Kde sa schádzajú slobodné ženy?
Ahojte,mam otázku na slobodné ženy vekovo od 30-35r.Kde sa slobodné ženy schádzajú?,dôvod je jednoduchý.Veľmi rád by som sa zoznámil so slobodnou ženou,zistil som že online zoznamka nie je ono,výber ako v Tescu,ale všetko prešlo hromadou rúk.Nehľadám sväticu,ale normálnu ženu na randenie,výlety,dovolenky časom možno založenie rodiny.
Podniky ako bar,diskotéka,alebo kaviareň sa hemží deťmi 14,15,16 ročnými,poprípade matkami ktoré si zničili život.Nikoho neodsudzujem,každý si je strojcom svojho šťastia.Mam 36r.Za informácie vopred veľmi pekne ďakujem.
@natalienka12 panecky koho ja nazývam k.. 🙈 znova c čítaš čo nie je napísané. Skús čítať poriadne, lebo si zbytočne podráždená.
@hopsadobrandejsa 👍🏻👍🏻👍🏻
@matttech a neskusis zalovit v znamych vodach? Zeny z minulosti? Spoluziacky zo skoly? Kamaratky, byvale kolegyne, pustit info v rodine a u znamych ze "hladas". Niekedy tie spravne zeny nestretnes pretoze su "neviditelne", neskrizia sa vam cesty lebo nie ste tak spolocenski pripadne zufali aby ste sedeli v baroch, kaviarnach, behali po diskotekach... a treba aby vas k sebe niekto postrcil nech sa zoznamite a zistite ci by vam to spolu klapalo.
Ja nechapem tuto dilemu,ze kde hladat cloveka druheho pohlavia alebo toho isteho, vtakomto veku. Vsak tak sa snazim si najst cloveka blizkeho mojim zaujmom. Neviem prihlasim sa na nejaky kurz niecoho co ma bavi alebo chcel by som vyskusat, kurz varenia? Kurz cudzieho jazyka? Do posilky? Do turistickeho klubu? Idem na 10dni na vylet na finske fjordy s cestovkou co organizuje cestovanie pre single ludi. Predsa hladam niekde tam co mije blizke a rad robim aby som stretol cloveka,ktore ma podobne zaujmy 🤔😅
@karolina2121 preco je to red flag? Aj ty si na modrom koniku 😃
@janagem ja si zas myslím, že prirovnávať ženy k opotrebovanému tovaru v Tescu je dosť nevhodné. Alebo tie "matky, ktoré si zničili život" to je úchvatné (si ho sami zničili, neviem, sa oplodnili samé). Už z pár viet vieš ako pán rozmýšľa.
@scorpionflower1 ja som tu poznamku o matkach pochopila tak, ze tie zeny si o svojom zivote myslia, ze si ho znicili, nie autor 🤷
@rillwen nie, nie môj zlatý, silná a samostatná žena pôsobí odpudzujúco na zakomplexovaných slabochov, nie na normálnych vyrovnaných chlapov.
Bohužiaľ, táto naša patriarchálna predpotopná slovenská spoločnosť produkuje len veľmi málo vyrovnaných normálnych chlapov.
O to viac som vďačná za môjho muža, s ktorým som už šťastných 11 rokov, vie so mnou žiť vo vyrovnanom vzťahu.
@scorpionflower1 ja sa s tebou nehadam - tiež si nemyslím, že op je napísaný ok. Ale, ženská ktorá povie že 36 ročný/a bez výťahu je problematická tak to teda mi fakt príde pritiahnuté za vlasy. A to tu povedalo viacero žien, že a v 30-36 niekto nemá vážny vzťah ak je tam vážny problém *facepalm*
@lindusss2016 Tak to si nemyslím, on sa totiž vyjadruje pre mňa dosť nepochopiteľne, ale skôr si myslím, že naráža na to, že si zničili život tým, že sú slobodné matky, to by bolo v symbióze aj s tými vyjadreniami o "ženách, ktoré prešli mnohými rukami". Proste chce krásnu 30-ročnú ženu, ktorá mala maximálne 1 chlapa v posteli a bude ho zbožňovať (ja neviem, mňa sa v živote na toto môj muž nepýtal, s koľkými som spala, podľa mňa, je to úplne creepy toto riešiť ako jednu z priorít, keď si vyberám partnerku). Aj to, že si myslí, že slobodné ženy sa schádzajú spolu na nejakom špeciálnom mieste... akože fakt? sa oddeľujú od zadaných a varia lektvary lásky, tancujú holé pri splne mesiaca a prosia, aby ich prišiel nejaký krásny princ oplodniť? Keď chce akciu pre single ľudí tak nech si to vygoogli...
