icon

Je reálne zvládnuť starostlivosť o dve deti sama?

Dnes o 06:09

Je reálne zvládnuť to sama s 2 malými deťmi?
Ahojte , zistila som že môj muž má plno profilov na rôznych zoznamkach - to som zistila prvý krát ako tehotná - sľuby sľuby že miluje len mňa a že by ma nikdy nepodviedol že ja som jeho životná láska a dookola, samozrejme vymazal všetko a takto to pokračovalo dookola stále a stále dookola , už si aj vyvolával (sex video) . Asi rok som mala pocit konečne že naozaj už nič zle nerobí , začala som zasa znova tomu veriť že to bolo asi len ťažké obdobie . Pred pár dňami som zistila že má zasa pokec ale čo je najhoršie že si dohadzuje osobné stretka na sex .... Toto ma úplne dorazilo a ja už nemám chuť ďalej pokračovať... ešte som mu nepovedala že o Tom viem a tvarim sa že je všetko v poriadku ale dusim sa hrozne sa dusím ! Áno som hlúpa viem to ale sme spolu už 10 rokov a on je môj prvý vo všetkom.... Nehadame sa len čo sa týka alkoholu ( má s ním už veľmi dlho problém) , užívame si spolu každý deň úžasný sex aj 2x za deň a čo je najdôležitejšie máme 2 nádherné deti ( 2-1 rok ) žiaľ jedno z deti na najťažšiu formu DMO- veľa rehabilitovat cvičiť 6x za deň .... Ale teraz k téme - je reálne v dnešnej dobe to zvládnuť sama s deťmi? Mám len rodícak+ prídavky na obe deti ( -120 splátka úveru, - 60€ paušál, a -70€ rodinná poistka
Príde mi to nereálne zvládnuť to sama ale ja už sa nechcem trápiť , nechcem žiť s myšlienkami kde bol čo robil ......

Strana
z2
glorikarebeka
Dnes o 06:12

Ťažké, ale reálne....dávaj si pozor aby si nemala aj tretie dieťa lebo áno, si hlúpa
Prepáč

anonym_1cd411
Dnes o 06:13

Troll.

anonym_f9e0dc
Dnes o 06:21
@anonym_1cd411

Troll.

@anonym_1cd411
Hej že?
úžasný sex dvakrát denne, on alkoholik, chronický neverník, dve deti do dvoch rokov, jedno postihnuté.
Skús dáky uveriteľný príbeh.

jblheart
Dnes o 06:21
@anonym_1cd411

Troll.

@anonym_1cd411 Tiež sa mi tomu ťažko verí že majú úžasný sex aj 2x denne a napriek tomu má ešte dosť sily obhospodarovať aj iné záhradky.. To musí byť riadny plemenny býk. 🤣

anonym_1cd411
Dnes o 06:23
@anonym_f9e0dc

@anonym_1cd411
Hej že?
úžasný sex dvakrát denne, on alkoholik, chronický neverník, dve deti do dvoch rokov, jedno postihnuté.

@anonym_f9e0dc Snaha bola, ale prekombinovala to🤷‍♀️

autor
Dnes o 06:25
@jblheart

@anonym_1cd411 Tiež sa mi tomu ťažko verí že majú úžasný sex aj 2x denne a napriek tomu má ešte dosť sily obhospodarovať aj iné záhradky.. To musí byť riadny plemenny býk. 🤣

@jblheart pre teba možno neuveritelne ale je to tak , dala som mu všetko má navarené napečené všetko v domácnosti riadim ja , áno sem tam my pomôže .... Ale nečakala som že si z toho budete uťahovať ale že mi odpoviete na otázku či to sama s deťmi zvládnem , nič viac som nechcela počuť, ďakujem

autor
Dnes o 06:26
@anonym_f9e0dc

@anonym_1cd411
Hej že?

@anonym_f9e0dc to nieje príbeh , a neprosila som o blbé komentáre typu že mám postihnuté dieťa ! Pýtala som o radu či to sama zvládnem nič viac

tim23
Dnes o 06:28

@anonym_autor v prvom rade rob niečo s tým extrémnym paušálom. A otec detí ti bude platiť na ne. A bývať máš kde? Máš vlastné bývanie?

autor
Dnes o 06:29
@tim23

@anonym_autor v prvom rade rob niečo s tým extrémnym paušálom. A otec detí ti bude platiť na ne. A bývať máš kde? Máš vlastné bývanie?

