icon

Kde sa schádzajú slobodné ženy?

matttech
29. jan 2023

Ahojte,mam otázku na slobodné ženy vekovo od 30-35r.Kde sa slobodné ženy schádzajú?,dôvod je jednoduchý.Veľmi rád by som sa zoznámil so slobodnou ženou,zistil som že online zoznamka nie je ono,výber ako v Tescu,ale všetko prešlo hromadou rúk.Nehľadám sväticu,ale normálnu ženu na randenie,výlety,dovolenky časom možno založenie rodiny.
Podniky ako bar,diskotéka,alebo kaviareň sa hemží deťmi 14,15,16 ročnými,poprípade matkami ktoré si zničili život.Nikoho neodsudzujem,každý si je strojcom svojho šťastia.Mam 36r.Za informácie vopred veľmi pekne ďakujem.

natalienka12
29. jan 2023

@lindusss2016 No takto, na zoznamkach su si muzi a zeny rovni, nikto nic nemusi vycitat druhemu pohlaviu. Tak ako je tam povedzme 10% normalnych zien, tak je tam 10% normalnych muzov. Zostatok su ludia, ktori si upravia fotku alebo daju fotku spred 10 rokov, namiesto 45 si napisu vek 35, namiesto moletky si napisu stihla, chlap namiesto 170 cm si napise 185cm…namiesto stavu zenaty je tam zazrakom kazdy slobodny alebo rozvedeny (samozrejme nie z vlastnej viny). Je to imaginarny svet, plny klamstva a nerealnych ocakavani. Pred 10-15 rokmi mali zoznamky velky boom a dost vela dvojic sa vtedy zoznamilo cez internet, dokonca viem o vela kamaratkach, ktore si tam nasli partnera, manzela a ziju stastne dodnes. Dnes uz funguju rozne zoznamovacie aplikacie orientovane prudko na biznis a bez vysledku.

rillwen
29. jan 2023

@jana_eyre_2 Čo konkrétne máš na mysli že si môžu muži dovoliť? A ženy nemajú na chlapov biologicky a kultúrne podmienené nároky? Ja chcem poukázať na to že to čo je mladé a nevyformované je príťažlivé. A keď sa tu už tak pekne hádka rozbehla, prilejem nejaký olej do ohňa: "Silná a samostatná žena" pôsobí pre chlapa na vzťah proste odpudzujúco 😛

jana_eyre_2
29. jan 2023

@rillwen dovoliť si ich skatulkovat..

natalienka12
29. jan 2023

@rillwen V zasade mas pravdu, ale zabudol si na velke ALE. Chlapi chcu mlade, nevyformovane, “neojazdene”, ALE taketo zeny nechcu muza, ktory jazdi autobusom a zaraba 1000 v cistom. To ti je snad jasne. Aj Boris Kollar ma 55 a stale mladsie a mladsie. ALE pozri na jeho bankove konto a vozovy park. Ak ma chlap jeho majetkovu uroven, nech vyskakuje.

laurita285
29. jan 2023

Napríklad ja spĺňam tvoje požiadavky ale poviem ti aké sú moje požiadavky a požiadavky aj ostatných single žien čo poznám.
Z materiálna-
Nezoberiem si na krk nikoho kto nemá vybudovanú kariéru a zázemie (teda ak nezarába nadštandardne a nemá aspoň 3i byt) , auto tiež očakávam, že nebude mať vrak ktorý ledva prejde STK.
Očakávam, že bude mať našetrené financie na prípadné dovolenky a iné materiálne hlúposti pretože som na pomerne vysoký štandard zvyknutá a nebola by som ochotná platiť nejakému chlapovi z mojich peňazí to aby sa vytiahol na rovnaký štandard.

Z nemateriálna-
Očakávam, že je to chlap ktorý vie PRESNE čo chce a tým nemyslím že ja by som v budúcnosti chcel deti. Očakávam že vie PRESNE kedy čo a ako, po 30tke už jednoducho na báchorky človek nemá čas...
Očakávam, že má zvládnutú komunikáciu, vie jasne a presne vysvetliť skutočnosti, city, očakávania. Očakávam tiež aby mal zručnosti, ak by mal dve ruky ľavé tak tiež ho nepovažujem za prínos do vzťahu. Aby bol zodpovedný, dalo sa vždy na neho spoľahnúť a aby bol dostatočne z domu vychovaný že žena nie je upratovačka, nemá na starosti varenie večere a veľa iných prežitkov.