Bože, aké všetky urážlivé :D ja som napríklad úplne presne pochopila to, čo chcel
@matttech povedať. Ak sa vás to osobne netýka, tak neviem, prečo okolo seba toľko bodate. Trafená hus zagaga? Je pravda, že na zoznamkach je naozaj výber sortimentu ako v ktoromkoľvek veľkom supermarkete. Je tam mrte ľudí. A je pravda aj to, že tie kusy, čo tam chodia, tam chodia pre sex. A prestaňte si nasadzovať ružové okuliare, že nie. A ako chalan správne povedal, baby (aj chlapi- všeobecne, aj keď nie úplne všetci) sú tam naozaj dosť "ochytani".. ja som v tej vekovej kategórii, kde by autor aj hľadal, ale ja som šťastne vydatá a mám dieťa. Stačili mi dva vážne vzťahy, z druhého sa stalo manželstvo. Mám ale kamošky v mojom veku, spolužiačky zo strednej či výšky, ktoré by autorove požiadavky na vek a status splnili- slobodne, bezdetné, 30-35. ALE- naozaj sú už dosť ojazdené. Podľa mňa, mať v 30tke za sebou 15-20 vzťahov je dosť. Mám takú známu, čo má každé dva mesiace nového buchaca. Diskotéka každý piatok, chaty s kamošmi, zoznamky. A to sú "oficiálni" partneri. Také tie jednorazové vrznutia, to by snáď ani nespocitala. Samozrejme, že je nešťastná, vždy sa na to sťažuje. Ale vyberá si vždy rovnaký typ chlapov a už sa to od dvadsiatky s ňou tak vezie. A nie je jediná, ktorá má rovnaký prístup z mojich známych. Ich rozhodnutia, ich život. Autor akurát takú nehľadá. Neviem, čo je zlé na pomenovaní svojich požiadaviek. To by nemohli byť ženy z koňa tak ultra vztahovacne. Samozrejme, že baba, čo má 30-35 a má za sebou 2 dlhoročné vzťahy nie je ojazdena skodovica. Asi sa vás to tu niektoré tak hrozne dotklo, lebo buď ste skončili v posteli každého chlapa z dediny alebo o vás nikto nezakopol. Mám kamošky, čo sú samé, dokonca panny v tomto veku, lebo sú extrémne priebercive a také už aj samé ostatnú, majú predstavy ako z telenovely a úplne sú mimo života. Chlap by mal byť dokonalý v každom smere, mal by byť vášnivý romantik, čo jej bude nosiť kytice a zapalovat sviečky každý deň, zaroven by mal byť absolútny pragmatik, čo ho nič nevyvedie z miery, filozof, ktorý mať edukovany názor na všetky témy vesmíru, zaroven má mať precestovany celý svet, vyštudovane 2 VŠ s doktoratom, vyzorovo minimálne Brad Pitt a lepšie, dokonale telo, má sa venovať rôznym športom, mať nadpriemerne IQ, zarábať 5000 a viac mesačne, mať vlastné bývanie a tri rekreačné domy v rôznych destináciách, červené Ferrari, má byť šarmantný spoločník s dokonalou etiketou atď atď. Keď mi to spolužiačka zo strednej vymenúvala, tak som sa len zasmiala a vravím "ok moja, šťastný single život, dúfam, že keď budeš mať 55 tak nespadnes z oblacika na zem a neuvedomis si, že si odkopla príležitosti na pekné vzťahy iba kvôli tvojim nereálnym predstavám" niektoré baby asi pozerali