@tim23 paušál mám taký veľký kôli netu- máme svoj pomocné rozostavaný dom ešte nie dokončený a potrebovali sme internet tak preto taký ... Čiže ak odídem nebudem mať kam

anonym_3115fa
Dnes o 06:30
@anonym_autor

@jblheart pre teba možno neuveritelne ale je to tak , dala som mu všetko má navarené napečené všetko v domácnosti riadim ja , áno sem tam my pomôže .... Ale nečakala som že si z toho budete uťahovať ale že mi odpoviete na otázku či to sama s deťmi zvládnem , nič viac som nechcela počuť, ďakujem

@anonym_autor
@anonym_autor ťažko povedať, ak budeš mať bývanie bez úveru, povedzme s rodičmi, prípadne zadarmo is rodičmi, tak, že budeš len na jedlo a drogériu nevyhnutnú dávať, tak sa to krátkodobo dá. No, ale ako budú deti rast, že budú viac jesť, náklady na škôlku, tam jedlo, oblečenie, paplón, pyžamo, no a žiadne výdavky extra ťa nesmú zaskočiť, akože práčka neberie, alebo zubár za 100eur,nedoplatky a podobne. Myslím, že keď ti napr rodičia trochu pomôžu a bude chýbať 50 eur do dávky, tak sa dá krátkodobo vyžiť z minimálnymi výdavkami. Do budúcna ťažšie, keď deti pošťastí, ešte si zabudla pripočíta výživné na deti a to a DMO treba všetky výdavky nech mladý pán platí.

anonym_9a4f39
Dnes o 06:30
@anonym_autor

@anonym_autor Mas tazko postihnute dieta a stihas s nim cvicit 6x denne + varit, piect a sexovat 2x denne... OMG, nas tu maju asi za blbe...

anonym_b11682
Dnes o 06:32

Takto a teraz nie, nezvladnes.. potrebujes sa na to pripravitva zabezpecit sa.. jedine ak tak docasne k rodine.

anonym_e45337

@anonym_autor docitala som len po : mame uzasny sex 2x za den 😂 tak on prasi ine, roky ta podvadza a ty mu pankovi cela stastna otrcis 2x za den? fuj, mam dost 😂

tim23
@anonym_autor

@tim23 paušál mám taký veľký kôli netu- máme svoj pomocné rozostavaný dom ešte nie dokončený a potrebovali sme internet tak preto taký ... Čiže ak odídem nebudem mať kam

@anonym_autor aha takže nemáš kam ísť. Ani k rodičom? No to si neviem predstaviť teds, že ako to dáš. Jedine si nájsť zamestnanie, aj keď s chorým dieťatkom ťažko. Pýtaj pomoc rodiny

anonym_1cd411
Dnes o 06:34
@anonym_9a4f39

@anonym_autor Mas tazko postihnute dieta a stihas s nim cvicit 6x denne + varit, piect a sexovat 2x denne... OMG, nas tu maju asi za blbe...

@anonym_9a4f39 Asi tak. A ak by to bola pravda, tak nech manzel "pomaha" viac a hned ho prejde chut na chatovanie a nahananie stetiek...inak fascinujuce, ze jej vadi hlavne to, a nie ten alkoholizmus. To je len taka drobnost asi😃

autor
Dnes o 06:34
@tim23

@anonym_autor aha takže nemáš kam ísť. Ani k rodičom? No to si neviem predstaviť teds, že ako to dáš. Jedine si nájsť zamestnanie, aj keď s chorým dieťatkom ťažko. Pýtaj pomoc rodiny

@tim23 k rodičom nemôžem, moja mama je na všetko sama ešte mám mladších súrodencov a podmienky u nás niesu ideálne ,otec zomrel, ...

autor
Dnes o 06:36
@anonym_1cd411

@anonym_9a4f39 Asi tak. A ak by to bola pravda, tak nech manzel "pomaha" viac a hned ho prejde chut na chatovanie a nahananie stetiek...inak fascinujuce, ze jej vadi hlavne to, a nie ten alkoholizmus. To je len taka drobnost asi😃