No a tu z toho vyplýva to, prečo sú single tí čo už majú vyšší vek. Na rozdiel od 20tnikov majú jednoducho extrémne nároky, pretože si už zvykli na svoj pohodový život bez spoločníka a ak majú o túto svoju pohodu prísť, tak to musí byť s niekým kto je fakt "na mieru" a ak nie je tak do toho nepôjde.

kristiii
29. jan 2023

@rillwen zaujímavé, čo píšeš. Ja mám presne opačnú skúsenosť. Keď nejakému mužovi poviem, že mám svoj byt a celkovo, že som samostatná, tak práveže cítim ako sa zvyšuje záujem. A to aj napriek tomu, že mám syna.

heidy222
29. jan 2023

@rillwen však aj muži si môžu posudzovať ženy ako chcú, len potom nech sa tiež nesťažujú že sú na ocot. 😏 Podobné predpotopne názory boli pre mňa také prvé sito v randeni, lebo som si všimla, že ak niekto rieši koľko ktorá žena mala chlapov je dosť vysoká pravdepodobnosť, že potom vo vzťahu očakáva, že mu po robote budem robiť kuchárku a upratovačku

heidy222
29. jan 2023

@kristiii zjavne stretávas zrelých a nezakomplexovanych mužov 👍😊

0silvia0
29. jan 2023

Inak vo veku, ked som si hladala partnera, bola moja podmienka, ze nechcem ojazdeneho kurevnika. Mna velky pocet partnerov tiez odpudzoval. Poziadavky na karieru, financie, vozovy park som nemala.

jana_eyre_2
29. jan 2023

@0silvia0 takže ak človek čo do 36tich rokov nemal šťastie na dobre dlhotrvajúce vzťahy je kurevnik?

0silvia0
29. jan 2023

@jana_eyre_2 zalezi od poctu a pristupu. Ja som v tom case stretavala samych hormonovych muzov co prekacovali vsetko co stretli.
Normalne typy, ktore bezne hladaju a nenachadzaju (nie ze kazdy tyzden nova baba) nepovazujem za kurevnikov.

kristiii
29. jan 2023

@heidy222 ja by som povedala, že sú to také dve kategórie. Prvá, tá čo spomínaš, tí majú sami vlastné bývanie a sú samostatní, tak im to asi tak nejak prirodzene imponuje (rovnako ako mne, šak čo si budeme) a druhá takí, čo majú mama hotel a radi by sa z neho presunuli do niečoho podobného aj s ďalšími výhodami 😆

jana_eyre_2
29. jan 2023

@0silvia0 tak tvoj prvý príspevok o kurevnikoch tak nevyznel..

0silvia0
29. jan 2023

@jana_eyre_2 asi kazda povazujeme za kurevnika niekoho ineho. Pre mna je kurevnik ten, co casto strieda partnerov. Nie ten, co mal par vztahov, ktore mu nevysli.

maryskas
29. jan 2023

Poznám také ženy, slobodné, nezadané, ale zároveň úspešné. Sú to ženy, ktoré sa vzdelávali, študovali, cestovali..
A k otázke, podľa mňa treba hľadať vo fitku, na kultúre (divadlo, často chodia kamošky spolu), ale napr. aj v lietadle (poznám takto 2 vzťahy :D), v bare (samozrejme slušnejšom, nie tam kde chodia 15-tky), v kaviarni, ..

lindusss2016
29. jan 2023

@natalienka12 zena, ktora ma nastavene hodnoty v zivote, si nevybera chlapa podla bankoveho konta 🤦

jana_eyre_2
29. jan 2023

@0silvia0 ano je to tak.. myslím že žiadna pricetna žena nehľadá kurevnika, avsak si myslím že kurevnik ani nemá vzťahy, len ženy použije a ide ďalej..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
natalienka12
29. jan 2023

@lindusss2016 Muz, ktory ma nastavene hodnoty v zivote, si nevybera zenu podla sirky pasa. A napriek tomu to tak 90% muzov robi. To je priroda, ktoru neoseres. Muz podvedome hlada peknu zenu, ktora mu privedie na svet zdravych potomkov. Zena podvedome hlada muza, ktory ju uzivi a zabezpeci. Vzdy to tak bolo, je aj vzdy bude, kym bude ludstvo existovat. A zbytocne mi prosim nepredkladaj argumenty, ze tvoja 130kg kamaratka si nasla slusneho a mudreho muza. Ano, su vymimky, pisem o 90% populacie. Ty by si si vedome hladala muza, ktory sa vozi na 25 rocnom hadrgaci z bazaru, byva u maminky a zaraba 700 cisteho vo fabrike?

kristiii
29. jan 2023

@zoro9836 K tomu sa neviem vyjadriť, keďže s drvivou väčšinou z nich som nechodila 😉

slecnazkosic
29. jan 2023

@matttech napiš mi 😊

lindusss2016
29. jan 2023

@natalienka12 ale ty tu popisujes dva extremy, medzi 25 rocnym hadrgacom z bazarua borisom kollarom zije na slovensku este aj stredna trieda a tej je vacsina 😉 ty si napisala, ze pokial nema chlap konto kollara, nema vyskakovat. Ja si myslim, ze aj s platom 1000€ v cistom moze a dokonca by mal mat nejake naroky na zenu, nemusi si zobrat poslednu chuderku, co na neho ostala 🤷

