Je reálne zvládnuť starostlivosť o dve deti sama?
Je reálne zvládnuť to sama s 2 malými deťmi?
Ahojte , zistila som že môj muž má plno profilov na rôznych zoznamkach - to som zistila prvý krát ako tehotná - sľuby sľuby že miluje len mňa a že by ma nikdy nepodviedol že ja som jeho životná láska a dookola, samozrejme vymazal všetko a takto to pokračovalo dookola stále a stále dookola , už si aj vyvolával (sex video) . Asi rok som mala pocit konečne že naozaj už nič zle nerobí , začala som zasa znova tomu veriť že to bolo asi len ťažké obdobie . Pred pár dňami som zistila že má zasa pokec ale čo je najhoršie že si dohadzuje osobné stretka na sex .... Toto ma úplne dorazilo a ja už nemám chuť ďalej pokračovať... ešte som mu nepovedala že o Tom viem a tvarim sa že je všetko v poriadku ale dusim sa hrozne sa dusím ! Áno som hlúpa viem to ale sme spolu už 10 rokov a on je môj prvý vo všetkom.... Nehadame sa len čo sa týka alkoholu ( má s ním už veľmi dlho problém) , užívame si spolu každý deň úžasný sex aj 2x za deň a čo je najdôležitejšie máme 2 nádherné deti ( 2-1 rok ) žiaľ jedno z deti na najťažšiu formu DMO- veľa rehabilitovat cvičiť 6x za deň .... Ale teraz k téme - je reálne v dnešnej dobe to zvládnuť sama s deťmi? Mám len rodícak+ prídavky na obe deti ( -120 splátka úveru, - 60€ paušál, a -70€ rodinná poistka
Príde mi to nereálne zvládnuť to sama ale ja už sa nechcem trápiť , nechcem žiť s myšlienkami kde bol čo robil ......
Troll.
Troll.
@anonym_1cd411
Hej že?
úžasný sex dvakrát denne, on alkoholik, chronický neverník, dve deti do dvoch rokov, jedno postihnuté.
Skús dáky uveriteľný príbeh.
Troll.
@anonym_1cd411 Tiež sa mi tomu ťažko verí že majú úžasný sex aj 2x denne a napriek tomu má ešte dosť sily obhospodarovať aj iné záhradky.. To musí byť riadny plemenny býk. 🤣
@anonym_1cd411
Hej že?
úžasný sex dvakrát denne, on alkoholik, chronický neverník, dve deti do dvoch rokov, jedno postihnuté.
@anonym_f9e0dc Snaha bola, ale prekombinovala to🤷♀️
@anonym_1cd411 Tiež sa mi tomu ťažko verí že majú úžasný sex aj 2x denne a napriek tomu má ešte dosť sily obhospodarovať aj iné záhradky.. To musí byť riadny plemenny býk. 🤣
@jblheart pre teba možno neuveritelne ale je to tak , dala som mu všetko má navarené napečené všetko v domácnosti riadim ja , áno sem tam my pomôže .... Ale nečakala som že si z toho budete uťahovať ale že mi odpoviete na otázku či to sama s deťmi zvládnem , nič viac som nechcela počuť, ďakujem
@anonym_1cd411
Hej že?
@anonym_f9e0dc to nieje príbeh , a neprosila som o blbé komentáre typu že mám postihnuté dieťa ! Pýtala som o radu či to sama zvládnem nič viac
@anonym_autor v prvom rade rob niečo s tým extrémnym paušálom. A otec detí ti bude platiť na ne. A bývať máš kde? Máš vlastné bývanie?
@anonym_autor v prvom rade rob niečo s tým extrémnym paušálom. A otec detí ti bude platiť na ne. A bývať máš kde? Máš vlastné bývanie?