@anonym_1cd411 čo je na Tom smiešne ? prestal piť na dlho a spadol do toho znova keď zistil to zo synom , nebije ma , je dobrý k deťom tak som mu sľúbila že mu z tým pomôžem a áno snaží sa nepiť ale keď do toho človek spadne tak ťažko sa z toho dostane von

billy_jean
Dnes o 06:36

Dovoľ mi otázku. Aj napriek tomu, že má profily na zoznamkách a dohaduje si sex stretká máš s ním 2x denne sex? A varíš mu, perieš mu, pečieš, toleruješ alkohol. Prečo chceš odísť? Nie celkom tomu rozumiem. Veď keď ma niekto podvádza, tak s ním nebudem sexovať a nebudem sa o neho starať.

anonym_1cd411
Dnes o 06:37
@anonym_autor

@anonym_1cd411 čo je na Tom smiešne ? prestal piť na dlho a spadol do toho znova keď zistil to zo synom , nebije ma , je dobrý k deťom tak som mu sľúbila že mu z tým pomôžem a áno snaží sa nepiť ale keď do toho človek spadne tak ťažko sa z toho dostane von

@anonym_autor No proste chudak. Polutujme ho😏

ivik4
Dnes o 06:42

Komenty necitam ale ty sa nebojis pohlavnej choroby ked si ho ,,mága" kade tade a potom vraj s nim spis aj ty ? Dobry hnus.

tim23
Dnes o 06:42
@anonym_autor

@tim23 k rodičom nemôžem, moja mama je na všetko sama ešte mám mladších súrodencov a podmienky u nás niesu ideálne ,otec zomrel, ...

@anonym_autor snáď ti tu poradí niekto niečo múdre (ja len také základné opatrenia) Ale už s ním viac nesexuj, nerob zo seba handru. Daj mu na starosť deti, hneď ho prejde chuť vypisovať si so ženami. A odkladaj si peniaze, ak by si sa rozhodla naozaj odísť aby si mala aspoň niečo. Držím ti palce 🙏

anonym_025ee0
Dnes o 06:45

Prosim o navod, ako stihas mat sex 2x denne pri dvoch malickych detoch. A popri tom mat navarene, napecene, deti obriadene a rehabilitovat s dietatom 6x denne. Ehm, kamoska sa pyta...

anonym_6d5730
Dnes o 06:46

@anonym_autor Myslím, že sama to nezvládneš. Ale začni si odkladať bokom financie a uvidíš, či sa ti podarí neskôr zamestnať. S mužom by som prestala mať sex a snažila ho dotlačiť na liečenie, alebo k psychológovi.

cyberk
Dnes o 06:48

Nezvladnes. Pokazila si si zivot a aj detom. Toto bude len horsie a je uplne jedno ako sa rozhodnes. Lebo aj ked sa alkoholika zbavis, stale budes mat kotvu v podobne postihnuteho dietata a este menej financii na vas mizerny zivot.

kitycat
Dnes o 06:49

Zvladnes, ved odpadne obhospodarenie plemenneho byka 2x denne..ale bude to tazke

piroska_
Dnes o 06:52

@anonym_autor ale prečo chceš odísť ty? Zbal mu veci a môže ísť on. Komu patrí dom, kde bývate?

anonym_434c9c

Hmmmm ty si tu uz tiez parkrat pisala. Ked budes musiet zvladnes. Tazko. Horko tazko....

anjelicek26

Prijde mi to tiez velmi vyperlickovane ten pribeh... ale dajme tomu k otazke... Momentalne to sama nezvladnes. Odkladaj si bokom financie, odputaj si srdce, zacni planovat do buducna, ktora specialna skolka ti dietatko vezme a tvar sa, ze sladka nevedomost. Ked poriesis pracu, stabilizujes prijem, potom ho mozes kopnut niekam... a poriesit poriadne vyzivne... odkladaj si papiere, naklady na rehabky, jeho prijem...

anonym_3d4e50
Dnes o 06:53

@anonym_autor Urob si s ním rýchlo ešte 2-3 deti, potom neodíde, aby ti nemusel platiť výživné na takú čriedu potomkov. A začni popíjať s ním, aby nemal pocit osamelosti. Vo vzťahu je dôležité mať spoločné záľuby a tráviť spolu čas! Permanentne ožratý navyše nebude mať čas a možnosti chodiť na zoznamky. Na občasnú neveru si jednoducho zvykni, pohlavné choroby sa dnes liečiť dajú. Fakt nechápem, aký máš problém a prečo chceš rozbiť rodinu!

martinka13
Dnes o 06:55

Niekto zvládne, niekto nie. Ty si hlavne daj pozor, aby si o chvíľu nečakala tretie s idiotom. Prečo si niekto takto dobrovoľne zničí život?

Strana
z2