidí, keď má nočnú, tak potom doobeda spí. Keď ma konečne voľno, pracuje na dome/pozemku, tento rok sme sa presťahovali, takže je tu roboty až-až. Ešte máme aj dvoch psov, o ktorých sa stará manžel. Na malého som teda väčšinou sama, manžel ho občas vezme na pol hodinku, čo si zacvičím, sem-tam skočí do obchodu, ale väčšinou chodíme spolu na veľký nákup. A niekedy večer poumýva riady, ak som nestíhala popri malom. 🙂 Ale teším sa, keď už budú podokončované veci na dome a bude s nami tráviť viac času.

mamamasama
28. nov 2022

@avanka si si istá, že to malo byť adresované mne? 😬

Strana
z2