Mne o osieraninprirody nepis, prosim ta, ja som antropologiu studovala 😃 a ako si muzi podvedome vyberaju partnerky so sirokymi bokmi preto, ze to evokuje plodnost a tym padom pocetne potomstvo, tak si zeny pdovedome vyberaju muzov so sirokymi ramenami a atletickou postavou, ktori svoju rodinu ochrania a dokazu lahko ulovit zver... Vieme ale, ze toto uz davno v spolocnosti potrebne nie je, cize ano, hladame chlapa, ktory zabezpeci rodinu, ale to dokaze kazdy priemerne zarabajuci clovek, nepotrebuje mat k tomu milionove konto, s tymto na mna nechod... Su zeny, napriklad ja, ktore by tie jeho prachy ani nemali kde minut, zijeme v prirode, kabelky za tisice eur ma neuspokoja, mam proste v zivote uplne inak nastavene hodnory, ktore si nevyzaduju take financne naroky, za to su omnoho vyssie kladene naroky na dusevne hodnoty. Mna by chrapun, co otrtka kazdu ceckanu, neuspokojil. Darmo posle prachy, ale aky je to otec detom? Radsej mat chlapa, co zarobi 1500€ a je doma pritomny, podiela sa na vychove, nieco ich nauci, nieco im odovzda a hlavne je tu pre nich a pre mna.
Autor prispevku nemal poziadavku na ziadnu krasavicu, hlada normalnu zenu, co z toho sa ta tak dotklo?

natalienka12
29. jan 2023

@lindusss2016 Mna sa malo nieco dotknut? Ja o autora nemam zaujem, to on pisal povysenecke komentare, ze on je nieco viac, ako zeny na zoznamke, lebo to je obchytany tovar z Tesca. On pohrda zenami zo zoznamky. A pritom on je uroven aka? Stary mladenec, ktovie este ako vyzera. Ale naroky ma. Uz len to vyjadrovanie jeho je uroven.

nnnuuunnn
29. jan 2023

Schádzajú sa pred škôlkou každý deň ráno pred 8mou alebo poobede cca o 15 😃

lindusss2016
29. jan 2023

@natalienka12 nemusis mat o neho zaujem, ale kdesi vnutri teba to nieco podrazdilo. Mozno si na zoznamke a hladas stastie tam (to je len cista spekulacia, iba sa to snazim objasnit) alebo si tam bola v minulosti, to je jedno v podstate, ale nejakym sposobom mas pocit, ze musis obhajit tuto skupinu ludi. Lepsie je si nebrat veci osobne. To je jeho skusenost so zoznamkou, ku ktorej som sa vyjadrila uz predtym. On mozno oslovoval zeny podla fotky, ano, tie fotky zhora, kde kazda vyzera byt chuda, ceckata a okata 😃 su atraktivne a pritahuju muzov, avsak zena, ktora si je vedoma svojej krasy vnutornej aj vonkajsej, nemusi blafovat a moze pokojne vystavit na obdiv svoju pravu tvar. Mozno keby on vyberal taketo fotky, nenatrafil by na same pouzite zeny, mozno by aj na tej zoznamke nasiel normalnu. Ale to su jeho zalezitosti, teba to nemusi nijak urazat, ze sa hned stavias do utoku.

lenkasarka
29. jan 2023

@natalienka12 “nehľadám svaticu” aj to napísal. Veď nepísal vulgárne. Podľa mna nepísal ani pohŕdavo. Priecia sa mu ženy čo prešli mnohými rukami, ale to sa priečia väčšine ľudí. Asi preto ich označujú za k… je úplne jedno ako vyzerá, všetci nejak vyzeráme. Nemusíš ho hneď takto terorizovať.

missviolet
29. jan 2023

@lucilaines vidis, a z mojich kamosiek je len jedna zadana a mame vsetky 30 :D dve mali vztahy dva, jedna ani jeden, dalsia jeden... takze taka ihla v kope sena to uplne nebude. alebo sme sa vsetky na Slovensku sústredili v jednom meste 😅

natalienka12
29. jan 2023

@lindusss2016 Nie som na zoznamke, ale viem, aki muzi su tam, mam sesternicu, co tam zufalo hladala skoro 3 roky, skoro sa z toho nervovo zlozila, lebo viem aki muzi chodili na rande…radsej nechci vediet takze podla toho usudzujem, ze tuna chlapec bude podobna kasta.
@lenkasarka Ver, ze na zoznamke su vacsinou zufale zeny, ktore si nevedia najst chlapa inak…vela z nich aj 30-35 rocne panny. Take kraslice, co sa vyspia s hocikym a ty ich nazyvas k…y zoznamku nepotrebuju, lebo im staci rano vyjst upravena z domu a vecer mozu spat kazdy vecer u ineho.

natalienka12
29. jan 2023

A zase baby, vy viete na akej zoznamke on hlada? Mozno na amateroch hlada 😂😂😂

natalienka12
29. jan 2023

@missviolet A urcite hladate svojich “princov” na zoznamkach, ze? 😂 To by ste museli byt ine zufalkyne, nie sebavedome mlade zeny.