príliš veľa Disneyoviek. Každý človek má nejaké chyby a nejaké slabé stránky. Nikto nie je majster sveta vo všetkom. Ak si v 33ke ešte iba doštudoval, sotva budeš mať vlastné podnikanie a 10k mesačný príjem v tom istom roku. Ak si mega intelektuál, čo celý svoj voľný čas trávi štúdiom, určite nebudeš majster sveta 5 výkonnostných kategórii. Ak si si rozbehol firmu v 18tke a v 33tke máš to červené Ferrari, asi sotva budeš mať tri doktoraty. Ak si kniznicny nerd, čo robí nejaký výskum, je malá šanca,. že budeš model a parketovy lev a úžasne charizmatický dobrodruh, čo ťa poberie na všetky luxusné spoločenské akcie... Ak si pragmatik, pevne nohami na zemi, analytický typ, s vysokým dôrazom na logiku a inteligenciu, nebudeš denne rozhadzovať po byte tisíce lupenov ruží (kto to bude upratovať?!?!) Ale... Mám takéto známe, čo majú svoje predstavy a nepustia o milimeter. Potom mám v mojom veku kamošky a kolegyne, čo sú slobodné a bezdetné lebo po a) sú to workoholicky a vzťahy ich oberajú o čas na prácu; b) každý je pod ich úroveň; c) nikoho pri sebe neznesú, aj keď sú na prvý pohľad šarmantné a rozumné, v ich životoch nie je miesto pre ďalšieho cloveka, lebo si zvykli, že najlepšie im je, keď ich nikto neotravuje a robia si všetko po svojom. Aj tak to nikto nevie tak dobre ako ony; 4) akurát sa rozišli s frajerom, s ktorým boli od strednej školy. Rokmi sa ich osobnosti zmenili a už viac nemali rovnaké smerovanie v živote, každý chcel niečo iné - to je ten typ, ktorý autor aj hľadá. Ale nájsť ich je náročné. Chodia do práce, majú rôzne koníčky, záujmové krúžky. Okrem toho majú zadané a vydané kamarátky a sem-tam motyka vystrelí a cez nejakého známeho sa dvaja takí stretnú a sadnú si. Ale je to ako so všetkým v živote - musíš byť v správnom čase na správnom mieste. Svoju vyvolenú môžeš stretnúť aj v Tescu pri pečive alebo na zastávke MHD... Ak pracuješ v nejakej nadnárodnej firme s tisíckami zamestnancov, máš väčšiu šancu. Ak chodíš na nejaký krúžok, kam by mohli chodiť aj ženy, máš trochu vyššiu šancu. Ak máš široký okruh kamošov a oni majú tiež svoje okruhy široké, dá sa spraviť networking.. každopádne, je to náročné. Ale určite nie nemožné. Držím ti palce, aby si našiel tú najlepšiu ženu k sebe čoskoro! ☺️☺️
@janagem ano, jasne, s tym ani ja nesuhlasim, ja si nemyslim, ze je mimo kvôli veku a tomu, ze je slobodny. Ja si myslim, ze je single kvôli tomu, ze napisal 4 vety a rozculil tu kazdu druhu zenu :D asi je to tak aj v reále...ja som tu raz jedného s podobnými požiadavkami poslala na stránku na fb, ktorá sa volá Tradičná katolícka ženskosť a ten sa tak naštval, že mi vynadal. Ale ja som to myslela s ním naozaj dobre, to nebola irónia. Tento by si tam tiež možno našiel nejakú ženu, keď má také požiadavky.
