Hláška mojej kamarátky: Ktorý chlap by chcel ženu s deťmi?
Hláška mojej kamošky ,.ktorý chlap by chcel uz ženu s deťmi?je to fakt tak???
takze podla tvojej kamosky zeny, ktore maju deti nemaju pravo na lasku ?? Apropo je to blbost. Lebo vzdy sa najde aj chlap, ktory bude milovat zenu aj s jej detmi.
Každé druhé manželstvo s deťmi je rozvedené. Myslíš, že všetky tie ženy sú už navždy bez partnera? Sa preber 😀
To by som netvrdil, záleží koľko máš deti. Niekomu to prekáža niekomu nie. Určite záleží aj od toho či chceš slobodného bez detí, alebo rozdeleného detmi. Ake máš nároky na priateľa?
Je ich veľa. Tvoja kamoška je riadne mimo
Jasné. Môj muž by ti o tom mohol porozprávať. 😀
Neplatí to samozrejme na sto percent - sú muži, čo nie len dokážu akceptovať dieťa partnerky, ale s ním mať aj pekný vzťah. Ale samozrejme, väčšina by prijala, keby žena deti nemala. Lebo zladiť vzťah dvoch ľudí je jednoduchšie ako zladiť troch, štyroch..., kde do toho ešte vstupuje žiarlivosť a láska k tomu druhému rodičovi na jednej strane a túžba mať vlastné deti, príp
city k vlastným už existujúcim deťom na druhej strane. A to sa samozrejme netýka len mužov. Stačí si tu pozrieť bežnú diskusiu k akejkoľvek téme tykajucej sa detí partnera.
neries
Moj chlap ma chcel, aj s detmi !
Aj môj ma chcel aj s dcérou! Dokonca aj s mojou mamou🤣
Deti su "dobre" na to, že budeš "strácať" čas už naozaj iba s tými, ktorí Ťa ľúbia, minimálne v začiatkoch, inak by do toho vôbec nesli. Ak muž ženu miluje, deti nie sú prekážka.
často tu vídam diskusie, v ktorých radia žene, aby si nezačínala s mužom, ktorý už má niekde záväzky, že si má nájsť takého, ktorý nie je rozvedený a nemá deti. Zaujímavé, že keď sa jedná o ženy, tak už takéto rady nečítam. 😕
Ale inak si tiež myslím, že tak ako aj ženy aj muži s deťmi si kľudne môžu nájsť nový vzťah. Niekomu deti prekážajú, inému nie. Ale určite nesúhlasím s tvrdením, že "kto by už len ženu s deťmi chcel". Nájde sa veľa takých správnych chlapov.
Tak ak má možnosť výberu, tak si vyberie ženu bez detí, jedine nejaký starší, ktorí už sám má deti. Ale zase poznám prípady, že mladý chalan bez detí si zobral staršiu s dieťaťom. Tak zrejme je to individuálne.
Napríklad ten môj už manžel. Si ma vzal aj s mojimi dvoma dcérkami a sme šťastný a berie ich za svoje ... 🙂 Sú aj normálny chlapi.
Ty by si si vzala chlapa s 2 detmi, keby si bola slobodna, bezdetna? To je len otázka,. Poznám vela rodin, kde si chlap vzal zenu s detmi, sice je to len kratke obdobie, bilancovat sa moze po rokoch. Poznám aj také rodiny, kd eto vydržalo len krátko, chlap si potom aj tak našiel mladsiu, , bezdetnu, s ktorou si zalozil novu rodinu. A potom poznam zufalych chlapov, kktorí si vzali slobodnu mamicku s detmi, ktoré ma každe ineho otca a bola rada, že si ju niekto vzal.
to fakt sa tototreba pytat na nete? treba sa rozhliadnut okolo, komunikovat s ludmi okolo - kolegovia, susedia. urcite najdes dost zien s detmi, ktore si nasli chlapa.
toto som nikdy neriesila, ale viem, ze je takych dost aj medzi mojimi kolegynami.
Ale pravidelne sa tu vyskytuju komenty "Ktora zena by chcela rozvedeneho s detmi" 🤣 z rovnakeho dovodu, ako bola reklama na sep. zber - dajme veciam druhu sancu
A ktorá by už iba chcela chlapa s deckom? 😅 .... no hociktorá... a keď navarí, je to jedno 😀
Poznám veľa žien čo malo dokonca aj viac deti a po rozchode si našli partnera, mnoho krát je to potom lepší vzťah ako ten prvý (niekedy však nie) na svete je neuveriteľne veľké množstvo ľudí, takže nič sa nedá zovšeobecniť - sú ľudia ktorí majú radi aj cudzie deti a dokonca úprimne a sú ľudia ktorí nie.. sú ľudia čo sa neboja takého vzťahu s deťmi, a sú ľudia čo ano.. na pohlaví nezáleží..
ak mám byť úprimná, ja si to ale neviem predstavit u seba, že keby sa skončilo moje manželstvo že by som si našla nejakého partnera.. ale tak to je len môj pocit, dúfam že nikdy nebudem musieť zisťovať či je správny..
.. no co si budeme klamat , lahsie je ked je clovek slobodny.. dost muzov uprednostni zenu bez deti... s detmi vacsinou len taki ktori bud maju deti alebo vyssi vek a beru tzv. vsetko aby neostali sami ...samozrejme je aj mala vynimka..
Myslim ze v pohode, nedavno rozvedene baby si tu už chvália hopsasanie v posteli s novym chlapom a to maju aj styri deti.
@babulkomale hopsanie v posteli a život su dve veci
@silvia2013 tak evidentne su spokojne 🤷
Neviem, pre mna je nocna mora ze by som si mala hladat niekoho ineho. Budem sa snazit zostarnut s tym mojim 😃
@janno31 môj manžel tak isto vyrástol v kompletnej rodine čo s tým to má spoločné? Ja hovorím to, že niektorym mužom nerobí problém ľúbiť cudzie deti ak ľúbia aj ich matku. Si myslím keď niekoho ľúbim tak ho ľúbim či je slobodný a aj či je zo zavezkami. A niektorý chlapi sú lepší otcovia než biologicky ... Tým som narážala na normálnych chlapov... Ale každý nech si robí čo chce.. ja som len povedala autorke že sú aj "normálny" ktorým cudzie dieťa nerobí problém.
neodsudzujem niektoré ste vyhrali ale keď mám odpovedať autorke na základe toho čo väčšinou vidím vo svojom okolí tak pre mňa je žena s dieťaťom je červená čiara
@sheila121 neviem si to predstaviť že čo som teraz slobodný sám mám sa dobre a zrazu príde žena s deťmi ktoré mám prijať ako svoje? Toto by som nedokázal. Do budúcna je tam riziko veľkých problémov. Čo ak zenuška zahlási že ona už ďalšie deti nechce? Čo ak by som s ňou aj mal dieťa a neskôr by ten vzťah padol? A ak by nepadol čo dedenie majetku? Však to všetko by robilo také rozkoly medzi deťmi. Jednoducho mať vzťah so ženou ktorá už má deti nieje podľa toho vzorca ktorý mám vztepeny od mala v hlave..možno o 20 rokov v 50ke nato zmením názor ale aj to pochybujem keď tohto som sa držal v 20ke a aj teraz..

Tvoja kamoška mala asi šťastie na tupcov čo zamrzli v puberte. Keď je chlap sám veľké decko prečo by chcel konkurenciu?