icon

Je reálne zvládnuť starostlivosť o dve deti sama?

Dnes o 06:09

Je reálne zvládnuť to sama s 2 malými deťmi?
Ahojte , zistila som že môj muž má plno profilov na rôznych zoznamkach - to som zistila prvý krát ako tehotná - sľuby sľuby že miluje len mňa a že by ma nikdy nepodviedol že ja som jeho životná láska a dookola, samozrejme vymazal všetko a takto to pokračovalo dookola stále a stále dookola , už si aj vyvolával (sex video) . Asi rok som mala pocit konečne že naozaj už nič zle nerobí , začala som zasa znova tomu veriť že to bolo asi len ťažké obdobie . Pred pár dňami som zistila že má zasa pokec ale čo je najhoršie že si dohadzuje osobné stretka na sex .... Toto ma úplne dorazilo a ja už nemám chuť ďalej pokračovať... ešte som mu nepovedala že o Tom viem a tvarim sa že je všetko v poriadku ale dusim sa hrozne sa dusím ! Áno som hlúpa viem to ale sme spolu už 10 rokov a on je môj prvý vo všetkom.... Nehadame sa len čo sa týka alkoholu ( má s ním už veľmi dlho problém) , užívame si spolu každý deň úžasný sex aj 2x za deň a čo je najdôležitejšie máme 2 nádherné deti ( 2-1 rok ) žiaľ jedno z deti na najťažšiu formu DMO- veľa rehabilitovat cvičiť 6x za deň .... Ale teraz k téme - je reálne v dnešnej dobe to zvládnuť sama s deťmi? Mám len rodícak+ prídavky na obe deti ( -120 splátka úveru, - 60€ paušál, a -70€ rodinná poistka
Príde mi to nereálne zvládnuť to sama ale ja už sa nechcem trápiť , nechcem žiť s myšlienkami kde bol čo robil ......

Strana
z2
anonym_aea208
Dnes o 07:00

Keď ťa podvádza a ajtak si sním uzivas dva krát denne sex,tak asi ťa to moc netrápi
Ja by som dávno sa na neho ani nepozrela
Ale ty to máš inak
A hej da sa to zvládnuť byt s dvoma deťmi
Zarataj plus čo bude platiť na deti a dá sa to

anonym_9cf4dd
Dnes o 07:02

Od Orange mame interet na doma za 15€. Bez kablov, bez vrtania do stien, na SIM kartu. Takze miesto 2x sexovania sadni na ten drahy interet a pohladaj si lacnejsi

anonym_e5bba2
Dnes o 07:06
@anonym_1cd411

@anonym_9a4f39 Asi tak. A ak by to bola pravda, tak nech manzel "pomaha" viac a hned ho prejde chut na chatovanie a nahananie stetiek...inak fascinujuce, ze jej vadi hlavne to, a nie ten alkoholizmus. To je len taka drobnost asi😃

@anonym_1cd411 a to ake chudery chcu t*tkat s alkoholikom, ked si dohaduje osobne stretka na sex. Kokos. Ale asi sa take najdu. Ja neviem.

luccys
Dnes o 07:10

Ok, ja som to nepochopila. Pije a hlada sex mimo domova, ale inak je super otec a dobry manzel a sex 2x denne- nejake zmatocne.

luccys
Dnes o 07:12
@anonym_9cf4dd

Od Orange mame interet na doma za 15€. Bez kablov, bez vrtania do stien, na SIM kartu. Takze miesto 2x sexovania sadni na ten drahy interet a pohladaj si lacnejsi

@anonym_9cf4dd No ano, to bol tiez gol. Maju rozostavany dom, tak potrebuju drahy internet. Clovek by si myslel, ze na stavbu sa chodi pracovat😃

anna777115
Dnes o 07:44

Jasne že to budeš stihat, uz len to, ze ti odpadne 2 krat denne sexovať ti ušetrí kopec energie a času.

jblheart
Dnes o 07:45
@anna777115

Jasne že to budeš stihat, uz len to, ze ti odpadne 2 krat denne sexovať ti ušetrí kopec energie a času.