@tim23 paušál mám taký veľký kôli netu- máme svoj pomocné rozostavaný dom ešte nie dokončený a potrebovali sme internet tak preto taký ... Čiže ak odídem nebudem mať kam
@jblheart pre teba možno neuveritelne ale je to tak , dala som mu všetko má navarené napečené všetko v domácnosti riadim ja , áno sem tam my pomôže .... Ale nečakala som že si z toho budete uťahovať ale že mi odpoviete na otázku či to sama s deťmi zvládnem , nič viac som nechcela počuť, ďakujem
@anonym_autor
@anonym_autor ťažko povedať, ak budeš mať bývanie bez úveru, povedzme s rodičmi, prípadne zadarmo is rodičmi, tak, že budeš len na jedlo a drogériu nevyhnutnú dávať, tak sa to krátkodobo dá. No, ale ako budú deti rast, že budú viac jesť, náklady na škôlku, tam jedlo, oblečenie, paplón, pyžamo, no a žiadne výdavky extra ťa nesmú zaskočiť, akože práčka neberie, alebo zubár za 100eur,nedoplatky a podobne. Myslím, že keď ti napr rodičia trochu pomôžu a bude chýbať 50 eur do dávky, tak sa dá krátkodobo vyžiť z minimálnymi výdavkami. Do budúcna ťažšie, keď deti pošťastí, ešte si zabudla pripočíta výživné na deti a to a DMO treba všetky výdavky nech mladý pán platí.
@anonym_autor Mas tazko postihnute dieta a stihas s nim cvicit 6x denne + varit, piect a sexovat 2x denne... OMG, nas tu maju asi za blbe...
Takto a teraz nie, nezvladnes.. potrebujes sa na to pripravitva zabezpecit sa.. jedine ak tak docasne k rodine.
@anonym_autor docitala som len po : mame uzasny sex 2x za den 😂 tak on prasi ine, roky ta podvadza a ty mu pankovi cela stastna otrcis 2x za den? fuj, mam dost 😂
@tim23 paušál mám taký veľký kôli netu- máme svoj pomocné rozostavaný dom ešte nie dokončený a potrebovali sme internet tak preto taký ... Čiže ak odídem nebudem mať kam
@anonym_autor aha takže nemáš kam ísť. Ani k rodičom? No to si neviem predstaviť teds, že ako to dáš. Jedine si nájsť zamestnanie, aj keď s chorým dieťatkom ťažko. Pýtaj pomoc rodiny
@anonym_autor Mas tazko postihnute dieta a stihas s nim cvicit 6x denne + varit, piect a sexovat 2x denne... OMG, nas tu maju asi za blbe...
@anonym_9a4f39 Asi tak. A ak by to bola pravda, tak nech manzel "pomaha" viac a hned ho prejde chut na chatovanie a nahananie stetiek...inak fascinujuce, ze jej vadi hlavne to, a nie ten alkoholizmus. To je len taka drobnost asi😃
@anonym_autor aha takže nemáš kam ísť. Ani k rodičom? No to si neviem predstaviť teds, že ako to dáš. Jedine si nájsť zamestnanie, aj keď s chorým dieťatkom ťažko. Pýtaj pomoc rodiny
@tim23 k rodičom nemôžem, moja mama je na všetko sama ešte mám mladších súrodencov a podmienky u nás niesu ideálne ,otec zomrel, ...
@anonym_9a4f39 Asi tak. A ak by to bola pravda, tak nech manzel "pomaha" viac a hned ho prejde chut na chatovanie a nahananie stetiek...inak fascinujuce, ze jej vadi hlavne to, a nie ten alkoholizmus. To je len taka drobnost asi😃
@anonym_1cd411 čo je na Tom smiešne ? prestal piť na dlho a spadol do toho znova keď zistil to zo synom , nebije ma , je dobrý k deťom tak som mu sľúbila že mu z tým pomôžem a áno snaží sa nepiť ale keď do toho človek spadne tak ťažko sa z toho dostane von
Dovoľ mi otázku. Aj napriek tomu, že má profily na zoznamkách a dohaduje si sex stretká máš s ním 2x denne sex? A varíš mu, perieš mu, pečieš, toleruješ alkohol. Prečo chceš odísť? Nie celkom tomu rozumiem. Veď keď ma niekto podvádza, tak s ním nebudem sexovať a nebudem sa o neho starať.