@zoro9836 Byť vo vzťahu s vedomím, že žena ťa nemiluje, ale je na tebe závislá a udržať si ju len tak, že chceš mať nad ňou kontrolu, tak to ťa fakt musí uspokojovať. Keď ťa niekto nemiluje a chce odísť, máš ho nechať odísť, nech to chce z akéhokoľvek dôvodu. Tvoje teórie sú úplne mimo. Ja som s mojím mužom žiadne motýle ani neprežívala, vôbec to takto neprebiehalo ako popisuješ. Partneri si majú byť k sebe otvorení, nemajú sa k sebe správať povýšenecky, majú mať empatiu a úprimný záujem o seba navzájom a nie mať jeden nad druhým kontrolu, ako by si ty bol rád. Vôbec neviem, čo je to podľa teba "ekonomická previazanosť" podľa mňa myslíš, že chceš, aby tvoja žena bola na tebe ekonomicky závislá a to považuješ za gro šťastného vzťahu. To je len bohapustá manipulácia, lebo si nevieš ženu inak udržať a neviš ako na to - presne ako hovorím, toto, čo popisuješ je prototyp slabého, neistého a neúspešného muža, ktorý namiesto toho, aby budoval vzťah chce mať nad partnerkou moc.
Neviem aké ženy stretávaš, ale asi také jednoduchšie podľa toho, čo vypisuješ o alfa samcoch....k tomu sa ani nebudem vyjadrovať, lebo je to len nejaká tvoja hlúpa teória.
@lindusss2016 @scorpionflower1 inak tú vetu o matkách by mohol autor vysvetliť ako to myslel. Lebo inak má v podstate pravdu, všetko čo napísal platí totižto na zoznamkach aj opačne, čiže na väčšinu chlapov tam. Áno, bola som tam jednu dobu, ale veru ma to z podobných dôvodov aj rýchlo prešlo.
@zoro9836 Prosím ťa, čo mi ty tu táraš, že čo si ja o sebe namýšľam a čo som, ja som pre teba anonymný nick na Modrom koni. Bolí, že ti ženy neškrabkajú "chlapské ego" že? Pozri, nechaj si svoje hlúpe teórie pre niekoho iného, fakt nemám záujem. Pre mňa si človek, ktorý si nevie udržať parnerku, tak sa nad ňou snaží mať ekonomickú kontrolu. Ak som ťa nedostatočne pochopila je to tým, že sa nevieš vyjadovať, ale dávať vety typu "ja ti to vysvetlím, aby si to pochopila" to vieš :D akurárt, že si mi nič nevysvetlil.
@zoro9836 na jednej strane máš pravdu, ale takú smutnú pravdu, a síce, že keď je žena ekonomicky závislá či prepojená či ako to nazývaš, je ťažké odísť od debila. To tu vidíme dennodenne v príspevkoch. Na druhej strane, ja som našťastie nikdy nebola od žiadneho chlapa takto závislá a napriek tomu som nikdy nebola žiadnemu neverná ani som nikdy nešla zo vzťahu do vzťahu. Toto je o hodnotách a o morálke a nie o nejakej závislosti na niekom.
@zoro9836 mam napad, kde by tvoje reci mali podporu - skus nejaku skupinu Inclov na fb, ak ich este vsetky nezablokovali, ale predtym si este poriadne prestuduj vyznam slova feministka 🙂 papa

Ked sa ma ludia opytaju preco je tazke najst si vhodneho partnera v dnesnej dobe, ukazem im tuto temu.
Kritizovat autora, ze je povysenecky a potom sa povznasat ponad inych len preto lebo niekto jazdi na 20-rocnej jazdenke a zaraba v cistom 700 eur.....ts ts ts. Kazem vodu, pijem vino.
Nechcem nikoho sudit, ale poniektori by ste si mali vazne vstupit do svedomia pretoze dam ruku do ohna za fakt, ze sami pochadzate z pomerov kde otec bol nejaky skladnik, murar alebo pracovnik v sklade a mama mozno upratovacka alebo predavacka ktori tiez zarabali "smiesne" peniaze za ktore by ste dnes nevyliezli ani z postele ale keby sa na seba divali tak ako sa poniektori divaju na inych, zrejme by ste tu dnes ani neboli.
Ak by sa moja mama divala na oca skrz toho co ma alebo kolko zaraba, nikdy by som tu nebol......chvalabohu za to, ze to tak nebolo.