@anna777115 Však ale to je jediné o čo nechce prísť ! 😀😅

anonym_4c7d8e
Dnes o 08:08

Klasika: “nebije ma, je dobrý otec” len je to dlhodobý neverník a alkoholik, taký detail.

autor
Dnes o 08:55
@jblheart

@anna777115 Však ale to je jediné o čo nechce prísť ! 😀😅

@jblheart vy ste úplne retardovaný ? Pre všetkých tých najiteligentnejsich !- o sex som napísala pre ľudí ktorý píšu že asi ma doma malo pozornosti preto hľadá sex inde / momentálne od kedy to viem spolu nespime , áno predstavte si variť varím pretože moje deti z niečoho žiť musia a nemôžu zato že ich otec je chumaj . / Paušál - ten som mala ešte keď som pracovala v zahraničí a od vtedy som ho nemenila len predlžovala...

anonym_3115fa
Dnes o 09:43
@anonym_autor

@jblheart vy ste úplne retardovaný ? Pre všetkých tých najiteligentnejsich !- o sex som napísala pre ľudí ktorý píšu že asi ma doma malo pozornosti preto hľadá sex inde / momentálne od kedy to viem spolu nespime , áno predstavte si variť varím pretože moje deti z niečoho žiť musia a nemôžu zato že ich otec je chumaj . / Paušál - ten som mala ešte keď som pracovala v zahraničí a od vtedy som ho nemenila len predlžovala...

@anonym_autor držím ti palce, veľmi veľmi sa uskromniť musíš. Napíš si príjmy, a potom výdaje a uvidíš. Internet zmeň, menej telefonuje, na seba nič nekupuj a deťom len nevyhnutné. Var lacné jedla a na chvíľu to zvládneš. Potom sa musíš zamestnať, alebo žiadať opatrovateľský na postihnuté dieťa.

alkoholik
Dnes o 10:07
@anna777115

@anna777115 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tak som sa uz dlho dobre nezasmial. Ale uprimne NIE nezvladnete tosama.

januska12323
Dnes o 10:09

No a kam chceš ísť teda? Bez ohľadu na to, že ti neverím. Ty by si sa mala tváriť ako poslušná žienka, samozrejme nenarobiť si ďalšie deti a počkať kým budeš môcť odísť.

zuzubb007
Dnes o 10:15

Ešte lepšie ti bude samej s deťmi, len do toho, poďakuješ sa mi neskôr

autor
Dnes o 10:15
@anonym_3115fa

@anonym_autor držím ti palce, veľmi veľmi sa uskromniť musíš. Napíš si príjmy, a potom výdaje a uvidíš. Internet zmeň, menej telefonuje, na seba nič nekupuj a deťom len nevyhnutné. Var lacné jedla a na chvíľu to zvládneš. Potom sa musíš zamestnať, alebo žiadať opatrovateľský na postihnuté dieťa.

@anonym_3115fa Ďakujem za konečne jeden normálny komentár a žiadne vysmievanie.
Áno poplatky už riešim, ja som si nikdy pre seba veľa toho nekupovala, a niečo nasporené mám aspoň na začiatok. Ďakujem 🫶🏻

anonym_42ad33
Dnes o 12:52

Emocionálna sa od neho odpútať a vydržať kvôli peniazom.Je to hnusné ale čisto z lásky deti nevychovas.Ale keď má problém s alkoholom mala by si pouvažovať nad rozchodom nech sa nepozerajú deti od narodenia na ožrateho otca

maskapadla
Dnes o 15:03

A kam by si chodila s detmi a igelitkami, vyhod chuja prec z domu. Ked sa vie kurvit, tak nech si u nich aj býva

Strana
z2