@anonym_1cd411 čo je na Tom smiešne ? prestal piť na dlho a spadol do toho znova keď zistil to zo synom , nebije ma , je dobrý k deťom tak som mu sľúbila že mu z tým pomôžem a áno snaží sa nepiť ale keď do toho človek spadne tak ťažko sa z toho dostane von
@anonym_autor No proste chudak. Polutujme ho😏
Komenty necitam ale ty sa nebojis pohlavnej choroby ked si ho ,,mága" kade tade a potom vraj s nim spis aj ty ? Dobry hnus.
@tim23 k rodičom nemôžem, moja mama je na všetko sama ešte mám mladších súrodencov a podmienky u nás niesu ideálne ,otec zomrel, ...
@anonym_autor snáď ti tu poradí niekto niečo múdre (ja len také základné opatrenia) Ale už s ním viac nesexuj, nerob zo seba handru. Daj mu na starosť deti, hneď ho prejde chuť vypisovať si so ženami. A odkladaj si peniaze, ak by si sa rozhodla naozaj odísť aby si mala aspoň niečo. Držím ti palce 🙏
Prosim o navod, ako stihas mat sex 2x denne pri dvoch malickych detoch. A popri tom mat navarene, napecene, deti obriadene a rehabilitovat s dietatom 6x denne. Ehm, kamoska sa pyta...
@anonym_autor Myslím, že sama to nezvládneš. Ale začni si odkladať bokom financie a uvidíš, či sa ti podarí neskôr zamestnať. S mužom by som prestala mať sex a snažila ho dotlačiť na liečenie, alebo k psychológovi.
Nezvladnes. Pokazila si si zivot a aj detom. Toto bude len horsie a je uplne jedno ako sa rozhodnes. Lebo aj ked sa alkoholika zbavis, stale budes mat kotvu v podobne postihnuteho dietata a este menej financii na vas mizerny zivot.
Zvladnes, ved odpadne obhospodarenie plemenneho byka 2x denne..ale bude to tazke
@anonym_autor ale prečo chceš odísť ty? Zbal mu veci a môže ísť on. Komu patrí dom, kde bývate?
Hmmmm ty si tu uz tiez parkrat pisala. Ked budes musiet zvladnes. Tazko. Horko tazko....
Prijde mi to tiez velmi vyperlickovane ten pribeh... ale dajme tomu k otazke... Momentalne to sama nezvladnes. Odkladaj si bokom financie, odputaj si srdce, zacni planovat do buducna, ktora specialna skolka ti dietatko vezme a tvar sa, ze sladka nevedomost. Ked poriesis pracu, stabilizujes prijem, potom ho mozes kopnut niekam... a poriesit poriadne vyzivne... odkladaj si papiere, naklady na rehabky, jeho prijem...
@anonym_autor Urob si s ním rýchlo ešte 2-3 deti, potom neodíde, aby ti nemusel platiť výživné na takú čriedu potomkov. A začni popíjať s ním, aby nemal pocit osamelosti. Vo vzťahu je dôležité mať spoločné záľuby a tráviť spolu čas! Permanentne ožratý navyše nebude mať čas a možnosti chodiť na zoznamky. Na občasnú neveru si jednoducho zvykni, pohlavné choroby sa dnes liečiť dajú. Fakt nechápem, aký máš problém a prečo chceš rozbiť rodinu!
Niekto zvládne, niekto nie. Ty si hlavne daj pozor, aby si o chvíľu nečakala tretie s idiotom. Prečo si niekto takto dobrovoľne zničí život?

Ťažké, ale reálne....dávaj si pozor aby si nemala aj tretie dieťa lebo áno, si hlúpa
Prepáč