icon

Koronavirus- manželova ex mu nechce dať dcéru.

26. mar 2020

Ahojte mamicky, potrebujem vas nazor...moj manzel ma dceru s byvalou zenou...ma 8 rokov... jeho byvala nechce pustit k nam malu kvoli virusu...dodam riadne sa o nu starame, platime vyzivne...vzdy ked potrebuje pomoc sme tu pre nu...byvame 3 km od nej...no jeho byvala teraz si vymislela, ze pokial je virus mala nemoze ist nikam ani na ulicu, ani k nam...ja si myslim, ze nema na to pravo, kedze aj manzel ma pravo byt s dcerou...nazor?

autor
Autor odpoveď zmazal
jankakat
26. mar 2020

Zjavne nie je zaujem pochopit.. kazdopadne socialka ta asi vdaka tomu nariadeniu posle kratkou cestou.. pretoze presne pre taketo nejasnosti a otazky bolo to nariadenie vydane

meluela
26. mar 2020

co som pozerala vladnu tlacovku, tak sa to ma prerokovat na najblizsom zasadani krizoveho stabu a potom daju nejake usmernenie ako to ma byt v takychto pripadoch aby nechochadzalo ku konfliktom.
Btw. vyzivne nie je poplatok za pozicanie dietata, ale prispevok druheho rodica na jeho zivobytie

autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
26. mar 2020

@janinka007 treba si precitat to, co som sem dala ja.

gelifil
26. mar 2020

Ty si vazne chora?Tak si napisala...A nebojis sa, ze prave pre teba by mohla byt mala nebezpecna....ako prenasac bez priznakov.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
jankakat
26. mar 2020

@veronikaszabova dakujem, to som nezaregistrovala (a necakala som, ze bude komisarka pre deti pisat az tak mimo)

nika_m
26. mar 2020

Ja sa jej mame ani necudujem, tiez by som obmedzila taketo striedanie si starostlivosti na jej mieste, teraz to davali aj v spravach, myslim, ze by si mohla byt menej sebecka a zvazit, ze ak si vazne chora tak ti to moze sposobit aj problemy...ale teba to asi netrapi lebo vy platite a chces ju mat u seba 🤷 podla mna sa mozes aj na neviem koho obratit, v tejto situacii to urady nebudu brat ako zakaz navstev otca ale ako bezpecnostne opatrenie, moj nazor

autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
26. mar 2020

@jankakat vies, mna to tiez prekvapilo, ked som videla, ze dementovali jej tvrdenie. Preto som to sem dala. Vo vela diskusiach tu na MK sa na to mamicky odvolavaju, pritom trepala hluposti.

lejla77
26. mar 2020

Ked je s nou na OCR, tak ma ostat doma

gelifil
26. mar 2020

To co pises???Ze si ovela horsie veci prezila??? Ty nevidis tie tisicky mrtvych kazdy den??Vysoko skaces, daj pozor....

syslik81
26. mar 2020

pytat sa matiek ktore chrania svoje deti ako sa da ci ich vystavit nebezpecenstvu lebo to tak chce macocha -nie otec ale macocha je blbost a nikto ti to tu neodsuhlasi... pretoze matky citia to co ty nie.. ty kalkulujes prepocitavas na peniaze a privlastnujes si na co pravo nemas-ani ked tvoj muz plati .. neplati vsak za to ,aby si ty mala dieta ale aby dieta malo na zivobytie .. plati jeho zene on .. a ty si o tom vedela,,vedela ze on ma zavazky nie ty ... dieta nieje hracka ani vec co si mozes prenajat ;) sa s tym konecne zmier adoptuj si dieta ak mas taku tuzbu , kup si psa... ale nechaj za toto dieta rozhodovat jeho matku a nebud sebec

alchemilkazltozelena
26. mar 2020

Zasnem nad niektorymi komentarmi 🤣 to fakt niektore nepustate nikde deti z bytu preboha? Dajte sa liecit kym je este cas 👍 lebo normalne nie ste.. ked to bude trvat do juna, decko nevyjde z bytu dovtedy? Chore 🙈

maminuska
26. mar 2020

Dnes to bolo v televízii , dieťa má byť u toho kto čerpá OČR. A nemalo by pendlovať medzi dvoma prostrediami . Čerpá tvoj manžel na ňu OČR ?

alchemilkazltozelena
26. mar 2020

@gelifil ake tisicky mrtvych? Myslis tych 80tnikov v taliansku? Prestan zastrasovat, dost ze to robia politici, mame 200 nakazenych z 5,5 miliona, spamataj sa a nezvelicuj nejaku blbu chripku, uplne odveci niektore komentare, dajte sa do igelitu a sedte doma roky 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

tslobik
26. mar 2020

@jankakat MOŽE odporučiť

gladys_07
26. mar 2020

Zloba z teba ide. V prvom rade by vam malo zalezat na zdravi malej, cim viac ludi stretne, tym vacsia sanca ze sa nakazi. Budes potom spokojna? Ktovie ci by si tak dupkala, keby si mala doma dalsie dieta, ktore moze byt nakazene.

A to s tym vyzivnym nechapem vobec. Vyzivne nie je „predplatne“ na dieta.

Dohodnite sa s ex, ze ju budete mat dlhsie ked toto cele pominie. Polmiliona nakazenych, denne zomieraju stovky ludi, ale hlavne je ze ty chces!

tslobik
Autor odpoveď zmazal
tslobik
26. mar 2020

Otec má na dieťa rovnako právo ako matka. Ešte nie je nič nariadené.

lucia147852
26. mar 2020

Zrovna v TV hovorili ze ak ma na ňu OCR mala by byť len s nou. Už to idú riešiť. Viac je takých dotazov.

autor
Autor odpoveď zmazal
brita7777
26. mar 2020

@alchemilkazltozelena ved zomreli aj doktori v Taliansku, nie len stari, ti, co to musia riesit a bolo ich, a ini zdravotnicky personal a to nie je vobec bezna vec. ja len dufam, ze ked to vsetko prehrmi, budu ozaj ludia vludnejsi a milsi, ci uz doma za pc, tabletom, mobilom alebo zoci voci.

lubka73
26. mar 2020

@alchemilkazltozelena zase netreba zlahcovat situaciu , mame ich tak malo,lebo sa netestuje, a dufam ze budeme dodrziavat karantenu a nebude to rapidne stupat, von treba ist, ale mimo kolektivu najlepsie do lesa

miriam11
Odpoveď bola odstránená